- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #172.881
Inşallah canım sporda yaptik mi bugün tamamdirooowww maşalllaaahhhhhadi onu 1kg a tamamla
Keske bana da alaydinAyyyy güle güle giy canımm bende mangodan çok beğendiğim bi bluzu aldım dün @kova01 cımmm gelinimizede aldm aynını çokk uygunduuu
o da mantıklı beybi
Ayyhh:bnde bi değişik konusuyorum burda normalde cok kibar bi salon kadınıyımdır halbuki
Bizde ikimiz ayni yeme potansiyeline sahibiz esimleevimi ocagımı kurutttubizde nişanlımla yemeyi cok seviyoruz bilmiyorum evlenince nolurum
Benimki almıyor yaBizde ikimiz ayni yeme potansiyeline sahibiz esimleama Allah'tan ikimizde cok yiyemiyoh kilo alacaz diye ya esim yiyip yiyip kilo almasaydi iste o zaman cok pis kıskanırdım
Bunu ara ara paslas hatirlat benceokumayanlar için tekrar;
kızlar ceza/ödül uygulaması geri geldi. özet geçicem;
takım yüzdemiz 0,30 un altına düştüğünde uyarı(nota) alıyoruz. 2 uyarı 1 sarı kart yapıyor sarı kart alan takıma da ceza var.
hemen cezayıda açıklayayım:
sonuc listeleri var eger incelediyseniz görmüşsünüzdür bu listeleri 4 hafta(1)ay o takımın en az zayıflayan veya artıya geçen 4 kişi düzenlicek.
kızlar 14. takım olarak ilk uyarımızı aldık 2. de iş bize patlayabilir haberiniz olsun ben hiç birimiz böyle şeylerle ugrasmayalım istiyorum.
artık hiç bir sekilde kaçamak istemiyorum akşam çayın yanında çikolataymıs bisküviymiş gündüz yapılan kacçamakları da istemiyorum.
artık bundan sonra kişisel değil takım olarak yarışıcaz bunu düşünüp o şekilde hareket edicez.
ama ben hepinize güveniyorum cumaya kadar cok dikkatli olun perşembe bi detoks yapalım bu haftayı bu şekilde kurtaralım haftaya en basından dikkatli bi şekilde başlarız
akşam bend eyapım azıcık dayanabildiğim kadarıylaInşallah canım sporda yaptik mi bugün tamamdir
ama sadece bebeye dimiBende sütlaç yapıomm bebeyeeee
nerden geldi onlar yine kim geliyo ne cok misafir yaaa maşallahınız var hepinizinEvde o kadar baklavalar abur cuburlar kolalar varama hiçbirine elimi surmiyecegim
Aynen ya alip verdiklerimizde varHeeee ben ver al ver al 30 vermişimdirrr
Gunaydin canimm afiyet olsun bende yaptim cay keyfi yapıyorumGünaydın kızlar Bende kahvaltımi ettim geldim
Canımmm almammm mıııııııııKeske bana da alaydin
Cok kısacık bi sureydi o neresi kara gundu giz
Canımmm almammm mııııııııı
Brokenangel gibi biseydi eski nicki kiz baya da kaldi alsinda takimdaAyyyy muhabbeti hatorladm ama niclini hatırlayamadm
Ayy benim kizim da istedi ama iki paket süt actim ikiside bozuk çıktı günlük süt tarihi de daha vardi ama anlamadim bi yudum aldim midem kalktiBende sütlaç yapıomm bebeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?