- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.181
Su soğumadan girmem gerekiyordu meuren oyle oldu normalde girmemDus a tok girilmemelisaglik acisindan cok zararli canim bundan sonra ac karnina gir. Ac derken acliktan olecek sekilde degil tabi normal standarttaki aclik. Hatta bir bardak su icip girmeek cok daha faydali
Masallah yavrum.iyi yemissin oku oku bitmedi afiyet olsun salataliga domatese tad gelmismi ben daha almiyorum daMenum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi
Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik
Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi
Ara
2 sigara boregi
1 ayran
Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi
1 salatalik
1 kivi
20 dk spor
2 lt su
Ayy hemde nasilll hele ac girdiysem herseye saldirip yiyesim geliyooBıcı bıcı yapınca acıkıyor musunuz ya yemekten kalktım banyoya girdim kurt gibi açım
Cok severim canim denicemmm tatli tuzlu tatlari bi arada seviyorum benPirasaya yeşil elmayı da dene tabu elmayı seviyor isen
Saol kuzum kase tüm salata dolu üstünde tavuk nar lor ve üzüm çekirdekli makarna var tatliş biraz da chia serptim harika oldu aynisi ton baligiyla da cok leziz oluyoMenu spor masallah kuzuu
yalniz brn bugun seninde aksamdan ne yedigini anlayamadim uzumlu bi salata mi yaptin ne o oyle bir suru karisimm afiyet olsun resimde gayet guzel gozukuyor
belkide iskender yedi ama yediyse de benden fircayi yerses etme iyi oluyo iste yiyemiyo bişi
Sigara böreği hariç sevdim menünü afiyet olsunMenum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi
Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik
Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi
Ara
2 sigara boregi
1 ayran
Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi
1 salatalik
1 kivi
20 dk spor
2 lt su
Beğendim menünü sporu da sevdim çok güzel olmuşmenüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
öğlen
6 yk barbunya
1 elma
ara
2 mandalina
akşama doğru da
meyve puresi yapmıştım kızıma ondan aldım 2 tatlı kasigi
ne açım ne tok belki bi ayva yerim
su 2 litreye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie
Ayy hemde nasilll hele ac girdiysem herseye saldirip yiyesim geliyoo
Bende öyle oldum süt içtim dayanamadım....Cok severim canim denicemmm tatli tuzlu tatlari bi arada seviyorum ben
Oglusumda cok iyi teyzesi bi gorsen cirit atiyo evin icinde masalah zaten kesildiginden beri hic sunnet olmamis gibiDolu dolu guzel bir menu olmus afiyet olsun. Oglusun iyilestimi bu arada nasil oldu
ben leslie 3 mil yapıyorum canım telefonuma indirdim açıyorum ona bakarak yapıyorum bide müzik açıyorum sıkılmiyorum zor da değil bi dene istersenhtc71 canim beni bi ara lesli ile ilgili bilgilendirirmisin hangi videolardan yaptigini faln bende artik birseyler yapmak istiyorum da spor adina
Leslie ben de çok seviyorum hiç sıkılmıyorum yaparken..kilo vermede oldukca etkili..ben leslie 3 mil yapıyorum canım telefonuma indirdim açıyorum ona bakarak yapıyorum bide müzik açıyorum sıkılmiyorum zor da değil bi dene istersen
evet canım bende sıkılmiyorum yaparken ama hep 3 te takiliyorum 4 olanı indirmedim o nasıl biliyomusunLeslie ben de çok seviyorum hiç sıkılmıyorum yaparken..kilo vermede oldukca etkili..
Iste ben oo sinemaki otuyla karşılaştığım da ve nerden baksan 12 yildirda tedavi ilaçları mahvetti bagirsagimi ben kabiz oluyum oyle 1-1.5 degil fazla cikiyom cok enteresan tabiki yediklerimizden de alakali ama 5.gün 10gun cok tehlikeli bence dr gidilmeli insanin neresi agrirsa cani orda maleseff..mesala ben haftanin bir gunu vcye cikiuorsam iki günü çıkımiyorum buda benim bünyeme gore kg vermem zor oliy sabit çıkıyorum sinir strestr kabiz ediyor..wc sorunu yeni cıktı demesen dicem ki normal hep varmış ama yeni çıkmş sebebi vardır illa k,. bnm bebekliğimden beri varmış hep aynıyım yani genetik annemde aynı bnm yani doğustan gelen kabızlık sorunu kiloyu etkilemiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?