Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun bugun hiç doymadım halende doymadım anlamadım

Ayyy kizlar sezeryana aliylarmis bebek kakasini yapmis hayirla doguraydi bende burda 9 doguracamm..
Panik olmuştur bebişte benim kuzenin kızı da öyle olmuştu kakasini yapmış birde yemişti şimdi 10 yaşında vardır allahın izni ile birşey olmaz güzel haberlerini alırız

13 mart 2017 menum
Sabah
1 az yagda yumurta
5 zeytin
1 burgu 1 top peynir azcikda tulum peyniri
1 catal zeytin salatasi 1 catal kahvaltilik sos
Ekmek yok
Cay sekersiz
Aksam
Somon baligi avuc icim.kadar mantarli soganli firinda
Salata
Su 2.5
Disardaydim bugun ogleni atladim sabahi gec yapinca

Ayy kiizlar bembeyaz cirkin bi kızımız oldu sukurler olsun bos bosa aci cekti yaaa yine sezeryan oldu sabahtan beri suni sanci vermisler cekti neysr kismet kurtardi yaa sukur dokuz dogurmak bu heral :)))
Maşallah çirkin kızımıza allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün

Sabah peynirli marullu sandvic
Öğle çorba yarım tabak nohut yoğurt
Aksam 1 tabak k.fasulye bol salata

2 litre su içtim aşırı derece de şiştim düzenim bozuldu ay ne güzel gidiyodum niye böyle oldum anlamadm yaaa

Ayy kiizlar bembeyaz cirkin bi kızımız oldu sukurler olsun bos bosa aci cekti yaaa yine sezeryan oldu sabahtan beri suni sanci vermisler cekti neysr kismet kurtardi yaa sukur dokuz dogurmak bu heral :)))
Gozunuz aydin hayirli olsun darisi isteyen herkesin basina olsun insallah

Oliyor öyle arada yarin daha dikkatli beslen annene soyle sebze pisirsin sana üzülme

Guzel canim hafif kacamaksiz bir gun olmus afiyet olsun

hadi gozunuz aydin. Mis kokusunu icime cekmeye bayilirim ya cennet kokulu melekdir o simdi yerim ben onu
Tatlim 1. Sezeryanmiydi yine demissin de merak ettim

cok bi sade geldi menun kaptanimm
oglen ve aksam bakliyat oldugu icin sismissindir bol su ic cumaya kadar sindirmeye calis nkuzucuk. Daha renkli menulerini seviyorum ben bunu sevmedim

Hee iste normal olunca toparlanmak kolay oluor diye normal istediler ama kismet olmadi bu ikinci kizimiz darisi sana sende allah tamamina erdirsin.
Mavi boncukkk sogolun kizlar
Aminn cnmmm darisi birinci bana hemen pesimdennn size ins. Dogumda Allah nasip ederse hepinize dua edicemm bebis isteyen tum herkese ins ins tez zamanda sizinde olur
Bizde bebisimizi sagsalim kucagimiza aliriz inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…