- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.761
Su ictim yaaa 3 kasik yogurt yiycemEdan18 yoğurt demiş kuzum bastiricak kadar yiyebilirsin ama önden bi su iç te belki geçer açligin
İyi geceler caniimm :)Kuzular ben planladığım 30 dakikalık sporumu tamamladım, birazdan yüz sporumuda yapıp yatmaya gideceğim. Yarın sabahta 20 dakikalık hafif tempolu koşu planlıyorum. Sabaha görüşmek üzere, iyi geceler tatlı rüyalar
İnşallah kuzum benim inşallahOy kuzum işi vardır arar musait olunca sınav stresi zordur bilirim ama calisiyosun bak iyi gecicek
Yihhuuu
Sahalara dönüş başlasın
Hahahahhaha
Aynen katılıyorumNiye kilo almak çok kolayken geri vermek bu kadar zoorr
Bize reva mi bu fındıkfıstık bile sayili
Harika canim menun cok hafif aksam salatanin yanina yogurtda ekleyebilirdin14.01.2017 menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
2 isirik tb ekmegi
Oglen
1 tabak karnibahar yemegi
Ara sekersiz cay 6 badem 3 kuru erik
Aksam
Buyuk bir kase salata
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecmistir
Spor yok
Yorum yapan arkadaslara tesekkurler simdiden
Aaa emziriyo mu ben kaçırdım orasini ama aksam sade salatayla olmaz o zamanMavi boncukkk kiz sen emziriyomusun kac aylikk ben orayi kacirmisim sen emziriyorsan menulerinnnnnnnnn
İmam ... yaparsa cemaat....Kaptanın dediğini yap yaptığını yapma
Sabah iki dilim cavdar veya tambugday veya karışık tahilli ekmek yiyebilirsin canim hem emziriyosun cok az yeme zaten sen kalori yakiyosun emzirirken sulu yemegini etini tavugunu eksik etme aksam ogleDilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum
Ahh kuzumm yaaYok kızz bir şey yemedim de bilmiyom böyle içim daraldı ders çalışmam gerek 57 gün kaldı sınavıma. bir de sevgilim sağolsun aradım meşgule attı hala da aramadı kafam takıldı üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?