- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.781
Gunaydin canimmGünaydın fistiklar
Gunaydin fistiiiiimmGunaydin kizlar
Bu sabah evimdeyim dun gece geldik artik bolbol yazmaya devam
Gunaydin canimm suyumu ictim kahvemi ictim sporr zamaniii 25 dk oldu bileGünaydınlar,bir bardak suyla güne başlamayı untmayın canlar
Afiyet olsun canım ,güne harika bir başlangıç yapmışsınGunaydin canimm suyumu ictim kahvemi ictim sporr zamaniii 25 dk oldu bile
Haber aldin mi beybiİnşallah kuzum benim inşallah
Sorma valla bende bazen yetisemiyorumAyyyy ne konustunuzzzz bu kadar allasenokuyamadim.
Ahahah yaz kenara bi yere sabah ordan devam edersin17376 da kaldimm sabah bulmak kolay olsun demi
Iyi uykular kizlarrr
Bende anlamıyorum trip attım takmadi bile kız gittiHahahahhahaayyy gulesim geldi insanlari anlayamiyoree bazen
Günaydın kuzuummGünaydın fistiklar
Günaydın caniiimmGunaydin kizlar
Bu sabah evimdeyim dun gece geldik artik bolbol yazmaya devam
Günaydın beybiii benimde bacaklarım felake bu program bize iyi gelcekGunaydin kizlar dünkü spordan sonra heryerim agriyosanki hic spor yapmamisim yeni baslamisim hibi kalcam ozellikle
Günaydın ciniiimm seni takımın şu islerine atıyorumGünaydınlar,bir bardak suyla güne başlamayı untmayın canlar
Ahahahİmam ... yaparsa cemaat....anladin sen agahahahhahah
Bende içtim şu bende içtim ılık su içtim ama spor yokAfiyet olsun canım ,güne harika bir başlangıç yapmışsınben de 20 dakika artı ,çeşitli hareketlerden oluşan sporumu bitirdim. Birazdan muhteşem sağlıklı kahvaltıma geçeceğim
Ayy bencede canim fit oliciz yaza yihuhuhyuhuuGünaydın kuzuumm
Günaydın caniiimm
Günaydın beybiii benimde bacaklarım felake bu program bize iyi gelcek
Günaydın ciniiimm seni takımın şu islerine atıyorum
Ahahahdime öyle dime
Bu hızla gidersek kesin diyorum incecigizAyy bencede canim fit oliciz yaza yihuhuhyuhuu
Bacaklarim Karnım nası ağrıyor var yatamm taamm kaptanin dedigini yap yaptığını yapma sözünden devam edelim
Radikal kararlar alıp hedefimi 62/60 dan 58 e dusurdum keptınBu hızla gidersek kesin diyorum incecigiz
VaaayyyRadikal kararlar alıp hedefimi 62/60 dan 58 e dusurdum keptınama uzun vadede mayıs bitene kadar 58 olurum inşallah
sağol kuzum güzel dileklerin içinnAhh kuzumm yaainsallah kavga etmediniz Allah zihin açıklığı versin insallah cok guzel gecer gunu geldiginde sinavin tatlim
evet canm gece 2de uyanmış yazmıştı akşam uyuyakalmış uyku arasında meşgule attıgından bile haberi yokHaber aldin mi beybi
Ahahahsağol kuzum güzel dileklerin içinnyok kavga etmedik canım uyumuş kalmış haber vermeden
evet canm gece 2de uyanmış yazmıştı akşam uyuyakalmış uyku arasında meşgule attıgından bile haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?