Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana da diyolar psikolojin bozuldu senin bence diye kendi kendimizi mi kilolu görüyoruz acaba
Ama kardeslerim hic oyle demiyo bana valla 2 kilo aliyim obezlestin yine diyo bizde ailecek zayiflik takintisi var ama kvdemler yuzun cirkinlesiyo diyolar hic inanasim gelmiyo valla onlar hani evliyim cocukluyum ya acik etli oluyum istiyo ama ben sevmiyomm

kadının kalçalısı kendini nasıl güzel hissediyosan öyle ol ve eşinin nasıl hosuna gidiyosa tabiii

spora ara verdim canım sadece ise eve falan yürüyerek gidip gelicem bir aylık izinede ayrıldım burdan
Tasinma islerinden dolayi mi spora ara verdin kuzum ossun baslarsin geri gördüm izne ayrildigini biliyim de spora devam ediyon sandimdi

kadının kalçalısı kendini nasıl güzel hissediyosan öyle ol ve eşinin nasıl hosuna gidiyosa tabiii
Bende o kalca hep var şükür cok seviyom popimiama o bacak içim acik daha ince ossa hee esim zayif seviyi o yuzden diinemiyom kvdemleri ben boyle seviyom diyom

kocam böyle istiyo de bi daha bişey demezler o bacak içi için bişey bulmak şarttt
Onlar herseye bi laf bulur ben oyle istiyom deyince ses etmiyolar eger gocam boyle seviyo dersem sen ona bahma o ne biliyo diyolar ahahahahjahajajjaah

uyutma cocugu dısarı cıkar parka götür enerisini atsın
Yoh giz uyur mu o gözünü bi açınca burda havalar bek kötü hep yagmurlu soguk bu aralaryaz geliyo derkenmart kapidan baktırır kazma kürek yaktırır diye bosuna dimemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…