- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.801
Tamam canim dikkat ederim ya ben normaldede cok ekmek ve et yiyen biri degilim o yuzden menulerimde fazla goremezsiniz benim kilolarin musebbibi yedigim tatlilarSabah iki dilim cavdar veya tambugday veya karışık tahilli ekmek yiyebilirsin canim hem emziriyosun cok az yeme zaten sen kalori yakiyosun emzirirken sulu yemegini etini tavugunu eksik etme aksam ogle
AyyyAhahahbnm ki uyku sersemi bağırıyor bile bende küsüyorum sonra uyaninca naptim ki Diyo
Canim ben hep yerim yulaf ezmesiArkadaslar ben su yulaf ezmeleri varya piyasa da satilanlar onlardan aldim ama lifli diye hic kullanan varmi aranizda
Ayy iyi bari tek öyle ossunnsağol kuzum güzel dileklerin içinnyok kavga etmedik canım uyumuş kalmış haber vermeden
evet canm gece 2de uyanmış yazmıştı akşam uyuyakalmış uyku arasında meşgule attıgından bile haberi yok
Tatlı bende çok severim özellikle Şerbetli tatlılari ama artık yemiyoruummmTamam canim dikkat ederim ya ben normaldede cok ekmek ve et yiyen biri degilim o yuzden menulerimde fazla goremezsiniz benim kilolarin musebbibi yedigim tatlilar
Aa son güne birakmasin aksilik çıkar falanAyyyben bu aralar çok sinirliyim benimkine. çok ihmalkarlık yapıyo daha hala basvuru yapmadı sınava 3 gün kaldı 10 gundur soyluyorum artık sıkıldım valla
Bn bi ara alcaktim onlardan nisanlima dedim surdan alalım diye at misin sen dediCanim ben hep yerim yulaf ezmesiiki kasik yogurda iki kaşık yulaf ezmesi katiyorum yanina da bir meyve ogle öğünüm yapiyorum onu cokda tok tutuyor
Benimde esim biraz dalga gecer bi bakis atti ama gormedim bile ben su anda yiyorum tadi da guzelBn bi ara alcaktim onlardan nisanlima dedim surdan alalım diye at misin sen dedi
He atım dedim kişnedim bide at gibi sinir oldum almadım
Ben sutle yaptim da 4 kasik koymusum biraz cok oldu o zaman benimki tadi guzel amaCanim ben hep yerim yulaf ezmesiiki kasik yogurda iki kaşık yulaf ezmesi katiyorum yanina da bir meyve ogle öğünüm yapiyorum onu cokda tok tutuyor
Ben de yemiyorum diyete basladigimdan beri evet artik sutlu tatlilar kesmiyordu beni serbetli istiyordum illa ama simdilik iradem cok saglamTatlı bende çok severim özellikle Şerbetli tatlılari ama artık yemiyoruummm
Yaa güzel mi begendin mi ozaman sabah yada öğle öğünü yapabilirsin onu kuzumBenimde esim biraz dalga gecer bi bakis atti ama gormedim bile ben su anda yiyorum tadi da guzel
Maşallah sana kuzum hiç bozmadan devamBen de yemiyorum diyete basladigimdan beri evet artik sutlu tatlilar kesmiyordu beni serbetli istiyordum illa ama simdilik iradem cok saglam
AhahahahhBn bi ara alcaktim onlardan nisanlima dedim surdan alalım diye at misin sen dedi
He atım dedim kişnedim bide at gibi sinir oldum almadım
İki çorba kaşığı bir dilim ekmek kalorisinde nerdeyse canim ogle yemegi yerine yediysen cok degil 4 kaşik ara öğün yaptiysan 2 kasik daha iyiBen sutle yaptim da 4 kasik koymusum biraz cok oldu o zaman benimki tadi guzel ama
Sabah ekmek yemek istemediginde yumurtana da katabilirsin canim oyle yiyorum ben lezzetli oluyorBen sutle yaptim da 4 kasik koymusum biraz cok oldu o zaman benimki tadi guzel ama
Hee baya baya hakettii amaAhahahahhkisnedin mi essahtan giz ayy ben eksik etmem evden yulafi kizima da yediyorum cok faydali
Hee baya baya hakettii amaAhahahahhkisnedin mi essahtan giz ayy ben eksik etmem evden yulafi kizima da yediyorum cok faydali
Ay o yumutlyi denemek lazım merak ettimSabah ekmek yemek istemediginde yumurtana da katabilirsin canim oyle yiyorum ben lezzetli oluyorsutle de seviyorum yogurtlada herseye yakisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?