Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda sütlü chia yiyebilirsin isten cikmadan hem o cok vitaminli icine de ceviz ve kuru meyve ekle azcik al sana hafif aksam öğünü Oglen zaten yemek yiyosun sebze falan ordan karsilarsin
sütün içinde tatlı kesinlikle yiyemiyorum ben
yiyebilsem sabahları gevrek yicem pofff akşam sadece corba olsa sen ne yiyon akşamları de bakim bana

ayy küfteee fırında dimi bende fırında biber patlıcan falan mı yapsam üstünede domates sosu patates olmaz dimi akşam için
yok firinda yapmicam cicim :) fazla yemezsen eger firindaysa cok skinti olmaz oglen ne yedigine bagli ben belki izmir kofteye cevirebilrm suan tam blmiorm

yok firinda yapmicam cicim :) fazla yemezsen eger firindaysa cok skinti olmaz oglen ne yedigine bagli ben belki izmir kofteye cevirebilrm suan tam blmiorm
öğle patatesli tavuk yemeği vardı o zaman bnm akşamki yemek yatar corba en güzeli. kızartma mı yapcn köfteyi nası yapcan

sütün içinde tatlı kesinlikle yiyemiyorum ben
yiyebilsem sabahları gevrek yicem pofff akşam sadece corba olsa sen ne yiyon akşamları de bakim bana
Ben gecen hafta eşim aksam yemeklerinde evde yoktu bi kase corba salata yedim bazen yulaf lapasi bazen de yogurtlu karnabahar gibi hafif seyler yedim bek iyi oldu

Heee oglen kahvalti ettik patates kavurdum babam icin kardesim icin patitiz kizarttim ayy bide begenmiyor herseyi yiyor diyetteyim diyo bu hafta sonu babamda gider gelinimizin yanina ozaman iki hafta yanliz sayilirim
ha gayret dayan az kaldı kuzum akşam sen fasulye yicen dimi

Abo
aynen öyle mesela biizm evde hergün pilav makarna yada börek olur
Abovvv pilavmi yine onlara ragmen zayifladin benim anam yeniliklere acik birekler neymm sebze yemekler neymm hep yemek cesitler yaprr hic erinmez kendiside kglu nidecen yapiyon kg lusun dedim zati erkek kardesimde zokurduyor hep birek sebze yenek hic begenmez bide benim evde hergun borek olsa bizimki hep bayram eder hatta esim anneme ben sizde kaliyim kaynimda bizim evde kalsin diyirr

bizimki cesit olsun dye yapıyo mesela kuru taza fasulye barbunya nohut vs yanına pilav muhakkak olur hafta sonları börek haftada 1 gün makarna insan yemek istemese de karsısında durunca zorlanıyo kardeşini anlıyorum

Valla benim eşim de kilosuna dikkat ettigi icin biz normal de de hep hafif yeriz bazen ister pilav tatli falan ee bazende yenir zaten eger zayifsak dimi
bencede arada olmalı canın cekip yemediğinde sonradan fena kaçrıyosun en iyisi azar azar ne istiyosan ondan yemek szide bardaktan kaç kaşıktan yapılıyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…