- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.801
Ayy kahvemin yaninda altinbasak bek lezzetli oliyiikiz cok az yazmisyimm ama az kaybolmusbana az geldi aksam yemeginnn onu dimek istedim kuzucugummm
begendimmmsu ve sporu goremwdim nidiiinnn
Mukemmelik abidesiii
Aaa o kola ve altinbasagi begenmedim senin gibi saglikli beslenen hatuna bunlar yakismiyor
cok iyi bence canim afiyet olsunIyi akşamlar kızlar bugün misafirim vardı yemekli kosusturmadan hiç bakamadim kacamagim yok şutlac yedim sadece oda sabah öğlen zaten çok az yedim
Menüm
Sabah 1 2 yk kıymalı yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış but başka bişey yemedim
Akşam 1 kase tavuklu sehriye çorba 4 yk sulu köfte 2 lokma ekmek
1 kase şutlac
O kadar pilav baklava kola filan vardı yimedim icmedim hiç birindensuyum çok az 1 litre bile olmamıştır belki içmeye çalışacağım yatana kadar
Hoşgeldin canimmm nasil oldunn❤Kızlar ben geldim de olayı anlamadımkaptinn anlatır mısın kuzum
Afiyet olsun canimm gayet guzel menunSelam kizlar
Ben geldim herkes arazi olmus
menum
Sabah
1 cecil peynirli tereyaginda sahan yumurta
Az miktarda zeytin peynir kirmizi biber
1.5 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ogle
1.5 kase corba
4 kasik kiymali makarna
aksam
coban salata
6 dilim Firinlanmis elma dilim patates
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
Daha iyiyim canım biraz toparlndımm
Geçmişe daliş yaptim
Bizim giz dellendiiiBu cuma 64ü görmezsem tükürecem herbişeyin içineeeeeeeeeeeeee demedi demeyinnnn
Mutlaka ama ana yemek oluyodur. Sende yemiceksin makarnalari borekleri evden de al yanina tamamdi
Cumaya kadar ilişmeyinn ni başıma diyetimin tadını çıkarmak istiommmm
Hemde kiymali makarnaMakarnayla bu gemi yurumez evladimmmmm
Vaayy bi cilvelesmeler biseyler haaaValla dondummmmmmmmmm mihter oldummm sende donsen sahalara cok sevinicemgorusemioz cok ozluyormmmmm
Ne var arada söyleyiverdimmmmm
@munter bende 21 kilo verdm canım ondan uyarıyorm yanlış anlama lütfen
Bide bana dirsiniz övmek boyle olur iki kas göz arasindaHahahahahahaakizzzzz moonliiiiii
Hatirlayamadim ki baska takima giden biri vardi omuydu? Oyle birini hatirliyorm ama 8li kilodaydi sanki benmi yanlis hatirliyorum.
Her seferinde soyletmeyin bende 22 kilo verdimBende verdim napak olekmi
Durmak yok canim hedefe son hizla gidicezAyyy @ParteMoralll canim burda bi arkadasimiz vardi DelyDoly 7ci takima gitmisti kiz 23kg vermis 112kg du sindi 89 ben sokk kendime kizdim yuhh dedim kiz 7ayda vermis onun adina cok sevindim ama kendime(( bos yere zaman kayp ettim.simdi onumuzdeki maclara bakacagiz artik
GiniydinGunaydinnn fistiklaryagmur yagiyy soguuukkkkkk
Saol canim zor durdurdum dün kendimiiiBence güzel olmuş
Bu yoruma koptum
Gunaydin beybiiirüzgarlı bir sabahtan günaydınlaaarrr
kızlar akşam ki muahbbetlerinize bayıldımböyle değişik eleştiriler bnde bekliyorum
@edan18 canım yüzdesi 0,300 ün altında olan takıma ceza var artık o yüzden kacamak yapmıyoruz artık kesinlikle cok dikkatli beslenip kilo vermeye calışıcaz
günaydın cınııımmmmGünaydııın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?