- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.841
Ayyyy olmamiss hic bu menuuDünkü menüm;
Sabah(8:00): bi küçük kepekli ekmekten tost, 1 dilim börek
Öğlen (13:30): tavuk çorbası, terbiyeli köfteli yemek
Akşam: Bi kase yoğurt, portakal, iki minniminnacık kurabiye, Dido
Ek olarak 1,5 litre su, kayısı çayı, şekersiz çay içtim gün içinde.
Sporda yapamadım cunku heryerım agrıyor
aynen kuzum bölmeli kapaklı oluyo 3 4 ceşit koyabiliyosun akşamdan hazırlar sabah atar cantama getiririm işeKapakli mi oluyo bu tabaklar evden hazırlayıp mi getircen kiz
AayyyEvit kizlar gidemde karabugdayimi hasliyam küçük dua edelimmmyarabbim yarin bu karabugday gibi yuzumu kara cikarma ak eylee (aminnnn) deyin kizlar :)) gitsin bu kilolar gelmesin eksilsin artmasin yarabbim takimizin dirligi duzeni icin bizim yuzumu kara cikarma yarabbimmm ins hayd bismillah..kizlarr
Hahh iyi ediyonyoksa ban ban olmaz kirbaci yen valla @munter bak senden sonra bu kirbaca gulesim geliyii hep agahahahajj
Tostu yimiyeydin ya giz o zamanCanım evde pilav falan vardı bende sabah börek yedııımden kendımı cezalandırdım.
Annem ısrar ettı börek ıcın kıramadım yoksa bılıyosun ben sevmem böyle seylerı
ahahah nası dua kız o vatanımızın dirliği için der gibiEvit kizlar gidemde karabugdayimi hasliyam küçük dua edelimmmyarabbim yarin bu karabugday gibi yuzumu kara cikarma ak eylee (aminnnn) deyin kizlar :)) gitsin bu kilolar gelmesin eksilsin artmasin yarabbim takimizin dirligi duzeni icin bizim yuzumu kara cikarma yarabbimmm ins hayd bismillah..kizlarr
Geliyom okuya okuya kizKızz sen bana günaydın demedın küsüştük mü
Zaabaan 6 si uygun bencedebnde zabaaanan 6 da uyancam spor yapmak için
Kardesin yimesin onlariaynen kuzum bölmeli kapaklı oluyo 3 4 ceşit koyabiliyosun akşamdan hazırlar sabah atar cantama getiririm işe
ahahah nası dua kız o vatanımızın dirliği için der gibiamiiinn amiiinnnnn bn akşam yemek bilem yemicem corba sadece
7 de alarm calmaya baslıyo ben 7,30 da anca cıkıyom yataktanZaabaan 6 si uygun bencede
Kardesin yimesin onlari
O zaman o iş yaş bacim sen kalkman zaabaan 6sinda7 de alarm calmaya baslıyo ben 7,30 da anca cıkıyom yataktan
ay yer oakşam annem diyo 3 yumurta varmış 1 ini kaynatta kardeşin acıkırsa kullanır hepsini ailedeki herkesin rızkına göz dikiyo cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?