- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.781
bnm nişanlım biraz paniktir böyle konularda yeni arkadaslardan korkarya bana bişey olursa
he yaa öyleydi valla bende hatırlıyorum o zamanları şimdi hunharca ev dikiyolar her yere
ben sizin orayı sevmiim korkuyom oralardan
Begenmiyisen almaaaaaaaaa diye baaaarsaydin
Ayyy cok tanidik geliyi bunlar bagabnm nişanlım biraz paniktir böyle konularda yeni arkadaslardan korkarya bana bişey olursa
bi bilsem bendesesli güldüm burda ne olacak
çok kalabalıkaaaaaa niyeeee
benimkide cidde demmiyo kıızzz ben cok kızıyorum o yüzden üstüme geliyoBegenmiyisen almaaaaaaaaa diye baaaarsaydinahahahajajahhajajahahah kalin bacak seksi olar bakma sen oğa benim gocam da diyi o bacalardan adam olmaz diye ahahahahahahajhahahajahah saka yapiyo tabi ama bilirim ben o sakalari
seninkide mi öyle kuzuAyyy cok tanidik geliyi bunlar bagabizi gaçırırlarr aman diyim
bi bilsem bendebiraz da kıskanclıktan yapıyo onunla ilgilenmezsem diye
çok kalabalık
Valla biz moonli yle bulstuk kahvalti yaptik kizlarimzda vardim 1 nisanda bulscaz yine yazin bulusurz sk sk nolcakki :)benimkide cidde demmiyo kıızzz ben cok kızıyorum o yüzden üstüme geliyoküsüüyorum hemen git zayıfını bul o zaman diyorum ay kurban olsunlar bizi verene daha iyisini nerde bulcaklar
seninkide mi öyle kuzuşimdi gidip desem ki böyle böyle bi arkadasım var burda tnıştık nerden arkadasın oluyomuş gördün mü konuştun mu ailesini tanıyo musun oturup sohbet etmişliğin mi var hemen böyle sorularla geliyo anlamiyleerrr biz burda nasıl iyi arkadaslar ediniyoruuzzz
Ee biz napalimistanbula bakılaraktan hiiçte değil
Ee biz napalimdiyicektim ki sen yazdin
76 kiloydum canımkuzum seni yazmıyodum ben sende aday listesinde bildir en iyisi kilonu izine ayrıldıgın kilo kaçtı senin
Hee gurban ossunlar bizebenimkide cidde demmiyo kıızzz ben cok kızıyorum o yüzden üstüme geliyoküsüüyorum hemen git zayıfını bul o zaman diyorum ay kurban olsunlar bizi verene daha iyisini nerde bulcaklar
seninkide mi öyle kuzuşimdi gidip desem ki böyle böyle bi arkadasım var burda tnıştık nerden arkadasın oluyomuş gördün mü konuştun mu ailesini tanıyo musun oturup sohbet etmişliğin mi var hemen böyle sorularla geliyo anlamiyleerrr biz burda nasıl iyi arkadaslar ediniyoruuzzz
Valla biz moonli yle bulstuk kahvalti yaptik kizlarimzda vardim 1 nisanda bulscaz yine yazin bulusurz sk sk nolcakki :)
valla bende söylmiyorum zaten telefondan internette kullanmaz pek ama girdiğim sayfalaıda göremiyoHee gurban ossunlar bizehihhhh aynen benimki de oyle kimdi de o neciydi de o hic soylemiyom daha iyi
Hiç sevmiyorum yaa İstanbulu burdan İstanbula 1s 10dk da gidiyorum oorda biyerden biyere 2 saat
herkesle olmaz tabi kimle oldugu onemli :) oyuzden guvendim ilk ve sondubana kalsa bende severim böyle şeyleri heyecanlı oluyo bi kere
valla bende söylmiyorum zaten telefondan internette kullanmaz pek ama girdiğim sayfalaıda göremiyo
ben safım ehrkese güvenirim Dtasinaaa topragina kurban olaaam ben bsska yerde yapamam alismisiz hahaha
herkesle olmaz tabi kimle oldugu onemli :) oyuzden guvendim ilk ve sondu
ben safım ehrkese güvenirim D
bu devirde kimseyle guvenilmezz hele bizim yasadigimuz sehirde herkes kurnaz olunca sende penceli geziyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?