Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayýy ne guzel benim de hayalim boyle sagkikli beslenmek. Aile nasil beslenirse cocukta oyle besleniyor kesinlikle haklisin. Eskiden ben varya pilav makarnayi oyle bir yerdimki anlatamam kizlar. Ketcuplu mayinezliii immm kiymaliii pirinc pilavi bol yagliii uff yemede yaninda yat kizlarrr ay aklima geldiii

Sizin aile tam bizlik biz de oyle bol ekmekli hamurluu makarnali pilavli beslenirdikkk

Bende makarna pilav delisiydim ama hic bir zaman ekmekle yememisimdir hayretle bakardim ekmekle pilav makarna yiyenlere

Canim kilo vermemle alakali sikintim yok da istahimla ilgili sikinti var istahim.acik onu kapatmam lazim

ama artık yemiyoruz dimi kuzuuumm kız valla acıktım tm yeter yaa eve gitmeden suyla doldurayım midemi ben en iyisi
Iwett yemiyoruz ama zayif ve kilo almiyo olsam yerdimmmm Bende pilav yaptim giii dayanamadimm ama 2 kasikcik yiyecem acicikkk minicikkkk ben suyla doldurdum da bana misin dimediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…