- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.221
Ohhh gezdin eğlendin nii gizelll olmusscanimmmmmmmmmmmmmmhafta sonum cook yogundu gezmekten yoruldum
Geldimmmmmmm
Gunaydin tatlisgünaydın kızlaaarrr
sabah erken kalkıp cok güzel bi kahvaltı yaptım bütün günün ekmek hakkını kullandım resmen bugün başka ekmek yok
bnm yerimede uyuyunGunaydin kizlar bu saate kadar uyumus kizim ayy ne guzel olduu vallaaaregl oldum sonunda
günaydın çok erken kalkmışsın bugün ... güne olaylı başladık hadi hayırlısı diyelimbu saat oldu kimse yok
2.5 dilim yidimGunaydin tatliskac dilim yidin ekmaa
ben her sabah en geç 7.30da ayaktayım sizleride beklerim efeeeemmgünaydın çok erken kalkmışsın bugün ... güne olaylı başladık hadi hayırlısı diyelim
YOK CANIM DEĞİLİM REGLİMDE BİLE BÖYLE OLMADIM Kİ ANLAYAMADIM KALORİMİ AŞTIM AMA DÜNSchonerDuft regl misin ben regl de cok istahli olurum ve hic doymam belki seninde oyle bir seydir
BENDE GENELDE 6 - 6,30 ARASI UYANIYORUM AMA BU HAFTA HERŞEY ALT ÜST OLDUben her sabah en geç 7.30da ayaktayım sizleride beklerim efeeeemmgünaydın kuzuş
GÜNAYDIN NASILSINGünaydın kızlar
GÜNAYDIN NASILSIN
iyilik sağlık dünden kalmış bir havam var sadeceGünaydın canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın :)
iyilik sağlık dünden kalmış bir havam var sadece
Normalde hep 7 bucuk 8 de kalkar ama annemlerde yoruldu dün uyumus miss gibibnm yerimede uyuyungünaydın biybiiiii
canım sen chia tohumu ve yulaf kepegı mı kullanıyorsunNormalde hep 7 bucuk 8 de kalkar ama annemlerde yoruldu dün uyumus miss gibibana da bek iyi geldi
Dovme patron ben burdayimbu saat oldu kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?