Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aminnnn aminnn cok aminnn.

KuU yoksa kizinin ismi zeynep mi :)

Ayy canim benimmm sizin yaptiginizda cok guzel ama anlamiyor buyukler iste. Rabbim hepinize verecek cifter cifter versin ins ins..

Sabah tamam oglen salata bir kase olmaliydi en azinda aksam zaten olmamiss
Tatlim bende onceden yemek hic dokmez her seyi bitirmeye calisirdim emek malzeme her yonden kotu diye ama boylelikle vucudumuza kotuluk ediyoruz. Simdi yemekleri ayri kaba koyup cop kutusunun yanina birakiyorum hayvanlar nasipleniyor bende ekstra sagliksiz artilarla ugrasmiyorum tavsiye ederimm

En iyisi sanırım ama bitti daha da zararlı şey giremeyecek zaten eve annemi de diyete soktum benden hızlı gidiyor 2 kilo verdi valla 2 haftada

menüm
sabah
2 dilim sucukla 2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
3 zeytin
öğlen
yeşil mercimekli salata
1 dilim ekmek
ara
1.5 kare çikolata
akşam
5 yk mantarlı tavuk sote
3 4 yk yoğurt
su 2 litre

Heee gordum zayıf kizz bence super karin kas yapmiss hee spor super yaramis bence 60 kg ol SekerPancari71 gibim zayif kuru kiz olcan ben bilimm :))
Kas yok kiz bende ben spor daha yeni az az yapiyorum. O gordugun kas degil
Yalnizca cok skìyım spor yapmadigim halde ondan sana oyle geldi hahahaah
Allah vergisi ve tabi ki beslenme sekli canim benmmm tisikkurler kurumam ben baaa 57 58 yeter

Selam kızlar..yaa ben ne yoğunum bu aralar evde duramıyom hayırlara çıksın inşallah :) bugün komşularla yemeğe gittik kadınlar gününü kutlayalim mana olur dedik akşam da yeni evli komşuma ziyarete gittik şükür evimdeyim şimdi..

57_58 abuuu dass gibi hatun olunnn şimdiden böyle zayifsin kuru kız olcann off off

Ayyyyyy sagol kuzummm yaa cansin
Insallah sende zayiflicaksinnnn
Ins bebikim benim ideal kg 47mis ben olemm hayatim da o kg gelirmiyim bilmem ama o kg da olmak istemem misala 55-60kg arası olsam yitegg senin gibi zayif olsam yiter evlendigim de 59-60 kg görmüştüm nisanlandigim da 68 kg dum asktan zayifladimdi sagliksiz verdimdi kan degerlerim ne düştü hep sonra al basina belayi bidaha o kg hic görmedim ama inaniyorum ben bu sene o 60-65 arasi kg gorecemm.. ben de sen gibim htc71 gibi zayif olcamm burda en sisman kizim munter bile hamisken kg verdi bense ooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…