- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.801
evet bugün birz fazla olmşERKENDEN YAZAYIM MENÜMÜ
SABAH:
1 KASE NESFİT
ARA
1 T.KAHVESİ 3 KAYISI
ÖĞLEN
YUMURTALI PATATES / KURU ÇÖKELEK / ÇEYREK LAVAŞ (1 KARIŞ BÜYÜKLÜĞÜNDE) 2 LOKMALIK PİDE
BİRAZ KAÇTI GİBİ ÇÖKELEĞE DAYANAMADIM
ARA
2 KÜÇÜK MUZ /YARIM ARMUT
AKŞAM
1 KASE NESFİT
ÖĞLEN BİRAZ AĞIR OLDU ... BUGÜN VE HAFTA SONU YÜRÜYÜŞ YAPACAKTIM BURASI YAĞMURLU SEL UYARISIDA VAR EVDE LESLİE YAPARIM ARTIK
SUYU DA 2LT TAMAMLICAM
GÖZÜM DÖNDÜ BİR AN DÜN DE AÇ UYUMUŞTUMevet bugün birz fazla olmş
listeye giren gevşiyo bu ne böyleGÖZÜM DÖNDÜ BİR AN DÜN DE AÇ UYUMUŞTUMYARIN 2 ÖĞÜN TELAFİSİ OLACAK AKŞAM
Yok ben gevşemedim yağmur durdu attim kendimi yollara 20 dakikadır yürüyorum evde de spor yaparım yarin iki öğün hafta sonu 200 gr eksidelisteye giren gevşiyo bu ne böylegeliyo kırbaç baaaaakkk
Unsuz börek nasil oluyor ilk kez duydumMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, dört zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase yoğurtlu çorba, pırasalı yeşil mercimekli karatay usulü börek(unsuz)..
Su içmeye devam bir saat yürüyüş yaptım..
Ne kremimiymis oooGobegimde bi iki cizgi var cok sukurhamilelikte kullandigim krem ise yaramis olabilir. Gogsumde de en uste iki ser kucuk cizgim var emzirirken fln olustu sanirm
Yag alicam tavsiyelerde okudum bakalm ise yaricakmi. Bulabilrsem yada bir krem varmis ondan alicaktm adini bulamiyorum ya
Lierac canımNe kremimiymis ooohemen bilmek istiyim hemen
benim olmadı öyle normal yerdim canım 5.Ya benim midem surekli kaziniyor surekli kendimi ac hissediyorum neden acaba kizlar yardim
güzelce iyiles boşver menü falanCan kizlar beni bu hastaligim boyunca mazur gorun bakamiyorum menulere menu yazamiyorum affiniza siginiyommmkeptinimmmmm
Tesekkurler tatlimmm cok lazim olacagina eminimmLierac canım
Ne guzel masallah sana ya ben deli oluyom inan daha yeni masadan kalktim midem kaziniyor aclik degil baska bisii sanki icerde biri midemi kaziyorbenim olmadı öyle normal yerdim canım 5.
aya kadar 2 3 kilo anca aldiydim ama normaldir
Sag ol cnmmgüzelce iyiles boşver menü falansen torpillisin
yiyebilirsin istediğiniNe guzel masallah sana ya ben deli oluyom inan daha yeni masadan kalktim midem kaziniyor aclik degil baska bisii sanki icerde biri midemi kaziyor
Sag ol cnmmtorpill
Saglikli beslenmeye calisiyorum ya kiz aklima da bisi gelmiyor gelenler hep sagliksiz hamur isleri disardan yiyecekleryiyebilirsin istediğinibizim yerimize de yi
kilo almadan kullan tatlımTesekkurler tatlimmm cok lazim olacagina eminimm
Bir arastirayim cnm ne zaman baslamak lazim falan bir de nereden aliniyor bilgin var mikilo almadan kullan tatlım
eczanelerde satılıyor hatta arada kampanyalarıda oluyor bence erkenden başla ... doktor randevunda doktoruna sor belki önereceği birşey vardır ... bu arada doktorundan memnun değildin sanki doğru mu hatırlıyorumBir arastirayim cnm ne zaman baslamak lazim falan bir de nereden aliniyor bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?