Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 30 gun bacak inceltici egzersiz programı indirdim ondan bakip yapiyom giz bide squat indirim 30 gunlukbide crunch karin egzersizi indirdim 30 gunlukhepsini tamamliycum
Bnm telefonda da su hatırlatıci kalori sayıci egzersiz programı falan var geçen insanlık squat için liste indirdiydim ordaki kadın poposunu gördü bu ne diyo dedim ona bakma yanlarda yazanlara bak

Evet canim uygulama olarak indirdim 30 day fit yazdim çıktı birsuru benimkinin adi 30 days thigh slimming bacak icin
Sağolasın bakıcam hemen

Heyy fistikkk pembe takimda ben de varim bebissss hatta bu hafta basi ben cekiyorummmm

Kendimi oveyim dedim

SekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm
Evet canim uygulama olarak indirdim 30 day fit yazdim çıktı birsuru benimkinin adi 30 days thigh slimming bacak icin

Heyy fistikkk pembe takimda ben de varim bebissss hatta bu hafta basi ben cekiyorummmm

Kendimi oveyim dedim

SekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm

Ayy bi anlık dalgınlığıma gelmiş kusura bakma canım sana da sorayım o vakit salı günğnden mi başlıyorum bildirime??
Bu arada birinciliğini de tebrik ederim

Birde sen hangi uygulamayı kullanıyorsun ana da bakem.

SPOR LİSTESİ(10/17)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk
htc71 :46+30+45
munter :30+60+90+60+70

mor takım:351
pembe takım:471

Buldum yasasinmnnn

19 yasindayim 160 boyundayim. Kilom bugun itibari ile 97.7 hedefim 60 kg cokta zayif olmak istmiyorm kadinin etlisi butlusu makbuldur hahaaa:) belim ince duruyo popo ve bacaklara gore. Yani sorunum daha cok basen bacak popo. Ve alt gobek war biraz. Suratim neredeyse hic kg yok :) yanaklar war biraz. Hedefim 60 kg. Kendime hala inanmiyorum nedense. Basaracagimi istiyorumm. Bu son olsun artik. Kacamaklara hayir diyorum. Bu andan itibaren istemiyorum kacamak ve hamur isleri. Yarindan itibaren sporada basliyorum ve cok su icmeye cunku gunde en fazla 2 bardak iciyorum. Ve burda turkcemiide gelistirmek istiyorum hollandaliyim dogma buyme coksukur yinede turkcemi ilerlettim kitaplar sayesinde
Umarim birbirimize destek olurr basaririz

Bnm telefonda da su hatırlatıci kalori sayıci egzersiz programı falan var geçen insanlık squat için liste indirdiydim ordaki kadın poposunu gördü bu ne diyo dedim ona bakma yanlarda yazanlara bak

nisanlin gordu sanirim

Tesekkur ederimmmm canimmm takim arkadasimmm
30 gun fit diye uygulama var onu kullaniyorum yesilimsi mavili 30 yaziyor simgesinde

Hoşgeldin canım :) tez zamanda hep beraber amaçlarımıza ulaşmamız dileğiyle
Su hususunu ben çok önemsiyorum. Onu yarına bırakma bugün hala 1- 1.5 lt suyu bitirebilirsin. bugün kendine yapacağın büyük bir iyilik olur hem

munter teşekkürler canım o uygulamayada bakıcam :) Ben spor için hep youtube videolarına bakıyorum, müzikli falan oluyor ya daha bi hoşuma gidiyor. Belki uygulamaya da geçerim, bi bakalım

Hosbuldum canimcimm. Ewet gercekten bende onemsiyorum ama resmenn zor gidiyo( napicam bilmiyorummm. Ve bugun cikoda yedim. Suyu bos yere icmis olurum :)) yarin en temizinden baslayim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…