- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.721
Yiyim demi banada yazıkValla kuzum bende çok severimyarın öğle yersin sende azıcık
Niye kilo almak çok kolayken geri vermek bu kadar zoorrBende yanima az alıyorum mutfakta ayarliyorum kaseye 10 15 atıyorum içerde yiyorum yoksa bende durmam yanımda olsa
Ye kız bi seferlik nolcakmisYiyim demi banada yazık
Evet yaaa yazarken de kendime guluyorum kendi lokmalarimi sayar gibiNiye kilo almak çok kolayken geri vermek bu kadar zoorr
Bize reva mi bu fındıkfıstık bile sayili
Kendin gömdun makarnalri kuymaklari bana sopa gösteriyorsun oldumu hiç kaptanYe kız bi seferlik nolcakmisama hafta ici aslaaa
Kuzum sen biraz az yiyosun sanki sabah ekmek yiyebilirsin okadar azaltma sonradan kilo vermen durdugunda zorlanirsin. Sebze yemeği tavuk et yoğurt sabah 2 dilim ekmek aralarda meyve vs. Ye bence14.01.2017 menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
2 isirik tb ekmegi
Oglen
1 tabak karnibahar yemegi
Ara sekersiz cay 6 badem 3 kuru erik
Aksam
Buyuk bir kase salata
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Yorum yapan arkadaslara tesekkurler simdiden
Valla sayiyoruzEvet yaaa yazarken de kendime guluyorum kendi lokmalarimi sayar gibi
Kaptanın dediğini yap yaptığını yapmaKendin gömdun makarnalri kuymaklari bana sopa gösteriyorsun oldumu hiç kaptan
Dilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorumKuzum sen biraz az yiyosun sanki sabah ekmek yiyebilirsin okadar azaltma sonradan kilo vermen durdugunda zorlanirsin. Sebze yemeği tavuk et yoğurt sabah 2 dilim ekmek aralarda meyve vs. Ye bence
Banada az geldi canım senin bebis var miydi emziriyorsan daha dikkat et dengeli olsun elinden geldiğince menulerin14.01.2017 menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
2 isirik tb ekmegi
Oglen
1 tabak karnibahar yemegi
Ara sekersiz cay 6 badem 3 kuru erik
Aksam
Buyuk bir kase salata
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Yorum yapan arkadaslara tesekkurler simdiden
Ben ilk baslarda her ogün 1 dilim ekmek yerdim canım yeni yeni akşamı bıraktım sabah öğlen ekmek yada yerine geçen biseyler yiyorum bazen akşamda sıkma kendini yavaş yavaş oturur duzeninDilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum
Bi anda azaltma derim ben porsiyonlarini azaltmak suyunu unutma bide hafiften spora baslaDilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum
Emziriyorum o yuzden suyu cok iciriyorum bide yesillik yemeye calisiyorumBanada az geldi canım senin bebis var miydi emziriyorsan daha dikkat et dengeli olsun elinden geldiğince menulerin
Ben kendimi hep Ac hissediyorumkaptinn ya bide kendimi tok hissediyorum en ilginci meyveylede pek aram yok
Bende emziriyorum senin gibi direk spora başladım diyet yaptım sütum azalınca bıraktım arada yaptım sporu normale döndü ilk baslarda çok düşürme kaloriyi benceEmziriyorum o yuzden suyu cok iciriyorum bide yesillik yemeye calisiyorum
Ben spora baslamadim henuz 15 gundur var gibi sutum azalmaz insBende emziriyorum senin gibi direk spora başladım diyet yaptım sütum azalınca bıraktım arada yaptım sporu normale döndü ilk baslarda çok düşürme kaloriyi bence
Sen yediklerine dikkat et kuzum bi anda kesme yemeyiBen spora baslamadim henuz 15 gundur var gibi sutum azalmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?