Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzular ben planladığım 30 dakikalık sporumu tamamladım, birazdan yüz sporumuda yapıp yatmaya gideceğim. Yarın sabahta 20 dakikalık hafif tempolu koşu planlıyorum. Sabaha görüşmek üzere, iyi geceler tatlı rüyalar

Gunaydin kizlar dünkü spordan sonra heryerim agriyosanki hic spor yapmamisim yeni baslamisim hibi kalcam ozellikle

Harika canim menun cok hafif aksam salatanin yanina yogurtda ekleyebilirdin

Dilim ekmek olcusü nedir sizde ya ben de galiba kilo verememe fobisi gibi bisey basladi kilo veremiycem diye az yiyorum
Sabah iki dilim cavdar veya tambugday veya karışık tahilli ekmek yiyebilirsin canim hem emziriyosun cok az yeme zaten sen kalori yakiyosun emzirirken sulu yemegini etini tavugunu eksik etme aksam ogle

Yok kızz bir şey yemedim de bilmiyom böyle içim daraldı ders çalışmam gerek 57 gün kaldı sınavıma. bir de sevgilim sağolsun aradım meşgule attı hala da aramadı kafam takıldı üff
Ahh kuzumm yaa insallah kavga etmediniz Allah zihin açıklığı versin insallah cok guzel gecer gunu geldiginde sinavin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…