- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.821
Sag ol cnm cok faydali oldu. Evet doktorumdan memnun degilim degistirecegim ins memnun kalirim yeni doktoruma danisirim.eczanelerde satılıyor hatta arada kampanyalarıda oluyor bence erkenden başla ... doktor randevunda doktoruna sor belki önereceği birşey vardır ... bu arada doktorundan memnun değildin sanki doğru mu hatırlıyorum
olur neden olmasın ki kuzum rica ederim ... inşallah alışırsın zaten ilk gidişten ısınrsan sorun olmaz en azından ben öyleyim ilk randevu çok önemli ısındım ısındım ısınmadım gitmem bir dahaSag ol cnm cok faydali oldu. Evet doktorumdan memnun degilim degistirecegim ins memnun kalirim yeni doktoruma danisirim.
Bir de ben zaten sismanimya faydasi olur mu bana acaba
Ins. Faydasi olur cmmm.olur neden olmasın ki kuzum rica ederim ... inşallah alışırsın zaten ilk gidişten ısınrsan sorun olmaz en azından ben öyleyim ilk randevu çok önemli ısındım ısındım ısınmadım gitmem bir daha
5 aydan itibaren diyolar cnm.eczanede bide internetre kampnyalar oluyor onlara bak guvenilir yerden al sahte olmasnIns. Faydasi olur cmmm.
Bende ayni zaten 1. De elektrik oldu oldu olmadiysa daha olmuyor maalesef
Napiyosun kuzumm seninle hiç denk gelemiyoruzz
Bende bi baslayabilsem şu duzenli spora yaaaaaSlm beybilerr Sporumu yaptim
Eki Görüntüle 1965849 Eki Görüntüle 1965850 Eki Görüntüle 1965851 Bu resimdekiler ve
50 thigh masterle ic bacak
25 lastikle göğüs çalışma
15+15 lastikle kol çalışma
20 dk
İnternet yakaladım kardesimden bi size bakım dedim kuzucum sen nöördünnnBebikimmmnördün bacim
Spor onemli kiz valla hele bu program bacak kalcayi mukemmel yapiyi vallaBende bi baslayabilsem şu duzenli spora yaaaaa
İnternet yakaladım kardesimden bi size bakım dedim kuzucum sen nöördünnn
Bana incelten lazımSpor onemli kiz valla hele bu program bacak kalcayi mukemmel yapiyi vallaama inceltmiyo biliyo msn bak 1 ayi tamamladim hic incelme olmadi ama görünümü çok degisti gerci kilo aldim ondan da incelmemis olabilü bende nörüm bacim guldur gulduru izliyom
İnşallah budur pazartesi bakarımSPOR LİSTESİ(06/13)
PEMBE TAKİM
(170)Poncikbirgelincik:30+30+80+30
(90)Htc71:45 + 45
(30)Nuffiun:15+15
(100)Elaalemi:100
(120)Sarraf:120 +130
MOR TAKİM
(115)Hedef52:30+30+35+20
(31)ParteMoralll:31
(140)Senad:40+30+70
(60)Selcanmehmetcan:30 +30
(14)SekerPancari71:14+17+20
PEMBE TAKİM: 640
MOR TAKIM: 377
KİZLAR EN SON BU LİSTEYİ BULDUM DOGRUDUR İNSALLAH
napam kuzum oturuyorum bebem uyuyor kafa dinliyorumNapiyosun kuzumm seninle hiç denk gelemiyoruzz
Plates yap o zaman 1 saatBana incelten lazımAyy bende diziden diziye atliyom sıkıldım iyicenem uyurum birazdan
Ayyy yerim onu yaaanapam kuzum oturuyorum bebem uyuyor kafa dinliyorumgündüz oda oda geziyoruz dışarı falan çıktık bugün atti diyor kapıya gidip acccc diye bağırıyor ciktikmi akkaaa diye ayakkabılarını istiyor yeni şeyler öğrendi bu ara doydunmu diyorum göbeğini tutup duyduu duyduu diyor dayisina ayiiii diyor
Ahahah dayiya ayı bayıldımnapam kuzum oturuyorum bebem uyuyor kafa dinliyorumgündüz oda oda geziyoruz dışarı falan çıktık bugün atti diyor kapıya gidip acccc diye bağırıyor ciktikmi akkaaa diye ayakkabılarını istiyor yeni şeyler öğrendi bu ara doydunmu diyorum göbeğini tutup duyduu duyduu diyor dayisina ayiiii diyor
Ay plates te çok sıkıcı o ne öyle esniyoruuuzz şimdi bacaklarimizi uzatiyoruuuzzzPlates yap o zaman 1 saatbende gocami bekliyom 12 de gelecek isten o gelsin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?