Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he kalınımış spor yap diii dedim beğenmeyen oğluna almasın @ParteMoralll
Begenmiyisen almaaaaaaaaa diye baaaarsaydinahahahajajahhajajahahah kalin bacak seksi olar bakma sen oğa benim gocam da diyi o bacalardan adam olmaz diye ahahahahahahajhahahajahah saka yapiyo tabi ama bilirim ben o sakalari

Begenmiyisen almaaaaaaaaa diye baaaarsaydinahahahajajahhajajahahah kalin bacak seksi olar bakma sen oğa benim gocam da diyi o bacalardan adam olmaz diye ahahahahahahajhahahajahah saka yapiyo tabi ama bilirim ben o sakalari
benimkide cidde demmiyo kıızzz ben cok kızıyorum o yüzden üstüme geliyo küsüüyorum hemen git zayıfını bul o zaman diyorum ay kurban olsunlar bizi verene daha iyisini nerde bulcaklar
Ayyy cok tanidik geliyi bunlar baga bizi gaçırırlarr aman diyim
seninkide mi öyle kuzu şimdi gidip desem ki böyle böyle bi arkadasım var burda tnıştık nerden arkadasın oluyomuş gördün mü konuştun mu ailesini tanıyo musun oturup sohbet etmişliğin mi var hemen böyle sorularla geliyo anlamiyleerrr biz burda nasıl iyi arkadaslar ediniyoruuzzz

Valla biz moonli yle bulstuk kahvalti yaptik kizlarimzda vardim 1 nisanda bulscaz yine yazin bulusurz sk sk nolcakki :)

Hee gurban ossunlar bize hihhhh aynen benimki de oyle kimdi de o neciydi de o hic soylemiyom daha iyi

Valla biz moonli yle bulstuk kahvalti yaptik kizlarimzda vardim 1 nisanda bulscaz yine yazin bulusurz sk sk nolcakki :)

bana kalsa bende severim böyle şeyleri heyecanlı oluyo bi kere
Hee gurban ossunlar bize hihhhh aynen benimki de oyle kimdi de o neciydi de o hic soylemiyom daha iyi
valla bende söylmiyorum zaten telefondan internette kullanmaz pek ama girdiğim sayfalaıda göremiyo

Hiç sevmiyorum yaa İstanbulu burdan İstanbula 1s 10dk da gidiyorum oorda biyerden biyere 2 saat
tasinaaa topragina kurban olaaam ben bsska yerde yapamam alismisiz hahaha
bana kalsa bende severim böyle şeyleri heyecanlı oluyo bi kere

valla bende söylmiyorum zaten telefondan internette kullanmaz pek ama girdiğim sayfalaıda göremiyo
herkesle olmaz tabi kimle oldugu onemli :) oyuzden guvendim ilk ve sondu

ERKENDEN YAZAYIM MENÜMÜ
SABAH:
1 KASE NESFİT
ARA
1 T.KAHVESİ 3 KAYISI
ÖĞLEN
YUMURTALI PATATES / KURU ÇÖKELEK / ÇEYREK LAVAŞ (1 KARIŞ BÜYÜKLÜĞÜNDE) 2 LOKMALIK PİDE
BİRAZ KAÇTI GİBİ ÇÖKELEĞE DAYANAMADIM
ARA
2 KÜÇÜK MUZ /YARIM ARMUT
AKŞAM
1 KASE NESFİT

ÖĞLEN BİRAZ AĞIR OLDU ... BUGÜN VE HAFTA SONU YÜRÜYÜŞ YAPACAKTIM BURASI YAĞMURLU SEL UYARISIDA VAR EVDE LESLİE YAPARIM ARTIK
SUYU DA 2LT TAMAMLICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…