- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.761
aman gelip gezcek bi yeri yok ki bi açık avm var işte o kadan hep dağ taş ağaçlık bnde yazın vuruyom kendimi dağlaraHiç gitmedim oraya
bundan hic gormedmmm baya sert gibiiiiii ay heryerde varmidir kiben bundan kullanıyordum
Hahahaahah iyyyyyyy pis insan cok napican
Ayy susun gii kaka kakaaa kusacaammm
acıtırrrrrben bundan kullanıyordum
ben ilçedeyim kuzum poncik merkezdeilçelerdemisiniz
ilçelerdemisiniz
küçümsüyon mu döverim seni bakben merkezdeyim o ilcedee
aman gelip gezcek bi yeri yok ki bi açık avm var işte o kadan hep dağ taş ağaçlık bnde yazın vuruyom kendimi dağlara
küçümsüyon mu döverim seni bak
Nolcakmis bacaklarsende zayıfcanak giyin gitcokta yeme sakınnnn
geçen hafta nişanlım zayıfladın iyi hoşta o bacaklar nolcak dedi
HİÇ GÖRÜŞMEDİNİZ Mİabartma kız 45dk
Kendini sohbete ver az yi bebekim sen halledersinBenik hafta sonum full dolduuuu allah sonumu hayretsin
Sabahtan uzakta ki halama toplanip gidicez. Aksam esimin arkdaslari esleri biyere gidicez
Tek guzel yani ayy siskoyum napicam derdi yok
FOTOYU ATTIM DİĞER SAYFADA TABİ HAS ZEYTİN YAĞI TAVUK HOROZ BESLER ORGANİK YUMURTA SALÇA BAHARATLAAR HEPSİNİ KENDİ YAPARMasallaahhyediklerimiz ictiklerimiz cok etki ediyo ya.
Şu soyledigin lif varya ondanmi kullaniyor fotosu varmi kullanilmis etki etmis seyleri kullansak daha iyi
daha da pisleşirim bana ortam yatarmayın
EVET KULLANMADAN SICAK SUDA BEKLETMEK GREKLİ YA DA HAVLULAR İLE MAKİNAYA ATABİLİRSİN YUMUŞAR ... SERT KULLANIRSAN ÇİZER CİLDİ ... BURDA BAHARATÇILARDA VAR BHARTAÇILARA BAK İSTERSENbundan hic gormedmmm baya sert gibiiiiii ay heryerde varmidir ki
SICAK SUD BEKLETCEN YADA HAVLULAR İLE MAKİNAYA ATACAKSIN YUMUŞAR Oacıtırrrrr
ben ilçedeyim kuzum poncik merkezde
Senin nisanlindasende zayıfcanak giyin gitcokta yeme sakınnnn
geçen hafta nişanlım zayıfladın iyi hoşta o bacaklar nolcak dedi
Hahahahdaha da pisleşirim bana ortam yatarmayın
yemege diyolarda ben VAZGECIRICEMKendini sohbete ver az yi bebekim sen halledersindaş gibim giyin git
gordum tamam kaydettim ona benzer bisey bulursam sert alirim insallahFOTOYU ATTIM DİĞER SAYFADA TABİ HAS ZEYTİN YAĞI TAVUK HOROZ BESLER ORGANİK YUMURTA SALÇA BAHARATLAAR HEPSİNİ KENDİ YAPAR
he yaa öyleydi valla bende hatırlıyorum o zamanları şimdi hunharca ev dikiyolar her yereönceden hep tarlaydı oralar
ben sizin orayı sevmiim korkuyom oralardanhayırrrrr şehrimin heryerini daşını dopraaanı çok seviiiiim aşıııııım
he kalınımışNolcakmis bacaklarahahahaha kalın mi diyi yani yettilerrrrrrr
bnm nişanlım biraz paniktir böyle konularda yeni arkadaslardan korkarHİÇ GÖRÜŞMEDİNİZ MİNE ZMANDIR TANIŞIYORDUNUZ
Kendine bak de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?