Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dus a tok girilmemeli saglik acisindan cok zararli canim bundan sonra ac karnina gir. Ac derken acliktan olecek sekilde degil tabi normal standarttaki aclik. Hatta bir bardak su icip girmeek cok daha faydali
Su soğumadan girmem gerekiyordu meuren oyle oldu normalde girmem

Masallah yavrum.iyi yemissin oku oku bitmedi afiyet olsun salataliga domatese tad gelmismi ben daha almiyorum da

Menu spor masallah kuzuu
yalniz brn bugun seninde aksamdan ne yedigini anlayamadim uzumlu bi salata mi yaptin ne o oyle bir suru karisimm afiyet olsun resimde gayet guzel gozukuyor
Saol kuzum kase tüm salata dolu üstünde tavuk nar lor ve üzüm çekirdekli makarna var tatliş biraz da chia serptim harika oldu aynisi ton baligiyla da cok leziz oluyo

Sigara böreği hariç sevdim menünü afiyet olsun

Beğendim menünü sporu da sevdim çok güzel olmuş

htc71 canim beni bi ara lesli ile ilgili bilgilendirirmisin hangi videolardan yaptigini faln bende artik birseyler yapmak istiyorum da spor adina

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:220
MOR TAKIM: 144

SPOR LİSTESİ(06/13)

PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(45)Htc71:45 +
()Nuffiun:
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120
MOR TAKİM
(60)Hedef52:30+30
(31)ParteMoralll:31
(40)Senad:40
()Selcanmehmetcan:
(14)SekerPancari71:14

PEMBE TAKİM:265
MOR TAKIM: 144

htc71 canim beni bi ara lesli ile ilgili bilgilendirirmisin hangi videolardan yaptigini faln bende artik birseyler yapmak istiyorum da spor adina
ben leslie 3 mil yapıyorum canım telefonuma indirdim açıyorum ona bakarak yapıyorum bide müzik açıyorum sıkılmiyorum zor da değil bi dene istersen

Iste ben oo sinemaki otuyla karşılaştığım da ve nerden baksan 12 yildirda tedavi ilaçları mahvetti bagirsagimi ben kabiz oluyum oyle 1-1.5 degil fazla cikiyom cok enteresan tabiki yediklerimizden de alakali ama 5.gün 10gun cok tehlikeli bence dr gidilmeli insanin neresi agrirsa cani orda maleseff..mesala ben haftanin bir gunu vcye cikiuorsam iki günü çıkımiyorum buda benim bünyeme gore kg vermem zor oliy sabit çıkıyorum sinir strestr kabiz ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…