- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.701
Sabah yapcam asla kacirmamAnnem pek güzel yapar ama işin ehli babaannemdi tabi aynen yerdik olaydi
Beni öyle büyük bi yükten kurtardın ki şu anSPOR LİSTESİ(10/17)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :52 dk+ 40 dk+40dk+13 dk+51 dk
Selcanmehmetcan:60 dk+35dk+20dk+40dk
edan18 :
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+60dk+20dk
htc71 :46+30+45
munter :30+60+90+60+70
mor takım:351
pembe takım:471
Buldum yasasinmnnn
Keptinimmmmmm seni yormak istimedimmm ben yoruldummmBeni öyle büyük bi yükten kurtardın ki şu an
Hoşgeldin tatliim ben takım kaptamiyim. yaşında genç hemencecik verirsin kiloları bizimle inşallahhh19 yasindayim 160 boyundayim. Kilom bugun itibari ile 97.7 hedefim 60 kg cokta zayif olmak istmiyorm kadinin etlisi butlusu makbuldur hahaaa:) belim ince duruyo popo ve bacaklara gore. Yani sorunum daha cok basen bacak popo. Ve alt gobek war biraz. Suratim neredeyse hic kg yok :) yanaklar war biraz. Hedefim 60 kg. Kendime hala inanmiyorum nedense. Basaracagimi istiyorumm. Bu son olsun artik. Kacamaklara hayir diyorum. Bu andan itibaren istemiyorum kacamak ve hamur isleri. Yarindan itibaren sporada basliyorum ve cok su icmeye cunku gunde en fazla 2 bardak iciyorum. Ve burda turkcemiide gelistirmek istiyorum hollandaliyim dogma buyme coksukur yinede turkcemi ilerlettim kitaplar sayesinde
Umarim birbirimize destek olurr basaririz
Baldudiis hosgeldin cnm senin yasin kucuk az dikkat edersen guzel kilo verirsin su olayi icin sende program yukle bence cok faydasu olur. Tekrar hosgeldinnnn
Kurban oluruummKeptinimmmmmm seni yormak istimedimmm ben yoruldummm
Ok byAblacim tesekkurler ben eski grubumu buldumm pabucunuz dama atilmis gibi olmasin ama hahahakbakmayinnnn cok tesekkurlerrrr Ben eski grubuma kacaarr kendinizeiyibakinnnnnn
Uf bende yaaaaaaaaaaaaayy kızlar size asla yetişemiyorum ben artık
munter teşekkürler canım o uygulamayada bakıcam :) Ben spor için hep youtube videolarına bakıyorum, müzikli falan oluyor ya daha bi hoşuma gidiyor. Belki uygulamaya da geçerim, bi bakalım
Ne cabuk geldin gittin kizzzAblacim tesekkurler ben eski grubumu buldumm pabucunuz dama atilmis gibi olmasin ama hahahakbakmayinnnn cok tesekkurlerrrr Ben eski grubuma kacaarr kendinizeiyibakinnnnnn
Ben ekledim ya öğlen keptincim
Bu daha yapmissindir diye dediydimBen ekledim ya öğlen keptincimhemen menumu yazayım yeni uyuttum kuzumu attım kendimi buralara
Yapardimda keptin kocam isten gelecek bide makarna istedi ona makarna pisircemBu daha yapmissindir diye dediydim
Unutmusum ki ben ekledigini
Menü gayet güzel yine her zamsn ki gibiMenüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1.5 yk tulum peynir
Ara 1 portakal
Öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 tavuk but 2 yk bulgur pilavı
Ara 15 kabuklu yer fıstığı
Akşam 2 kepçe sehriye çorbası salata
Su 2 litre
Spor 45 dakika
Valla kuzum bende çok severimYapardimda keptin kocam isten gelecek bide makarna istedi ona makarna pisircemama tabiki bana yokkk pekde severim
Bende yanima az alıyorum mutfakta ayarliyorum kaseye 10 15 atıyorum içerde yiyorum yoksa bende durmam yanımda olsaMenü gayet güzel yine her zamsn ki gibifındık fıstık olayina ben hıc girmiyorum çünkü durduramam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?