- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.601
yürüyüş artı kendimi övmeyol boyu süperim diye yürüdüm
Timim niysiiben büyük temizlik yapcm yalnız bak perdeleri indirdim elde bi yıkayıp sonra makınaya atcm hlı silcem dolap silcem bnm en az3 saat sürer bende yazarm emin miyiz
Ay iVit kendime güvenim geldibah bu super kesin ise yarar
Ya gercekten yaaa simdi bi kac kilo gitti ya benden giyinirken bile daha fazla ozen gosteriyorum dugun ne zamanBen çamaşır ipiyle atliyodumzayıflamaya baslayinca insanin hoşuna gidiyo daha çok Zayıflamak için spora yöneliyor
Dün nişanlım iyice zayıfladin sen dedi
Bimedigim değişik değisik isimlerSporum
Sabah: 45 dk twist shape yaptim 401 kalori yaktim 2808 adim attimm
Ogleden sonra:
20 squat
20 jump squat
20 crunch (mekik)
20 alternating lateral lunge
20 lunge jumps
20 tick tock lunge
Hepsi 6 dk sürdü
Toplam 51 dk
Evet bende kotlarima bayiliyorum artıkYa gercekten yaaa simdi bi kac kilo gitti ya benden giyinirken bile daha fazla ozen gosteriyorum dugun ne zaman
Ben leslie 3mil yapıyorum canım bi bak istersenSayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz
Bayaa varmiss ya 44 anca oluyo simdilik ama mayisa kadar 40 a dusucem insallahEvet bende kotlarima bayiliyorum artıkkaç beden giyiyosun şimdi
Ekimde kuzum daha 9 ay var
Inşallah bende başlarken 44 dümBayaa varmiss ya 44 anca oluyo simdilik ama mayisa kadar 40 a dusucem insallah
Tamam bi bakarim canimBen leslie 3mil yapıyorum canım bi bak istersen
Ben de 172 boyundayim bekarken 67 kilo civariydim sen simdi bile gayet iyi gozukuyorsundur ne kadar surdu bu kiloya inmenInşallah bende başlarken 44 dümhatta dar bile geliyordu Su an 40 çok rahat oluyor 38 de biraz sikiyor
Ay benim onda çok canım sıkılıyoBen leslie 3mil yapıyorum canım bi bak istersen
38 tam olur inşallah yakinda kuzumInşallah bende başlarken 44 dümhatta dar bile geliyordu Su an 40 çok rahat oluyor 38 de biraz sikiyor
İnşallah kuzum yaza kadar vaktimiz var zayiflayalim hep beraberBayaa varmiss ya 44 anca oluyo simdilik ama mayisa kadar 40 a dusucem insallah
Evet yaa beni com hirslandiriyorsunuz bi de listeye girersem burdan hic ayrilmam artikİnşallah kuzum yaza kadar vaktimiz var zayiflayalim hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?