Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beni öyle büyük bi yükten kurtardın ki şu an

Baldudiis hosgeldin cnm senin yasin kucuk az dikkat edersen guzel kilo verirsin su olayi icin sende program yukle bence cok faydasu olur. Tekrar hosgeldinnnn

Hoşgeldin tatliim ben takım kaptamiyim. yaşında genç hemencecik verirsin kiloları bizimle inşallahhh gurbetteysen daha çok ilgilenirz seninle ben pazartesi sana kuralları yazılı atarım ama şimdilik bilmen gerekenler hergün 5 mesaj zorunlulugu var en az. Menünu akşam yada ertesi gün toplu Paylaş birde kaçamak kesinlikle yok bunlara uyarsan 2 hafta sonra kesin listeye girebiliyosun sonra gelsin incecik bacaklar beller

Baldudiis hosgeldin cnm senin yasin kucuk az dikkat edersen guzel kilo verirsin su olayi icin sende program yukle bence cok faydasu olur. Tekrar hosgeldinnnn

Ablacim tesekkurler ben eski grubumu buldumm pabucunuz dama atilmis gibi olmasin ama hahaha kbakmayinnnn cok tesekkurlerrrr Ben eski grubuma kacaarr kendinizeiyibakinnnnnn

munter teşekkürler canım o uygulamayada bakıcam :) Ben spor için hep youtube videolarına bakıyorum, müzikli falan oluyor ya daha bi hoşuma gidiyor. Belki uygulamaya da geçerim, bi bakalım

Ablacim tesekkurler ben eski grubumu buldumm pabucunuz dama atilmis gibi olmasin ama hahaha kbakmayinnnn cok tesekkurlerrrr Ben eski grubuma kacaarr kendinizeiyibakinnnnnn
Ne cabuk geldin gittin kizzz
Hoscakalll

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1.5 yk tulum peynir
Ara 1 portakal
Öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 tavuk but 2 yk bulgur pilavı
Ara 15 kabuklu yer fıstığı
Akşam 2 kepçe sehriye çorbası salata
Su 2 litre
Spor 45 dakika

Menü gayet güzel yine her zamsn ki gibifındık fıstık olayina ben hıc girmiyorum çünkü durduramam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…