Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar ben pek ugrayamadim misaforlerim gelcek yemek hazirliklari yapim bazlamalar tatli cig kofte yaninada ufak tefek soslar mezeler vaar buyrun bize gelinde yiyekkk pufff beyagggggg oglende lahmacun yaptim super oldu evdekilere bende yedim sabah kahvalti yoktu, anami gectim anam lahmacuncuydu bizde kofteciydik ikisinide kaptim garii kizlar koftede hazir kofte degil ince bulgurdan ben hazirlim butun baharatlarini katim eşimde yuguruyor ondan 5-6 yerim bol baharatli aci oldugu icin,tatli ne bazlama ne yememm ayran kofte yerim haberiniz ola,
@SekerPancari71 merak etme sporda onlari ikimiz gecerik üçe iki yiz bikeremm ben bugun 25dk yürüyüş yaptimm bugunluk bu kadar. ..

Var canım 17 aylık oldu 1 yaşındayken baslamistim yavaş yavaş verdim 1 ayda izindeydim diyet yapmamıştım özel bişey yok sadece arada spor yaptim şimdi daha düzenli yapmaya çalışıyorum

Var canım 17 aylık oldu 1 yaşındayken baslamistim yavaş yavaş verdim 1 ayda izindeydim diyet yapmamıştım özel bişey yok sadece arada spor yaptim şimdi daha düzenli yapmaya çalışıyorum
Ya ben de senin gibi baslamis oluyorum o zaman benimkide yasina yeni girdi insallah 17 aylik oldugunda ben de ideal kiloma ulasirim

Ya cok soruyorum ama surekli her hafta az da olsa gidiyormuydu kilon cok uzun sure durdugu oldumu

ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum
ne kadar önemsiyosam artık

Sayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz
telefona indirilen progeama bak derim cnmm

Ya cok soruyorum ama surekli her hafta az da olsa gidiyormuydu kilon cok uzun sure durdugu oldumu
Sor tabiki canım 1 hafta az verip 1 hafta sabit yine az sabit olduğum zamanlarda oldu ilk ay en çok verdim 4 kilo sonra gittikçe düştü ayda 2 kilo ortama ama 1 verdiğim ayda oldu 1 ayda izindeydim yine korudum kilomu duraksamada 2 haftadan fazla sürmedi canim

Duraksamalarda vazgecmekten korkuyorum o yuzden soruyorum canim

Kizlar menummm soyle
Sabah
4 dilim peynir 3 adet zeytin 1 dilim tb ekmgi biber

Ogle
1 kase corba
1 kase yogurt

ara
4 dilim Ananas

Aksam
1 kase corba
Salata

Birazdan cay icecegim yaninda bitter cikolata ve 4 findik 4 fistik yemeyi dusunuyorum kizlar bu kadarcik :)

2.5 lt suya tamamlayacagimm

60 dk tempolu yuruyusum var veee 10 dk egzersizimm

Resmen acıktım

Gayet iyi canım maşallah sana
Ben bugun çok kacirdim

Nice yaşları olsun canım sağlıklı mutlu hayirli uzun ömrü olsun inşallah
Kuzuumm nice güzel birlikte yıllara inşallah sen yinede çok yeme He gerçi sen ayarlarsn onu öptüm ikinizi de
Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…