Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.01.2017 menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
2 isirik tb ekmegi
Oglen
1 tabak karnibahar yemegi
Ara sekersiz cay 6 badem 3 kuru erik
Aksam
Buyuk bir kase salata
Ara sekersiz cay

Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Yorum yapan arkadaslara tesekkurler simdiden

Kuzum sen biraz az yiyosun sanki sabah ekmek yiyebilirsin okadar azaltma sonradan kilo vermen durdugunda zorlanirsin. Sebze yemeği tavuk et yoğurt sabah 2 dilim ekmek aralarda meyve vs. Ye bence

Kuzum sen biraz az yiyosun sanki sabah ekmek yiyebilirsin okadar azaltma sonradan kilo vermen durdugunda zorlanirsin. Sebze yemeği tavuk et yoğurt sabah 2 dilim ekmek aralarda meyve vs. Ye bence
Dilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum

Banada az geldi canım senin bebis var miydi emziriyorsan daha dikkat et dengeli olsun elinden geldiğince menulerin

Dilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum
Ben ilk baslarda her ogün 1 dilim ekmek yerdim canım yeni yeni akşamı bıraktım sabah öğlen ekmek yada yerine geçen biseyler yiyorum bazen akşamda sıkma kendini yavaş yavaş oturur duzenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…