- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 63
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.661
Ben de indireyim hemen
Eki Görüntüle 1939405 Benimki bu kuzum ben yesil yıldızdan baslamadim turuncudan basladim öbürü az geldi baya ama squat yapma sen daha son 5 kilonda basla tatlim kilo fazlasi varken squat onermiyolar peksen terletici egzersizler yap kalori yakmaya yönelik kilon bitince sıkılaşmaya ağırlık verirsin zaten sporla zayifladigin icin sıkılaşarak zayiflicaksin
Tabiki katilabilirsin canim hosgeldinKizlaaar bende katilabilirmiyimmm size
Dizlere fazla yuk biniyormus canim galiba sakatlanma zorlanma olmasin diyeTatlim nedenn kilo fazla olunca squat onermiyorlar?
Bende indirdim oyle bisey kiz aynisi o zaman o ben bida bakiyim onaSekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm
Kizlaaar bende katilabilirmiyimmm size
Eki Görüntüle 1939405 Benimki bu kuzum ben yesil yıldızdan baslamadim turuncudan basladim öbürü az geldi baya ama squat yapma sen daha son 5 kilonda basla tatlim kilo fazlasi varken squat onermiyolar peksen terletici egzersizler yap kalori yakmaya yönelik kilon bitince sıkılaşmaya ağırlık verirsin zaten sporla zayifladigin icin sıkılaşarak zayiflicaksin
Sagol kuzuummGayet başarılı afiyet olsun
Sporda tamasa süper, afiyet olsun
Tabikiii canimmm hosgeldinnnnn
Ayy hadi inss. Ben bi kurcalim nbunlari
Suan kac kisiyiz bilmiyorum canim ama 7 8 kisi variz galibaHosbulduk sekerpancari :)) burada kac kisi zayifliyorsunuzz
Ay çok severim kuymagi ben kaç çekiyor galiba her hafta sonu yapıyoruzduzeltemedimmmm kiiiio kadarda ugrasmistimm yaaa
sag ol cnm cimmmm
Kirbac gelecek o zaman
Bence guzel aksam gayet iyi ekmek ve makarnanida yakmis eritmissinidir
Ben dde yarin sabah kuymak yapcemmm bol yagli
Suan kac kisiyiz bilmiyorum canim ama 7 8 kisi variz galibakaptinn kaptanimiz gelince daha net bilgi verir
İyi geldi bana kuzum öyle kötü değil yani spor yapiyosun sonuctaMenüm
Kahvaltı
1 portakal, 2 dilim ekmek.
Öğlen
1 yumurtaayla yapılmış, peynirli omlet, salata
Ara
Çalışırken ağzım boş kalamadı 15 fıstık (dayanamadım) , 2 avuç kuru elma, 1 küçük kupa sütlü nescafe
Akşam
Yarım tabak mantarlı pırasa, 7 köfte, salata
Su
2 lt yaparım geceye
Spor
Sabah 15 dakika, akşam 30 dakika koşu, 25 dakika yürüyüş
Kendi menüme yorum: o aradaki fıstık ve kuru elma fazla oldu sanki, telafi için akşam ki 20 dakikalık sporumu yarım saat yapacağım
Ay çok severim kuymagi ben kaç çekiyor galiba her hafta sonu yapıyoruz
Aynen kuzum salı günü. Bitsin bu haftaki de öyle olsun daha iyi olmaz mi
Tanit canim bekliyosssAnladim canimmm :) ozaman ben kendimi tanitmaya baslayayimsizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?