Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pilav yimeseydinnn yaaa kuzu

Nasil oldun duzeldin mi sinavin nasildi cnm

3 dilim ekmekle yencek kadar kuymak yedim kuzum evet o programı yapiyorum ben 2. Günü bitirdim bacaklarım ağrıyor çok fena

Kizlar selam menum
3 kasik kuymak
4 catal pattaes kozartmasi
2 parca krep
Zeytin peynir sebze
1.5 dilim tb ekmegi

Ara oglen yok kizlar

aksm 1 kase kiymali sulu patates yemegi
1 dilim tarcinli kek

20 dk spor
2.5 lt su

Bugun pazar oldugu icin bu sekilde oldu kizlar

(Biraz daha spor yapmak istiyorum mutfakta islerimi bitirebilirsem )

munter simdilik sutum iyi etkilenmiyo zaten sen emziriyorsun diyenler beni bu hale getirdi sut olsun diye bi katir tirnagi yemedim diyorum guluyo millet

Tatlim sebze ekle ogunlerine bol bol ye illa kalorili seyler degil. Sut icin suyun cooook faydasi oldugunu biliyorum. Sutun etkilenmiyorsa menun bu sekilde xok guzel boyle devam edersin o zaman cnm

3 dilim ekmekle yencek kadar kuymak yedim kuzum evet o programı yapiyorum ben 2. Günü bitirdim bacaklarım ağrıyor çok fena

seni seni
ben bugun borazcik iyiyimm sen benim kadar kotu olmamissindir zayifsinyaa

aynen kuzu döndüüümm

kuzu npam 2 kaşıkcık yedim o yemek onla yeniyordu
kız niye vuruyon kafama canm daha sınava 2 ay var

Ay o smile nirden ciktiii
Yanlis olmus kuzu ya

15 ocak 2017 menum
Sabah
Mantarli 1 adet yumurta
3 zeytin
1 parca peynir
1 dilim tb ekmek
Sekersiz cay
Oglen
4 kasik yulaf ezmesi+1bardak sut karisim
Aksam
5 kasik karnibahar
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus
sana bugun yazdim gormedin sanirim!
Emziriyorsan bu menu cok yetersiz.
Kac aylik bebegin?

Bence guzel bi menu olmus

Cnm bak senin kilon 74muydu hatirlayamadim ama benden sana tavsiye bu sekilde menulerle coooooooook yavas ilerlersin degistirmen lazim. Ama biraz gayret ve sabir edersen bak emin ol mayis gelmeden sen 60 olursun

Maşallah maşallah :F

Iyi akşamlar kızlar yazmaya utanıyorum ama menüm kacamagim yoktu bayadir kirpac tokat furmayin bana kaçmaktan sonra bişey yemedim disardaydim ondan öyle oldu birazda
Sabah
1 yumurta 1yk tulum peynir 4 zeytin 2 tk tahin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Öğlen 1 kaşarlı pide ayran
Baska da bişey yok 3 4 gibi yediydim
Su 2 litre

Canim cokda kotu degil yaa kirbaclik bi durum yok bencee

Simcikkk o pidenin boyutu onnemli mesela benm smdi degil daha once yedigim kasarli kavurmali pide kolum kadar kocaman
Canim ne yazdin bugun ben hep okudum sayfalari ama senin mesajini goremedim bebegim yasini gecti 13 aylik

Simdi gordum canim yaaaa benim sutum iyi yaa aksine eskiden daha az su iciyordm suyu arttirdigim icin sutum daha da fazla
konu sutun artip eksilmesi degil. Konu şu ki eger emzirirken zararli beslenirsen kilo giderken yag yanarken emzirdiginde toksinler bebege gecermis. Bunu emzirirken cok yerde okumustum. Ben uyarmak istedim gerisi sana kalmis

Tabi ki yine hamur isi vs yememen lazim.saglikli yeterli beslenmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…