- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.821
Masallah ya bu kadar yiyip kilo vermissin ne diyim ama.kola icmeseydin keskeBen bugun duzenledim menümü artik yeter dedimKilom:54.2 hedef 50 hadi bismillahh
Menüm
Sabah iki tatli kaşığı alıç marmelatı( spora yapicam icin yedim spor yapanlara iyi geliyormus faydasi cok) sekersiz kahve
Kahvalti
2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta sucuklu, kahvaltiliklardan çok az az aldim, sekersiz çay
Ara: 1 elmanin kabuğuayy kizima soymustum yiyesim geldi
Aksam: 2 parca tavuk, 3 küçük parça sucuk, 3 kofte (hepsi izgara), 1 bardak kola, tursu ve aci biber
Ayy su 2 bardakicicem söz
Spor
Sabah
46 dk twist shape yaptim 398 kalori yaktim 2790 adim attim
Ogleden sonra
30 squat
30 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
21 diagonal jumpers(lunge çeşiti)
21 alternating lateral lunges
21 lunge with twist
25 crunches(mekik cesiti)
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bunlar 11 dk sürdü
Toplam spor 57 dk
Bugun ogle ogunu yaptim 4 kasikla ben onu artik uretirim yogurtlu meyveli sutlu vb...iyi bi altarnetif olduYaa güzel mi begendin mi ozaman sabah yada öğle öğünü yapabilirsin onu kuzum
Netten biraz arastirdim yumurtali da oluyormus evet ama yag koymak gerekir sanki oyle yapincaAy o yumutlyi denemek lazım merak ettim
Elma kabuğu nedir kizzzBen bugun duzenledim menümü artik yeter dedimKilom:54.2 hedef 50 hadi bismillahh
Menüm
Sabah iki tatli kaşığı alıç marmelatı( spora yapicam icin yedim spor yapanlara iyi geliyormus faydasi cok) sekersiz kahve
Kahvalti
2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta sucuklu, kahvaltiliklardan çok az az aldim, sekersiz çay
Aksam: 2 parca tavuk, 3 küçük parça sucuk, 3 kofte (hepsi izgara), 1 bardak kola, tursu ve aci biber
Spor
Sabah
Ogleden sonra
30 squat
21 lunge with twist
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bunlar 11 dk sürdü
Toplam spor 57 dk
Ben hic bi zaman az yemedim canim hep karnim doyarak verdim kilomu ekmek az yedim mi ve abur cubur yemedim mi gidiyor kilo ve cardio spor yapiyorum 400 kalori demek bi kahvaltiyi yakmak demekMasallah ya bu kadar yiyip kilo vermissin ne diyim ama.kola icmeseydin keske
Kuzum sabah kahvaltisinda hafif yağlı yumurta yiyebilirsinNetten biraz arastirdim yumurtali da oluyormus evet ama yag koymak gerekir sanki oyle yapinca
Aksam 1 dilim ekmek yemistim hak geçmesin yaziyim unutmusumBen bugun duzenledim menümü artik yeter dedimKilom:54.2 hedef 50 hadi bismillahh
Menüm
Kahvalti
Spor
Sabah
Ogleden sonra
30 squat
21 lunge with twist
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bunlar 11 dk sürdü
Toplam spor 57 dk
Haklisin canim yaa sen cok iyi oturtmussunBen hic bi zaman az yemedim canim hep karnim doyarak verdim kilomu ekmek az yedim mi ve abur cubur yemedim mi gidiyor kilo ve cardio spor yapiyorum 400 kalori demek bi kahvaltiyi yakmak demekyedigini yakarsan kilo gider
Tereyagi tercih ediyorum ben genelde siz ne yapiyorsunuzKuzum sabah kahvaltisinda hafif yağlı yumurta yiyebilirsin
Kizima soyduydum lezzetli geldi kabuk gozumeElma kabuğu nedir kizzziyiymiş beğendim sporunu listeye ekle yoksa sonradan olay çıkar yaptım yapmadım diye
Bak neler çıkıyo söyle söyle saklama daha neler yedinAksam 1 dilim ekmek yemistim hak geçmesin yaziyim unutmusum
Bende gittim kahvaltılk aldım marketten sabah kahvaltıma peynirde eklicem artikKizima soyduydum lezzetli geldi kabuk gozume
Menüm yarin daha iyi olacaksporumsa daha da iyi olacak
Canim bide benim son bi iki kilom kaldigi icinde rahatim tabi yoksa diyetimin ilk başlarında daha sıkı ilerliyodum ama yine de ben cok ac kalamiyorum hep doyarak verdim kilomu kaldirmiyo benim bunyem yoksaHaklisin canim yaa sen cok iyi oturtmussun
Ben normal sivi yağ kullanıyorum ama çok az yağlı yapıyorumTereyagi tercih ediyorum ben genelde siz ne yapiyorsunuz
Hergun sayilar artiyo teldeki programa göre yapiyom yaBende gittim kahvaltılk aldım marketten sabah kahvaltıma peynirde eklicem artiksporun zaten iyi kuzu daha napcan
Valla yok baska unutmusum yazmayi tekrar okuyunca geldi aklima hak gecmesin yalannçi olmayim dedimBak neler çıkıyo söyle söyle saklama daha neler yedin
Bende yapıyorum o programdan 2. GundeyimHergun sayilar artiyo teldeki programa göre yapiyom yaondan didim peynirsiz olmaz iyi etmisin
Ay yerim ben seni nası da düşünürValla yok baska unutmusum yazmayi tekrar okuyunca geldi aklima hak gecmesin yalannçi olmayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?