- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.741
Ay kuzum valla ev işleri bitmiiyy bu saat oldu daha mutfaktaydim bulasiklari topladim da yikamicam kendime izin verdimHerkes dagildi galiba grupta cit yok
Ya sen daha evli bile degilsin ooo sal kendini evlenince bol bol yapicaksin zatenAy kuzum valla ev işleri bitmiiyy bu saat oldu daha mutfaktaydim bulasiklari topladim da yikamicam kendime izin verdim
Şimdiden zor evlenince kim bilir nasıl olurYa sen daha evli bile degilsin ooo sal kendini evlenince bol bol yapicaksin zaten
Ben 60 la başladım canım 57 lerdeyim çok değil bi kaç aydır burdayım bendeSen kac kiloydun kaptan basladiginda ne zamandir buralardaain
Gozunu korkutmak istemem yaşa ve gör ya basta bi bocaliyorsun zaten o kadar sorumluluga alisana kadarŞimdiden zor evlenince kim bilir nasıl olur
İnan ki hafta sonu olunca daha çok yoruluyorum
Hii azmiss senin daha kolay olurr ben bu kilolara.gelene kadar nerdeydiniz siz yaaaaBen 60 la başladım canım 57 lerdeyim çok değil bi kaç aydır burdayım bende
Valla kuzum bocalarsam nisanlim yapsın yapcak bişey yok hayat müşterekGozunu korkutmak istemem yaşa ve gör ya basta bi bocaliyorsun zaten o kadar sorumluluga alisana kadar
Kız ne kolayi habire alıp veriyorum kaldım burda sen kac kilosun şimdi artık bizimlesin ama zayiflicaksinHii azmiss senin daha kolay olurr ben bu kilolara.gelene kadar nerdeydiniz siz yaaaa
Ya ne diyee bisey mi yedin yoosamAy kızlar içime bir kasvet çöktü
Yok kızz bir şey yemedim de bilmiyom böyle içim daraldı ders çalışmam gerek 57 gün kaldı sınavıma. bir de sevgilim sağolsun aradım meşgule attı hala da aramadı kafam takıldı üffYa ne diyee bisey mi yedin yoosam
Ben 87 ile basladim 82.3 um simdilik 75 e bi ineyim ilk hedefim o sonra da 60 lari gormek istiyorum 172 boyumdaKız ne kolayi habire alıp veriyorum kaldım burda sen kac kilosun şimdi artık bizimlesin ama zayiflicaksin
Yoğurt canmYa ben aksami salatayla kapattim ama midem kaziniyo ne yiyebilirim bu saatte
Oy kuzum işi vardır arar musait olunca sınav stresi zordur bilirim ama calisiyosun bak iyi gecicekYok kızz bir şey yemedim de bilmiyom böyle içim daraldı ders çalışmam gerek 57 gün kaldı sınavıma. bir de sevgilim sağolsun aradım meşgule attı hala da aramadı kafam takıldı üff
Boyun gayet iyiymiş kuzum sen 75 e bi in sonra bakarsın kaç kilo iyi durcaksa oraya da inersin inşallahBen 87 ile basladim 82.3 um simdilik 75 e bi ineyim ilk hedefim o sonra da 60 lari gormek istiyorum 172 boyumda
Demek ki neymiş artık aksamlari yemek yicekmişizYa ben aksami salatayla kapattim ama midem kaziniyo ne yiyebilirim bu saatte
Ya yiyesim yok gibiydi aksam ondan eee ben bisey yiyemem mi simdiDemek ki neymiş artık aksamlari yemek yicekmişiz
En azından çorba olsun kuzum salatanin yaninda
Edan18 yoğurt demiş kuzum bastiricak kadar yiyebilirsin ama önden bi su iç te belki geçer açliginYa yiyesim yok gibiydi aksam ondan eee ben bisey yiyemem mi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?