Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah iki dilim cavdar veya tambugday veya karışık tahilli ekmek yiyebilirsin canim hem emziriyosun cok az yeme zaten sen kalori yakiyosun emzirirken sulu yemegini etini tavugunu eksik etme aksam ogle
Tamam canim dikkat ederim ya ben normaldede cok ekmek ve et yiyen biri degilim o yuzden menulerimde fazla goremezsiniz benim kilolarin musebbibi yedigim tatlilar

Ahahah bnm ki uyku sersemi bağırıyor bile bende küsüyorum sonra uyaninca naptim ki Diyo
Ayyy ben bu aralar çok sinirliyim benimkine. çok ihmalkarlık yapıyo daha hala basvuru yapmadı sınava 3 gün kaldı 10 gundur soyluyorum artık sıkıldım valla

Arkadaslar ben su yulaf ezmeleri varya piyasa da satilanlar onlardan aldim ama lifli diye hic kullanan varmi aranizda

Arkadaslar ben su yulaf ezmeleri varya piyasa da satilanlar onlardan aldim ama lifli diye hic kullanan varmi aranizda
Canim ben hep yerim yulaf ezmesi iki kasik yogurda iki kaşık yulaf ezmesi katiyorum yanina da bir meyve ogle öğünüm yapiyorum onu cokda tok tutuyor

Ayy iyi bari tek öyle ossunn

Tamam canim dikkat ederim ya ben normaldede cok ekmek ve et yiyen biri degilim o yuzden menulerimde fazla goremezsiniz benim kilolarin musebbibi yedigim tatlilar
Tatlı bende çok severim özellikle Şerbetli tatlılari ama artık yemiyoruummm

Canim ben hep yerim yulaf ezmesi iki kasik yogurda iki kaşık yulaf ezmesi katiyorum yanina da bir meyve ogle öğünüm yapiyorum onu cokda tok tutuyor
Bn bi ara alcaktim onlardan nisanlima dedim surdan alalım diye at misin sen dedi
He atım dedim kişnedim bide at gibi sinir oldum almadım

Bn bi ara alcaktim onlardan nisanlima dedim surdan alalım diye at misin sen dedi
He atım dedim kişnedim bide at gibi sinir oldum almadım
Ahahahahh kisnedin mi essahtan giz ayy ben eksik etmem evden yulafi kizima da yediyorum cok faydali

Ben sutle yaptim da 4 kasik koymusum biraz cok oldu o zaman benimki tadi guzel ama
İki çorba kaşığı bir dilim ekmek kalorisinde nerdeyse canim ogle yemegi yerine yediysen cok degil 4 kaşik ara öğün yaptiysan 2 kasik daha iyi

Ben sutle yaptim da 4 kasik koymusum biraz cok oldu o zaman benimki tadi guzel ama
Sabah ekmek yemek istemediginde yumurtana da katabilirsin canim oyle yiyorum ben lezzetli oluyor sutle de seviyorum yogurtlada herseye yakisiyor

Ben bugun duzenledim menümü artik yeter dedim Kilom:54.2hedef 50hadi bismillahh

Menüm
Sabah iki tatli kaşığı alıç marmelatı( spora yapicam icin yedim spor yapanlara iyi geliyormus faydasi cok) sekersiz kahve

Kahvalti
2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta sucuklu, kahvaltiliklardan çok az az aldim, sekersiz çay
Ara: 1 elmanin kabuğu ayy kizima soymustum yiyesim geldi
Aksam: 2 parca tavuk, 3 küçük parça sucuk, 3 kofte (hepsi izgara), 1 bardak kola, tursu ve aci biber

Ayy su 2 bardak icicem söz
Spor
Sabah
46 dk twist shape yaptim 398 kalori yaktim 2790 adim attim
Ogleden sonra
30 squat
30 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
21 diagonal jumpers(lunge çeşiti)
21 alternating lateral lunges
21 lunge with twist
25 crunches(mekik cesiti)
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bunlar 11 dk sürdü
Toplam spor 57 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…