- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.681
Bnm telefonda da su hatırlatıci kalori sayıci egzersiz programı falan varBende 30 gun bacak inceltici egzersiz programı indirdim ondan bakip yapiyom gizbide squat indirim 30 gunluk bide crunch karin egzersizi indirdim 30 gunluk hepsini tamamliycum
Sağolasın bakıcam hemenEvet canim uygulama olarak indirdim30 day fit yazdim çıktı birsuru benimkinin adi 30 days thigh slimming bacak icin
Heyy fistikkk pembe takimda ben de varimbebissss hatta bu hafta basi ben cekiyorummmm
Kendimi oveyim dedim
SekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm
Evet canim uygulama olarak indirdim30 day fit yazdim çıktı birsuru benimkinin adi 30 days thigh slimming bacak icin
Heyy fistikkk pembe takimda ben de varimbebissss hatta bu hafta basi ben cekiyorummmm
Kendimi oveyim dedim
SekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm
Kim gordu onuBnm telefonda da su hatırlatıci kalori sayıci egzersiz programı falan vargeçen insanlık squat için liste indirdiydim ordaki kadın poposunu gördü bu ne diyo dedim ona bakma yanlarda yazanlara bak
O ney kiizzzHangisini indirdin kiz fotosunu atsanamunter seninki hangisi kuzum ben bi tane 30 gun fit indirdim itfaiye muslugu hareketi ve at terbiyesi hareketi yap falan diyodu gorhtum sildim oni
Tamamdır keptınAynen kuzum salı günü. Bitsin bu haftaki de öyle olsun daha iyi olmaz mi
Kendimi oveyim dedim
Bnm telefonda da su hatırlatıci kalori sayıci egzersiz programı falan vargeçen insanlık squat için liste indirdiydim ordaki kadın poposunu gördü bu ne diyo dedim ona bakma yanlarda yazanlara bak
Sağolasın bakıcam hemen
Ayy bi anlık dalgınlığıma gelmiş kusura bakma canımsana da sorayım o vakit salı günğnden mi başlıyorum bildirime??
Bu arada birinciliğini de tebrik ederim
Birde sen hangi uygulamayı kullanıyorsun ana da bakem.
Oyleyimmm demiiiitakimimizin gururusun bybi
Hoşgeldin tatlım tabikide. Daha önce herhangi bir takımda yarışms miydin? Hadi bize kendini tanitKizlaaar bende katilabilirmiyimmm size
Hoşgeldin canım :) tez zamanda hep beraber amaçlarımıza ulaşmamız dileğiyle19 yasindayim 160 boyundayim. Kilom bugun itibari ile 97.7 hedefim 60 kg cokta zayif olmak istmiyorm kadinin etlisi butlusu makbuldur hahaaa:) belim ince duruyo popo ve bacaklara gore. Yani sorunum daha cok basen bacak popo. Ve alt gobek war biraz. Suratim neredeyse hic kg yok :) yanaklar war biraz. Hedefim 60 kg. Kendime hala inanmiyorum nedense. Basaracagimi istiyorumm. Bu son olsun artik. Kacamaklara hayir diyorum. Bu andan itibaren istemiyorum kacamak ve hamur isleri. Yarindan itibaren sporada basliyorum ve cok su icmeye cunku gunde en fazla 2 bardak iciyorum. Ve burda turkcemiide gelistirmek istiyorum hollandaliyim dogma buyme coksukur yinede turkcemi ilerlettim kitaplar sayesinde
Umarim birbirimize destek olurr basaririz
Bnm ki de oylee hepsi için ayrı bölüm acmislar ben şimdilik 3 tanesini yapiyorumSekerPancarii tatlim benim indirdigim programda tum vuxut kol bacak kaba et icin ayri ayri egzersizlrr var sen onu tekrar indir begenecegini dusunuyorummm
Hoşgeldin canım :) tez zamanda hep beraber amaçlarımıza ulaşmamız dileğiyle
Su hususunu ben çok önemsiyorum. Onu yarına bırakma bugün hala 1- 1.5 lt suyu bitirebilirsin. bugün kendine yapacağın büyük bir iyilik olur hem
Annem pek güzel yapar ama işin ehli babaannemdi tabi aynen yerdik olaydiAyy birde guzel yapiliyorsaa harikaa olurr bende pek severimmm
Aciktim kiz
Ben hepicigini denedim ondan boylee oldum sanirimBnm ki de oylee hepsi için ayrı bölüm acmislar ben şimdilik 3 tanesini yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?