- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.241
Temem çoh da fazla yimemisin2.5 dilim yidimama başkada yemem ekmek pilav makarna türü bugünlük
günaydınnnGünaydın kızlar
bence de evde kahvaltı yaptım diye hiç bişey yemiyrum öğlene kadarBENDE GENELDE 6 - 6,30 ARASI UYANIYORUM AMA BU HAFTA HERŞEY ALT ÜST OLDUEVDEN ÇIKMADAN KAHVALTI YAPMAK KİLO VERMEK İÇİN DAHA UYGUN
kahve içecem belki ayılırımayy o bendede var
maşallah ona saat gibi oluyo bu cocuklar bizi kessen kalkamayız öyle erkenNormalde hep 7 bucuk 8 de kalkar ama annemlerde yoruldu dün uyumus miss gibibana da bek iyi geldi
hepiniz burda olun hepiciniiizzzzz günaydın beybiDovme patron ben burdayim
ay o bende de var dün yatana kadar arandım ne yediysem doymadım bugünde oyleyim ... birazdan chia alacam artık akşama sütlü yapıp yerim akşam yemeği niyetineKizlar bu ara istahim acik yaaa cok zor direniyorum bu surecide atlatsam 60 li rakamlari gorucem insallah ama siz ne yapiyordunuz boyle zamanlardaSekerPancarii sen tecrubelisin sirrini ver bana
evde yapmaya başladın mı öyle bir güç geliyorgünaydınnn
bence de evde kahvaltı yaptım diye hiç bişey yemiyrum öğlene kadar
bende olayımTemem çoh da fazla yimemisinama gün icinde ekmek pilav yime gayri ben reglim bitsin öyle tartilcam yani iki üç gün gecsin oyle
Bitanede ben alayım sade olsun
kahve için geç kalmışsınız ben nerdeyse 2. ye içicemkahve içecem belki ayılırım
kahve için geç kalmışsınız ben nerdeyse 2. ye içicem
yanınada kuru kayısıBitanede ben alayım sade olsun
işe geç geldim 9,30 gibi ancakkahve için geç kalmışsınız ben nerdeyse 2. ye içicem
yanınada kuru kayısı
9 30da ise baslayanlarişe geç geldim 9,30 gibi ancak
ay bugün öyle keşke mesai 10 da başlasa 15,00 te bitseoh en sevdiğimilk gün kurusu almıstım onu hiç sevemedim yiyemiyodum simdi kuru kayısı aldım bunu cok seviyorummm
9 30da ise baslayanlar
sen erkencisin balım
hadi kahvlerimizi içelim ara öğün niyetineişe geç geldim 9,30 gibi ancak
8 de başlayanlaroh en sevdiğimilk gün kurusu almıstım onu hiç sevemedim yiyemiyodum simdi kuru kayısı aldım bunu cok seviyorummm
9 30da ise baslayanlar
kaçta bitiyor sizin mesai canımay bugün öyle keşke mesai 10 da başlasa 15,00 te bitse
değişiyor iş yoğunsa 6,45 çıkıyorum değilse 5,30 ta çıkıyorum beyanname dönemi 8 i buluyor bazenkaçta bitiyor sizin mesai canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?