- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.361
Ayýy ne guzel benim de hayalim boyle sagkikli beslenmek. Aile nasil beslenirse cocukta oyle besleniyor kesinlikle haklisin. Eskiden ben varya pilav makarnayi oyle bir yerdimki anlatamam kizlar. Ketcuplu mayinezliii immm kiymaliii pirinc pilavi bol yagliii uff yemede yaninda yat kizlarrr ay aklima geldiiiBizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip geliraile beslenmesi cok onemli cocuk icin bence kızartma hele 2 ayda bir anca yaparim biz genelde saglikli besleniriz ama kurabiye kek yaparim haftada bir falan ev keki pastasi kurabiyesi cok sever kizim
Sizin aile tam bizlikne güzel kız o öylebizim evde ekmek cok yenir babam önceden köy ekmeği alırdı ama has köy ekmeği yani kerpiç fırınlrda pişen ondan iyice cok yiyoduk kızartıp falan bide kocaman oluyo onların dilimleri şimdi normal ekmek yeniyo benm ekmeğim ayrı. akşam sofrada ekmek olmasın kimse yemek yemez
YARIM ÇUVAL MI ?babam kışa girerken yarım cuval pirinc aldı
babam kışa girerken yarım cuval pirinc aldı
bencede canım ailede ne goruyorsa çocuk ona alışıyor ben önceden düşün makarnayla ekmek yerdimşimdi yemem makarnayı bile nadir ama kardeslerim hep ekmekle yer evlendim degistirdim alıştığım şeyleri yemekleri falan az yagla yaparım pilav makarna arada pisiririm ekmek de çok yemem
BEN LİSE DE EKMEĞİ AÇIP İÇİNE KÖFTE PİLAV MAYONEZ KETÇP KOYAR YERDİM YANINA DA X İÇECEKTEN
Bende makarna pilav delisiydim ama hic bir zaman ekmekle yememisimdir hayretle bakardim ekmekle pilav makarna yiyenlere
Canim kilo vermemle alakali sikintim yok da istahimla ilgili sikinti var istahim.acik onu kapatmam lazimValla canim ben kilo vermem durursa yada cok yavaslarsa arada detoks tarzi seyler yapiyorum ama emzirdigin icin sana pek öneremem bence guzel ilerliyosun gayet guzel gidiyo kilolarin sadece öğün saatlerinin yerini degistirebilirsin mesela 3 öğün besleniyosan ogle yemegi yerine iki küçük ara öğün yapabilirsin birinde meyve ve yogurt yersin diger ara ogununde de kavrulmamiş badem findik kuru kayisi gibi seyler yersin hem vitamin olur hem hafif
ama artık yemiyoruz dimi kuzuuummSizin aile tam bizlikbiz de oyle bol ekmekli hamurluu makarnali pilavli beslenirdikkk
bulgur yazın yeniyo çünkü içine domates biber atılıyo ve bizim eve kışın yeşillik girmiyoYARIM ÇUVAL MI ?BULGUR YİYORMUSUNUZ PİLAVINI
BEN LİSE DE EKMEĞİ AÇIP İÇİNE KÖFTE PİLAV MAYONEZ KETÇP KOYAR YERDİM YANINA DA X İÇECEKTEN
Ayy deme ben şokBEN LİSE DE EKMEĞİ AÇIP İÇİNE KÖFTE PİLAV MAYONEZ KETÇP KOYAR YERDİM YANINA DA X İÇECEKTEN
Iwett yemiyoruz ama zayif ve kilo almiyo olsam yerdimmmmama artık yemiyoruz dimi kuzuuummkız valla acıktım tm yeter yaa eve gitmeden suyla doldurayım midemi ben en iyisi
bulgur yazın yeniyo çünkü içine domates biber atılıyo ve bizim eve kışın yeşillik girmiyoo yüzden ben sürekli bakliyat ağırlıklı besleniyorum farkettyseniz
Sen. E diyeti yapiosun hamile hamileAyy deme ben şok
Bişeyler olmuş kızlaraYine makarnalar havada ucusuyo
Evet partiss ama yemiokkk kizlar yemioo yaniiiYine makarnalar havada ucusuyo
Bişeyler olmuş kızlaratam yemek yedim geldim yazılanları gördüm bi daha acıktım
Yoo ben diyet yapmiyomm izindeyim bennSen. E diyeti yapiosun hamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?