- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.861
bu hiç gercekçi olmadı yanlızYaa nedek yarin zayif olmazsak birde takim ceza alirsa hapu yuttuk ahsamaa da kirbacc vaaaa :))) isimiz duaya kaldi rabbim buyuk ins yaglarimiz bi gunde bir kilo ericekk
Bu arada -200 gram
mümkünatı yoohhhO zaman o iş yaş bacim sen kalkman zaabaan 6sinda
Ayy ama en az kilo verene degilde o hafta artida olana ceza belilemeliyiz bence sen bunu bi dusun keptinbu hiç gercekçi olmadı yanlız
yarın akşama kilo alana kırbac vaaarrr en az kilo vereni takım olarak kırbaclıcaz muhtemelen ben olcam olsun yinede af yok
ay valla ne yerdik beee ben gece yemeyi cok severim meslaaanapsin cocuh kilo almiyosa yir bizde almasak neler yirik eşime diyom dua et ben cok yedigimde kilo aliyom yoksa bana boğaz yetiştiremen ahahajahahajk
O zaman yidin gırbaciben hala artıdayım
Bende tok tok yatmayi bek severimmm kocam beni bosardi ellaamm kiziniza ekmek yetistiremiyom diyeay valla ne yerdik beee ben gece yemeyi cok severim meslaaa
Ayy ama en az kilo verene degilde o hafta artida olana ceza belilemeliyiz bence sen bunu bi dusun keptin
:O zaman yidin gırbaciayyy benim şivem kayyo siziynen gonusurkene ahahahajakakkahahj
Bende tok tok yatmayi bek severimmm kocam beni bosardi ellaamm kiziniza ekmek yetistiremiyom diyeahahahahjak
Heeee ben ver al ver al 30 vermişimdirrrHer seferinde soyletmeyin bende 22 kilo verdimbak bu son bida suylemem
Ayyyy bi an kaptan olduğum o kara gğnler geldi aklımaokumayanlar için tekrar;
kızlar ceza/ödül uygulaması geri geldi. özet geçicem;
takım yüzdemiz 0,30 un altına düştüğünde uyarı(nota) alıyoruz. 2 uyarı 1 sarı kart yapıyor sarı kart alan takıma da ceza var.
hemen cezayıda açıklayayım:
sonuc listeleri var eger incelediyseniz görmüşsünüzdür bu listeleri 4 hafta(1)ay o takımın en az zayıflayan veya artıya geçen 4 kişi düzenlicek.
kızlar 14. takım olarak ilk uyarımızı aldık 2. de iş bize patlayabilir haberiniz olsun ben hiç birimiz böyle şeylerle ugrasmayalım istiyorum.
artık hiç bir sekilde kaçamak istemiyorum akşam çayın yanında çikolataymıs bisküviymiş gündüz yapılan kacçamakları da istemiyorum.
artık bundan sonra kişisel değil takım olarak yarışıcaz bunu düşünüp o şekilde hareket edicez.
ama ben hepinize güveniyorum cumaya kadar cok dikkatli olun perşembe bi detoks yapalım bu haftayı bu şekilde kurtaralım haftaya en basından dikkatli bi şekilde başlarız
Ayyyy muhabbeti hatorladm ama niclini hatırlayamadm
Ben eksideyim bana kirpac furmayinnnbu hiç gercekçi olmadı yanlız
yarın akşama kilo alana kırbac vaaarrr en az kilo vereni takım olarak kırbaclıcaz muhtemelen ben olcam olsun yinede af yok
günaydın cınııımmmmmGünaydın kızlar Bende kahvaltımi ettim geldim
Ben eksideyim bana kirpac furmayinnnhemide 800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?