Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa nedek yarin zayif olmazsak birde takim ceza alirsa hapu yuttuk ahsamaa da kirbacc vaaaa :))) isimiz duaya kaldi rabbim buyuk ins yaglarimiz bi gunde bir kilo ericekk
bu hiç gercekçi olmadı yanlız
yarın akşama kilo alana kırbac vaaarrr en az kilo vereni takım olarak kırbaclıcaz muhtemelen ben olcam olsun yinede af yok

bu hiç gercekçi olmadı yanlız
yarın akşama kilo alana kırbac vaaarrr en az kilo vereni takım olarak kırbaclıcaz muhtemelen ben olcam olsun yinede af yok
Ayy ama en az kilo verene degilde o hafta artida olana ceza belilemeliyiz bence sen bunu bi dusun keptin

okumayanlar için tekrar;

kızlar ceza/ödül uygulaması geri geldi. özet geçicem;

takım yüzdemiz 0,30 un altına düştüğünde uyarı(nota) alıyoruz. 2 uyarı 1 sarı kart yapıyor sarı kart alan takıma da ceza var.
hemen cezayıda açıklayayım:
sonuc listeleri var eger incelediyseniz görmüşsünüzdür bu listeleri 4 hafta(1)ay o takımın en az zayıflayan veya artıya geçen 4 kişi düzenlicek.

kızlar 14. takım olarak ilk uyarımızı aldık 2. de iş bize patlayabilir haberiniz olsun ben hiç birimiz böyle şeylerle ugrasmayalım istiyorum.
artık hiç bir sekilde kaçamak istemiyorum akşam çayın yanında çikolataymıs bisküviymiş gündüz yapılan kacçamakları da istemiyorum.
artık bundan sonra kişisel değil takım olarak yarışıcaz bunu düşünüp o şekilde hareket edicez.
ama ben hepinize güveniyorum cumaya kadar cok dikkatli olun perşembe bi detoks yapalım bu haftayı bu şekilde kurtaralım haftaya en basından dikkatli bi şekilde başlarız

Ayyyy bi an kaptan olduğum o kara gğnler geldi aklıma SekerPancarii @ParteMoralll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…