- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.281
kafana göre çıkabiliyosan iyiyymisssben alıştım yıllardır geç çıktığımda hafta sonu işe gelmiyorum hafta sonu saatimi hafta içine yayıyorum yazın çok rahat 9 5 değişmez hiç hafta sonuda tatildir hep
Ama kardeslerim hic oyle demiyo bana valla 2 kilo aliyim obezlestin yine diyobana da diyolar psikolojin bozuldu senin bence diyekendi kendimizi mi kilolu görüyoruz acaba
iş olmadığı süre patron benimkafana göre çıkabiliyosan iyiyymisss
kadının kalçalısıAma kardeslerim hic oyle demiyo bana valla 2 kilo aliyim obezlestin yine diyobizde ailecek zayiflik takintisi var ama kvdemler yuzun cirkinlesiyo diyolar hic inanasim gelmiyo valla onlar hani evliyim cocukluyum ya acik etli oluyum istiyo ama ben sevmiyomm
iş olmadığı süre patron benimiş yerim çok rahat
senin ki daha süpermişmaşallah canım benimde öyle9 30 - 4 30
gunaydin mi kaldi bebik bu saateGunaydin ballisimmmm
Yok once seni uyandirmicam anne yaticam diyo yanima geliyo yatiyo iki sn sonra hadi yeter kalkalim diyiiahahah seni kandırıyo zaar yeni uyanmış gibi
Tasinma islerinden dolayi mi spora ara verdin kuzum ossun baslarsin gerispora ara verdim canım sadece ise eve falan yürüyerek gidip gelicem bir aylık izinede ayrıldım burdan
Bende o kalca hep var şükürkadının kalçalısıkendini nasıl güzel hissediyosan öyle ol ve eşinin nasıl hosuna gidiyosa tabiii
Hee haklisin bugun gec kalktim bek mutluyumgunaydin mi kaldi bebik bu saatebizim horozlar erken otuyo biliyisin
kız kıyamam ben ona yaaaYok once seni uyandirmicam anne yaticam diyo yanima geliyo yatiyo iki sn sonra hadi yeter kalkalim diyii
kocam böyle istiyo de bi daha bişey demezlerBende o kalca hep var şükürcok seviyom popimi ama o bacak içim acik daha ince ossa hee esim zayif seviyi o yuzden diinemiyom kvdemleri ben boyle seviyom diyom
Onlar herseye bi laf bulurkocam böyle istiyo de bi daha bişey demezlero bacak içi için bişey bulmak şarttt
Ee kizim eee eekız kıyamam ben ona yaaa
sizin bilmediğiniz seyleri biliyo diye daha bi sürü cümle var da söylenmez ayıp işteOnlar herseye bi laf bulurben oyle istiyom deyince ses etmiyolar eger gocam boyle seviyo dersem sen ona bahma o ne biliyo diyolar ahahahahjahajajjaah
uyutma cocugu dısarı cıkar parka götür enerisini atsınEe kizim eee ee
ohhhhh superrrrrrrHee haklisin bugun gec kalktim bek mutluyumama karnim agriyi gecikince agirisi cok oluyooo
Ahahahahhhahsizin bilmediğiniz seyleri biliyo diye daha bi sürü cümle var da söylenmez ayıp işte
Yoh giz uyur mu o gözünü bi açıncauyutma cocugu dısarı cıkar parka götür enerisini atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?