Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu:
Sabah: 3 dilim ekmek çok az kuymak zeytin

Ogle: 4 kaşık makarna

Aksam: yarim tabak bamya 4 kaşık piarsa
Suyunu içiyorum program indirdim saat başi 1 bardak

Kız duzeltemedim alıntı yi tekrar Paylaş onu düzgünce
duzeltemedimmmm kiiii o kadarda ugrasmistimm yaaa

Gayet iyi canım maşallah sana
Ben bugun çok kacirdim

sag ol cnm cimmmm

Kirbac gelecek o zaman

Menu:

Bence guzel aksam gayet iyi ekmek ve makarnanida yakmis eritmissinidir

Ben dde yarin sabah kuymak yapcemmm bol yagli

Gayet başarılı afiyet olsun
Menu:

Sporda tamasa süper, afiyet olsun

Menüm
Kahvaltı
1 portakal, 2 dilim ekmek.
Öğlen
1 yumurtaayla yapılmış, peynirli omlet, salata
Ara
Çalışırken ağzım boş kalamadı 15 fıstık (dayanamadım ) , 2 avuç kuru elma, 1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
Yarım tabak mantarlı pırasa, 7 köfte, salata

Su
2 lt yaparım geceye

Spor
Sabah 15 dakika, akşam 30 dakika koşu, 25 dakika yürüyüş

Kendi menüme yorum: o aradaki fıstık ve kuru elma fazla oldu sanki, telafi için akşam ki 20 dakikalık sporumu yarım saat yapacağım

Bence guzel ama cikolatayi yememisken vazgec bencee

Şu soylediginiz 30 gün egzersiz programını indirdim kızlar onu yaptım baya zorluyor öncesinde de ısınma hareketi fln da yaptım baya iyi geldi
Hangisini indirdin kiz fotosunu atsana munter seninki hangisi kuzum ben bi tane 30 gun fit indirdim itfaiye muslugu hareketi ve at terbiyesi hareketi yap falan diyodu gorhtum sildim oni

Hangisini indirdin kiz fotosunu atsana munter seninki hangisi kuzum ben bi tane 30 gun fit indirdim itfaiye muslugu hareketi ve at terbiyesi hareketi yap falan diyodu gorhtum sildim oni
Kiz gozumden yas geldiii

Ben itfaiye muslugu hareketini hic yapmadim gormedim ama at terbiyecisi var benikinde telden resim ekleyemiyomya kuzu benimkinin simgesi yesil ve siyh renkli 30 yaziyor dag tirmanicisi plunk falan var

Afiyet olsun kuzum harika

Kiz gozumden yas geldiii

Ben itfaiye muslugu hareketini hic yapmadim gormedim ama at terbiyecisi var benikinde telden resim ekleyemiyomya kuzu benimkinin simgesi yesil ve siyh renkli 30 yaziyor dag tirmanicisi plunk falan var
akajahahah ayy valla anlayamadim onu kapattim sonra bacak inceltici buldum bi tane onu yapiom bide karin icin indirdim bide squat icin boyle daha duzenli olcak sanki

Ben begendim cnmm

Bence guzel ama cikolatayi yememisken vazgec bencee
1 tanecik minicik madlen atcam azimaaa 2 tane yemeyi dusunuyordum 1 e indirdim simdi

Afiyet olsun kuzum harika
sag ol bebisiimmm

Gayet guzel canim menun ara ogununde gayet saglikli olmus fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…