- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.201
Afiyet olsun bugun hiç doymadım halende doymadım anlamadımMenum sabah
Zeytinli peynirli domatesli guzel bir kahvalti
Ara
Ceviz 2 salatalik uzum
Ogle
1 porsiyon yaprak sarma
1 dolu kase yogury
Ara
kuruyemis karisimim 1 avuca yakin
1 salatalik 1 hurma
Aksam
1 dolu kase mercimek corbasi
Bir avucum kadar pide
Peynir zeytin az etli kuru fasulye 2 kornison tursu
Meyve yiyecegim birazdan suyumuda 2 lt yapmaya calisacagim
Panik olmuştur bebişte benim kuzenin kızı da öyle olmuştu kakasini yapmış birde yemişti şimdi 10 yaşında vardır allahın izni ile birşey olmaz güzel haberlerini alırızAyyy kizlar sezeryana aliylarmis bebek kakasini yapmis hayirla doguraydi bende burda 9 doguracamm..
Ahhh gezmeler gezmeleeerriyiyimm sukurrrr siz napiyosunuzzz gezmeler bittimiyaz da geliyo bizi kimse tutamaz
hosbuldukkkkkk bebek iyiyim sen nasilsin doktora gittin mi
Maşallah çirkin kızımıza allah bağışlasın allah analı babalı büyütsünAyy kiizlar bembeyaz cirkin bi kızımız oldu sukurler olsun bos bosa aci cekti yaaa yine sezeryan oldu sabahtan beri suni sanci vermisler cekti neysr kismet kurtardi yaa sukur dokuz dogurmak bu heral :)))
Maşallah çirkin kızımıza allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün
Gozunuz aydin hayirli olsun darisi isteyen herkesin basina olsun insallahAyy kiizlar bembeyaz cirkin bi kızımız oldu sukurler olsun bos bosa aci cekti yaaa yine sezeryan oldu sabahtan beri suni sanci vermisler cekti neysr kismet kurtardi yaa sukur dokuz dogurmak bu heral :)))
Oliyor öyle arada yarin daha dikkatli beslen annene soyle sebze pisirsin sana üzülmeSabah peynirli marullu sandvic
Öğle çorba yarım tabak nohut yoğurt
Aksam 1 tabak k.fasulye bol salata
2 litre su içtim aşırı derece de şiştim düzenim bozuldu ay ne güzel gidiyodum niye böyle oldum anlamadm yaaa
Guzel canim hafif kacamaksiz bir gun olmus afiyet olsunSabah peynirli marullu sandvic
2 litre su içtim aşırı derece de şiştim düzenim bozuldu ay ne güzel gidiyodum niye böyle oldum anlamadm yaaa
Hee iste normal olunca toparlanmak kolay oluor diye normal istediler ama kismet olmadi bu ikinci kizimiz darisi sana sende allah tamamina erdirsin.Ayyy yazik ya niye normal doguma bu kadar zorluyorlar olmuyosa olmuyodur yanii
Olsun sağ salim geldi aranıza sonra koklarsın... amin inşallahSagol canım benim ins darisi bizlere guzel biseyy yaa simdi orda olsamdi kokusunu icime cekerdim ya nryse iyi olsunlarda.. allahtan bu ikinci birinciyo kokladimya icim rahat
hadi gozunuz aydin. Mis kokusunu icime cekmeye bayilirim ya cennet kokulu melekdir o simdi yerim ben onuAyy kiizlar bembeyaz cirkin bi kızımız oldu sukurler olsun bos bosa aci cekti yaaa yine sezeryan oldu sabahtan beri suni sanci vermisler cekti neysr kismet kurtardi yaa sukur dokuz dogurmak bu heral :)))
cok bi sade geldi menun kaptanimmSabah peynirli marullu sandvic
Aminn cnmmm darisi birinci bana hemen pesimdennn size ins. Dogumda Allah nasip ederse hepinize dua edicemm bebis isteyen tum herkese ins ins tez zamanda sizinde olurHee iste normal olunca toparlanmak kolay oluor diye normal istediler ama kismet olmadi bu ikinci kizimiz darisi sana sende allah tamamina erdirsin.
Mavi boncukkk sogolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?