- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #173.841
Guzel olmus bence arada yaptigin kuru kayisi ise yariyormu sindirimin icinSabah(sabah dediğim saat 1di): kuymak 3 dilim ekmek 5 zeytin
Ara:1 kuru kayısı önce suya koydum suyunu icip sonra kayısı yedim
Aksam: 1 tabak kuru fasulye 1 dilim ekmek turşu
2 litre su içtim daha içerim yatan kadar.
20 dk spor yaptım
Valla kuzum ben kayısı pek sevmem yeni basladim yemeye bakalım. Bende kabızlık sorunu var deniyorum herseyi işe yarıyor diyorlar amaGuzel olmus bence arada yaptigin kuru kayisi ise yariyormu sindirimin icin
Super babysiiBen bugun duzenledim menümü artik yeter dedimKilom:54.2 hedef 50 hadi bismillahh
Menüm
Sabah iki tatli kaşığı alıç marmelatı( spora yapicam icin yedim spor yapanlara iyi geliyormus faydasi cok) sekersiz kahve
Kahvalti
2 dilim çavdar ekmeği, 2 yumurta sucuklu, kahvaltiliklardan çok az az aldim, sekersiz çay
Ara: 1 elmanin kabuğuayy kizima soymustum yiyesim geldi
Aksam: 2 parca tavuk, 3 küçük parça sucuk, 3 kofte (hepsi izgara), 1 bardak kola, tursu ve aci biber
Ayy su 2 bardakicicem söz
Spor
Sabah
46 dk twist shape yaptim 398 kalori yaktim 2790 adim attim
Ogleden sonra
30 squat
30 sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
21 diagonal jumpers(lunge çeşiti)
21 alternating lateral lunges
21 lunge with twist
25 crunches(mekik cesiti)
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bunlar 11 dk sürdü
Toplam spor 57 dk
Sabah 3 dilim cok olmussssss onun yerine kahvaltilardan yeseydin keskeee. Tursu cok degildir insallah odem yapar. Afiyet ossunSabah(sabah dediğim saat 1di): kuymak 3 dilim ekmek 5 zeytin
20 dk spor yaptım
Yok kuzum tadimlikti pek güzel olmuş bu sene tursuSabah 3 dilim cok olmussssss onun yerine kahvaltilardan yeseydin keskeee. Tursu cok degildir insallah odem yapar. Afiyet ossun
Öğle nerde kuzusİyi akşamlar kızlar bildirim yapamadım evde olmadığımdan dolayı.
Sabah omlet 2 dilin ekmek
Akşam Çorba Fasülye yemeği haşlanmış tavuk
Afiyet olsun kuzum kuymaga iyce alıştın sende yagli yaglii ohhhhhSabah(sabah dediğim saat 1di): kuymak 3 dilim ekmek 5 zeytin
20 dk spor yaptım
Kek yidi esimle kizim ben yimedimAy yerim ben seni nası da düşünür
Sabah ve aksam sucuk yemem fazla oldu sankim ama yarin daha hafif yicemSuper babysii
Ay hafta sonu kahvaltilarina pek ozniyorum hafta ici yapamadigm içinAfiyet olsun kuzum kuymaga iyce alıştın sende yagli yaglii ohhhhhsabahki ekmek 1 dilim olsaymis guzel tatlikom
Yerler kuzuum ben ekmek falan atıyorum hiç bişey birakmiyolar vampir gibiler vallaKek yidi esimle kizim ben yimedimkararliyim kek kaldi biraz bu ikinci günü yarina iyce bayatlar balkona minik minik dograsam kuşlar yer mi ki
Seninkinden degil benim program bacak inceltici kiz bakalim hangimizinki daha gizil sonuc viricikBende yapıyorum o programdan 2. Gundeyim
Ay çok sportifiz
O zaman atiyim yisinler yazik onlağaYerler kuzuum ben ekmek falan atıyorum hiç bişey birakmiyolar vampir gibiler valla
Senin icin superSabah ve aksam sucuk yemem fazla oldu sankim ama yarin daha hafif yicemsaol tatliko
Ben her yerimi çalıştırıyomSeninkinden degil benim program bacak inceltici kiz bakalim hangimizinki daha gizil sonuc viricik
Aynen kuzuum aç kalmasınlar yazıkk sevabı girersinO zaman atiyim yisinler yazik onlağa
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar bildirim yapamadım evde olmadığımdan dolayı.
Sabah omlet 2 dilin ekmek
Akşam Çorba Fasülye yemeği haşlanmış tavuk
Senin menüleri büyük bi heyecanla bekliyorumSenin icin super
Benim menuler buraya gelince fazla saglikli kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?