- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.621
Onu bende indirdim ama onada daha baslamadimŞu soylediginiz 30 gün egzersiz programını indirdim kızlar onu yaptım baya zorluyor öncesinde de ısınma hareketi fln da yaptım baya iyi geldi
Bende bakarken 62 kiloydum sonra ciktimda ciktimBen de 172 boyundayim bekarken 67 kilo civariydim sen simdi bile gayet iyi gozukuyorsundur ne kadar surdu bu kiloya inmen
Tv izlerken yapıyorum canımAy benim onda çok canım sıkılıyo
Bende bakarken 62 kiloydum sonra ciktimda ciktim5 ayda verdim canım 12 kilo gitti
Bebegin varmi canim birde ozel bisey yaptinmi 5 ay da yavas yavas vermissin guzel olmus
Ya ben de senin gibi baslamis oluyorum o zaman benimkide yasina yeni girdi insallah 17 aylik oldugunda ben de ideal kiloma ulasirimVar canım 17 aylık oldu1 yaşındayken baslamistim yavaş yavaş verdim 1 ayda izindeydim diyet yapmamıştım özel bişey yok sadece arada spor yaptim şimdi daha düzenli yapmaya çalışıyorum
Ya cok soruyorum ama surekli her hafta az da olsa gidiyormuydu kilon cok uzun sure durdugu oldumuVar canım 17 aylık oldu1 yaşındayken baslamistim yavaş yavaş verdim 1 ayda izindeydim diyet yapmamıştım özel bişey yok sadece arada spor yaptim şimdi daha düzenli yapmaya çalışıyorum
Inşallah canımYa ben de senin gibi baslamis oluyorum o zaman benimkide yasina yeni girdi insallah 17 aylik oldugunda ben de ideal kiloma ulasirim
ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum
ne kadar önemsiyosam artık
telefona indirilen progeama bak derim cnmmSayaçli ip de alicam kendime
Evet kizlar fikirlere acigimmm bana evde spor fikirleri verir misinizzz
SPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk
htc71 :46+30+45
munter :30+60+90+60+70
mor takım:351
pembe takım:541
Isinma hareketi ne yaptinnn keptinnn ben cok feciyimdeee bende yapimmmmŞu soylediginiz 30 gün egzersiz programını indirdim kızlar onu yaptım baya zorluyor öncesinde de ısınma hareketi fln da yaptım baya iyi geldi
Sor tabiki canımYa cok soruyorum ama surekli her hafta az da olsa gidiyormuydu kilon cok uzun sure durdugu oldumu
Insallah canim yaaInşallah canımhepimiz istedigimiz kilolara kavusuruz
Duraksamalarda vazgecmekten korkuyorum o yuzden soruyorum canimSor tabiki canım1 hafta az verip 1 hafta sabit yine az sabit olduğum zamanlarda oldu ilk ay en çok verdim 4 kilo sonra gittikçe düştü ayda 2 kilo ortama ama 1 verdiğim ayda oldu 1 ayda izindeydim yine korudum kilomu duraksamada 2 haftadan fazla sürmedi canim
Burada kalirsan zaten biz sana destek oluruz birakmazssin canımDuraksamalarda vazgecmekten korkuyorum o yuzden soruyorum canim
Valla kuzum spor listesi bana da çok iyi geldi hirslandik hepimizEvet yaa beni com hirslandiriyorsunuz bi de listeye girersem burdan hic ayrilmam artik
Resmen acıktımSlm kizlar ben pek ugrayamadim misaforlerim gelcek yemek hazirliklari yapim bazlamalar tatli cig kofte yaninada ufak tefek soslar mezeler vaar buyrun bize gelinde yiyekkk pufff beyagggggg oglende lahmacun yaptim super oldu evdekilere bende yedim sabah kahvalti yoktu, anami gectim anam lahmacuncuydu bizde kofteciydik ikisinide kaptim garii kizlar koftede hazir kofte degil ince bulgurdan ben hazirlim butun baharatlarini katim eşimde yuguruyor ondan 5-6 yerim bol baharatli aci oldugu icin,tatli ne bazlama ne yememm ayran kofte yerim haberiniz ola,
@SekerPancari71 merak etme sporda onlari ikimiz gecerik üçe iki yiz bikeremm ben bugun 25dk yürüyüş yaptimm bugunluk bu kadar. ..
Kız duzeltemedim alıntı yi tekrar Paylaş onu düzgünceKizlar alinti yapmisim ama karmancorman olmusss
Gayet iyi canım maşallah sanaKizlar menummm soyle
Sabah
4 dilim peynir 3 adet zeytin 1 dilim tb ekmgi biber
Ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
ara
4 dilim Ananas
Aksam
1 kase corba
Salata
Birazdan cay icecegim yaninda bitter cikolata ve 4 findik 4 fistik yemeyi dusunuyorum kizlar bu kadarcik :)
2.5 lt suya tamamlayacagimm
60 dk tempolu yuruyusum var veee 10 dk egzersizimm
Nice yaşları olsun canım sağlıklı mutlu hayirli uzun ömrü olsun inşallah
Kuzuumm nice güzel birlikte yıllara inşallah sen yinede çok yeme He gerçi sen ayarlarsn onu öptüm ikinizi de
Teşekkür ederim kızlarRekabet olsun hep beraber daha iyi kilo verelim dedim canım. Ama fazla işe yaramış @SekerPancari71 öğlen sporundan bahsediyor
Oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım,sakın fazla kaçırma pastadan
Rakibi zayıflatma taktikleri süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?