- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.821
Kiz ben kaptanken takimda kimse kalmamisti hatirlasana o da 7. takimda arkadaslari oldugu icin oraya gitmek istemistiHatirlayamadim ki baska takima giden biri vardi omuydu? Oyle birini hatirliyorm ama 8li kilodaydi sanki benmi yanlis hatirliyorum.
Cokk sevindim canim hakettinMangoda indirim vardı.sezon başında gözüme kestirdiğim bir elbiseyi indirimli aldım tam üstüme oldu.fotoğraflarda ince bir anne olarak çıkacağım çok şükür
hem tost hem börek ne ola kiiiiDünkü menüm;
Sabah(8:00): bi küçük kepekli ekmekten tost, 1 dilim börek
Öğlen (13:30): tavuk çorbası, terbiyeli köfteli yemek
Akşam: Bi kase yoğurt, portakal, iki minniminnacık kurabiye, Dido
Ek olarak 1,5 litre su, kayısı çayı, şekersiz çay içtim gün içinde.
Sporda yapamadım cunku heryerım agrıyor
Gunaydin canim afiyet olsun menulerini toplu sekilde aksam yaz tatlim unutuyoruz yoksa sabah ogle ne yenmishayırlı sabahlar arkadaşlar
Kilom:80
tarhana çorbasının yanına salata ekleyebilirdim haklsınz
bugün sabah çeyrek bazlama içine peynir koydumöyle yedim yanında yoğurt zeytin ve açık çay
şuan ılık suyum elimde içmeye çalışıyorum :)
sizler nasılsınz
Gozleme miiiHiii sormaaa sabah anneme geldk annem kiymali gozleme yapmiskizima yedirmeye calisiyo oda agliyo beeeeeermiyo diye bizim ki kendi yemezse yemiyo illa kendi yicek neyse sonunda oturdu yiyo bende bu kargasada gozlemeyi gormedim
ayy ben yenilere cok iyi davraniyorummmm bunlar iyi gunlerkiz caktirmaa
Herseyden azar azar yemis olursun bu tabaklarla kiz superilk fırsatta bu tabaklardan alıp iş yerine yemeğimi kendim getirmeye başlıcam bayıldımmmm
Sulu yemekde ciksa keske hergun corba ve sulu yemek olsa tamamdircalışırken diyet yapmak cidden cok zor. hergün ya makarna ya pilav ya börek muhakkak biri çıkıyo. çoğunluk kola gazoz hoşaf oluyo tatlı da sürekli şerbetli tatlılar cıkıyo ya evden getirip yiceksin ya o yemekleri yemeyip eksik menüyle günü geçiriceksin
Zayif kiz fit olma yolunda diye topik accam kendime
öyle yapıyorum kuzum salata vs evden getiriyorum meyvede getiriyorum bazen bi corba bi sulu yemek yetiyo zaten artık
hem tost hem börek ne ola kiiii
ama diğer öğünleri begendm. akşam niye yemek yemiyosun canım sen
Herseyden azar azar yemis olursun bu tabaklarla kiz super
AyyBasindan talihsiz bi olay gecmisti hamileymisti 8aylik bebegi olmustu ,hatta calisiyordu muhasebeci ve annesi düşmüştü bizde gecmis olsun demistik, daha nasil hatirlatam sekercimden once bi kaptin vardi moonli biraktiginda baksa bi gruptan gelsmisti sen daha iyi bilirsin o kaptini :)) o siralarda gelmişti bende yeniydim kiz 100 kusurdu 96-98 kiloda ayrildi.birde kiz nick degistirdiydi... bu kadar neysee
Sulu yemekde ciksa keske hergun corba ve sulu yemek olsa tamamdir
Kapakli mi oluyo bu tabaklar evden hazırlayıp mi getircen kizaynen hm ben salata cok severim onuda her öğle yemiş olcam
Hahh iyi ediyonsulu yemek çıkıyo da onunda suyunu ayırıyorum yoksa ekmek banasım geliyo
Zayif kiz fit olma yolunda diye topik accam kendimeajahahahhwshhakahag spogum bitmek uzere squatlarimi mekiklerimi bazen aksatıyorum ama sabah sporunu iyi oturttum sanki hergun yapasim gelii
hiç sevmezsin tabikideCanım evde pilav falan vardı bende sabah börek yedııımden kendımı cezalandırdım.
Annem ısrar ettı börek ıcın kıramadım yoksa bılıyosun ben sevmem böyle seylerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?