Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede arada olmalı canın cekip yemediğinde sonradan fena kaçrıyosun en iyisi azar azar ne istiyosan ondan yemek szide bardaktan kaç kaşıktan yapılıyo kuzum
Aynen bence de arada yenmeli ama tabii ki kilo işi bitince Valla son dediğinden hiçbisey anlamadım inanır mısın pilavı kaç bardak yapıyom diye mi soruyon bir bardak yapıyorum artıyo bile

Aynen bence de arada yenmeli ama tabii ki kilo işi bitince Valla son dediğinden hiçbisey anlamadım inanır mısın pilavı kaç bardak yapıyom diye mi soruyon bir bardak yapıyorum artıyo bile
ahahahah düzenledim sonradan kaşık yerine bardak yazcaktım
pilavı silmişim kaşığı silceme
pilavı kaç bardaktan yapıyonuz olceedi

cocuklar pilavı cok seviyo yogurtla cok iştahlı yiyolar egerçi pilav sevilmez mi o da ayrı biz 4 kişi 1.5 bardak la yapıyoz
Bizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip gelir aile beslenmesi cok onemli cocuk icin bence kızartma hele 2 ayda bir anca yaparim biz genelde saglikli besleniriz ama kurabiye kek yaparim haftada bir falan ev keki pastasi kurabiyesi cok sever kizim

ne güzel kız o öyle bizim evde ekmek cok yenir babam önceden köy ekmeği alırdı ama has köy ekmeği yani kerpiç fırınlrda pişen ondan iyice cok yiyoduk kızartıp falan bide kocaman oluyo onların dilimleri şimdi normal ekmek yeniyo benm ekmeğim ayrı. akşam sofrada ekmek olmasın kimse yemek yemez

Bende abartmayim senede 4 defa piser benim bebeler pek sevmiy nebilim cevremdekiler pilavv diye olur bizde pirinc cicek dolmalara cok kullaniiyor ama bende zaten iki kasik yersem yerim bide yogurt corbasinda kullanirim

bencede canım ailede ne goruyorsa çocuk ona alışıyor ben önceden düşün makarnayla ekmek yerdim şimdi yemem makarnayı bile nadir ama kardeslerim hep ekmekle yer evlendim degistirdim alıştığım şeyleri yemekleri falan az yagla yaparım pilav makarna arada pisiririm ekmek de çok yemem

Bende abartmayim senede 4 defa piser benim bebeler pek sevmiy nebilim cevremdekiler pilavv diye olur bizde pirinc cicek dolmalara cok kullaniiyor ama bende zaten iki kasik yersem yerim bide yogurt corbasinda kullanirim
sulu köftede corbalarda dolma sarmada pırasa lahana yemeklerinde sütlaçta ispanakta kapamada kullanılıyo pirinc daha aklıma gelmedi cogu yemeğin içinde oluyo zaten yeterince kullanıyoruz ama işte illa pilav olcak tereyaglı et suyula falan

ETLİ İÇ PİLAV OLCAK AY ZATEN DOYMAK BİLMİYORUM İKİ GÜNDÜR PİLAVLAR MAKARNALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…