Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu ara istahim acik yaaa cok zor direniyorum bu surecide atlatsam 60 li rakamlari gorucem insallah ama siz ne yapiyordunuz boyle zamanlarda SekerPancarii sen tecrubelisin sirrini ver bana
Valla canim ben kilo vermem durursa yada cok yavaslarsa arada detoks tarzi seyler yapiyorum ama emzirdigin icin sana pek öneremem bence guzel ilerliyosun gayet guzel gidiyo kilolarin sadece öğün saatlerinin yerini degistirebilirsin mesela 3 öğün besleniyosan ogle yemegi yerine iki küçük ara öğün yapabilirsin birinde meyve ve yogurt yersin diger ara ogununde de kavrulmamiş badem findik kuru kayisi gibi seyler yersin hem vitamin olur hem hafif

bende olayım sen naptın kacamak yaptın mı annengilde yemedin dimi
Valla ben su aralar diyet degil de dikkat ederek gidiyorum yediklerime çünkü baktim diyet yapmaya çalıştıkça daha cok yiyorum o yuzden biraz sakinlesme arasi verdim ama ozellikle aksamlari cok az yiyorum yarim kilo vermisim bu hafta 54.8 dim 54.3 olmusum dayanamadim tartildim ama reglimin ilk gunu daha inerim bencekii ama 52 de kalcam valla 50 ye inmicemzaten herkes yüzün cok küçülüyo boyle bile aşırı zayıf duruyo yüzün diyo ki ben oyle hissetmiyorum ama niyse iste millet diyo

bende almayı dusunuyorumm yaa ınsallah yıyebılırım
Tadi yok zaten canim ben sevdim ama boyle degisik seyleri hep severim ben genelde bak spordan once sütlü chia yersen hem hafif olur hemde enerji verir icine kuru kayisi ceviz falan da eklersin

ay yegenim de kalkıp annesinin yanına gidip uyanmasını bekliyodu önceden tabi şimdi çizgi film açıp izliyo anasına minnet etmiyo
Ohh ne guzelmis oyle keske benim kizda beklese yanimda benimkide geliyo yanima yatiyo iki sn sonra anne hadi kalkalimmmmm diyiii

bana da diyolar psikolojin bozuldu senin bence diye kendi kendimizi mi kilolu görüyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…