- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.401
Aminnnn aminnn cok aminnn.Kiz kayboluyosun aticam da
aynen oda zor ama sen hanilesin sana hersey serbest
Evet var en yakinimda 1 buuck yasinda :) ama guzel yani eski isim sevenler icin
valla ne bitmez misafirmis anacim yaa yazik sanada neyse bittimi artik diyette yapilmaz ki misafir hergun
:) kiyamammmmmm
amiiiiinn ezanda okunuyo rabbim olmayanlara versinnn insallah sizedeeeee
Ayy canim benimmm sizin yaptiginizda cok guzel ama anlamiyor buyukler iste. Rabbim hepinize verecek cifter cifter versin ins ins..Bencede anasiz diyar olmaz ben hergun gorusuyom gormesemde telfondan görüşürüz @hedef52 bende annem gilin semte goctuk bak gayinbabamgil daha hayirli olsuna gelcekler dii anamin ordayim yaa gerci onceki evimde 3-4km yol vardi halbuki kendileri koyde oturuyor hep annemgilden fayda gorurum onlardan hicc yinede.kiskaniylar bide ayrimi cok yapiylar diger kaynim ev alsa kosa kosa gelir ogluda sunnet oldu hemen geldiler bize boss ..@nuffıun kendi oz evladin yok her yonden seciyler bişey desem bakk bak kiskaniyy diyorlar tmm yuzume hic bişey demediler ama yaptiklari onu ifade ediyy nolcak brnide mutlu etseniz hep diger elti ve torunlarii amannn niyyse
Rabbim ins bizede taddirsin anneligi bu bir imtihan veren rabbim vermeyen rabbim hep bunu bilincide olmayi nasip etsinn..nedense icimm hep burukk
Sabah tamam oglen salata bir kase olmaliydi en azinda aksam zaten olmamissMenüm
Sabah: 50 gramlık ekmek 133 kaloriymiş onu yedim sonra paketin arkasına bakınca yemeyeydim dedimbir kk kaşar peynir, 20 gr süzme peynir, 1 domates, bir çay
Öğlen : 2 içli köfte küçük , bir kase yoğurt , 2-3 kaşık salata
Akşam: 200 kalori kadar yaprak sarmabunu resmen artık bitsin diye yedim bilemedim bence sabah fena değil öğlen de eh işte akşam siz neler düşünüyorsunuz kızlar kendime ceza mı versem napaam
Kizce mi geliyoooCanim hepsi cok guzel bunlardan var cevremde daha boyle icime sinen bisi ariyomm
En iyisi sanırım ama bitti daha da zararlı şey giremeyecek zaten eve annemi de diyete soktum benden hızlı gidiyor 2 kilo verdi valla 2 haftadaSabah tamam oglen salata bir kase olmaliydi en azinda aksam zaten olmamiss
Tatlim bende onceden yemek hic dokmez her seyi bitirmeye calisirdim emek malzeme her yonden kotu diye ama boylelikle vucudumuza kotuluk ediyoruz. Simdi yemekleri ayri kaba koyup cop kutusunun yanina birakiyorum hayvanlar nasipleniyor bende ekstra sagliksiz artilarla ugrasmiyorum tavsiye ederimm
yok be cnmAminnnn aminnn cok aminnn.
KuU yoksa kizinin ismi zeynep mi :)
Burdayim askisiBitmeyenUmidim kiz ne zaman gelcen foto aticam sana eski yeni halimi ama sildircem oyuzden seni bekliyorummmmmmmm
Mesaj atiyorum sanaaaBurdayim askisi
Guzel bence gayet afiyet olsunmenüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre
Heee gordum zayıf kizz bence super karin kas yapmiss hee spor super yaramis bence 60 kg ol SekerPancari71 gibim zayif kuru kiz olcan ben bilimm :))Mesaj atiyorum sanaaa
Kas yok kiz bendeHeee gordum zayıf kizz bence super karin kas yapmiss hee spor super yaramis bence 60 kg ol SekerPancari71 gibim zayif kuru kiz olcan ben bilimm :))
Sende bi bakKas yok kiz bendeben spor daha yeni az az yapiyorum. O gordugun kas degil
Yalnizca cok skìyım spor yapmadigim halde ondan sana oyle geldi hahahaah
Allah vergisive tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler kurumam ben baaa 57 58 yeter
57_58 abuuu dass gibi hatun olunnn şimdiden böyle zayifsin kuru kız olcann off offKas yok kiz bendeben spor daha yeni az az yapiyorum. O gordugun kas degil
Yalnizca cok skìyım spor yapmadigim halde ondan sana oyle geldi hahahaah
Allah vergisive tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler kurumam ben baaa 57 58 yeter
Ayyyyyy sagol kuzummm yaa cansin57_58 abuuu dass gibi hatun olunnn şimdiden böyle zayifsin kuru kız olcann off off
Ins bebikim benim ideal kg 47mis ben olemm hayatim da o kg gelirmiyim bilmem ama o kg da olmak istemem misala 55-60kg arası olsam yitegg senin gibi zayif olsam yiter evlendigim de 59-60 kg görmüştüm nisanlandigim da 68 kg dum asktan zayifladimdi sagliksiz verdimdi kan degerlerim ne düştü hep sonra al basina belayi bidaha o kg hic görmedim ama inaniyorum ben bu sene o 60-65 arasi kg gorecemm.. ben de sen gibim htc71 gibi zayif olcamm burda en sisman kizim munter bile hamisken kg verdi bense oooooooooooooooAyyyyyy sagol kuzummm yaa cansin
Insallah sende zayiflicaksinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?