- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.341
taze fasulye bereketli oluyo bitmiyoEvit kiz iki gun daha yerim coh yapmisim :)))
bana da at özelden bende istiyom
aferin sanaaaahe 2.5 dilim yidimdiama öğle hiç yemedim sadece corba tavuk yemeği ydim bde tatlı vardı yemedim onu
Aynen bence de arada yenmelibencede arada olmalıcanın cekip yemediğinde sonradan fena kaçrıyosun en iyisi azar azar ne istiyosan ondan yemek szide bardaktan kaç kaşıktan yapılıyo kuzum
ahahahah düzenledim sonradan kaşık yerine bardak yazcaktımAynen bence de arada yenmeliama tabii ki kilo işi bitince Valla son dediğinden hiçbisey anlamadım inanır mısın pilavı kaç bardak yapıyom diye mi soruyon bir bardak yapıyorum artıyo bile
ahahahah düzenledim sonradan kaşık yerine bardak yazcaktım
pilavı silmişim kaşığı silceme
pilavı kaç bardaktan yapıyonuz olceedi
cocuklar pilavı cok seviyo yogurtla cok iştahlı yiyolarbir su bardagi yapiyorum ben ertesi gune bilem kaliyo
Bizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip gelircocuklar pilavı cok seviyo yogurtla cok iştahlı yiyolaregerçi pilav sevilmez mi o da ayrı biz 4 kişi 1.5 bardak la yapıyoz
ne güzel kız o öyleBizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip geliraile beslenmesi cok onemli cocuk icin bence kızartma hele 2 ayda bir anca yaparim biz genelde saglikli besleniriz ama kurabiye kek yaparim haftada bir falan ev keki pastasi kurabiyesi cok sever kizim
Nofrosa buzluga attiydim bahcemizden daha cok var dun iki paket bisirdim bayagi bereketli :)))taze fasulye bereketli oluyo bitmiyo
Bende abartmayim senede 4 defa piser benim bebeler pek sevmiy nebilim cevremdekiler pilavv diye olur bizde pirinc cicek dolmalara cok kullaniiyor ama bende zaten iki kasik yersem yerim bide yogurt corbasinda kullanirimBizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip geliraile beslenmesi cok onemli cocuk icin bence kızartma hele 2 ayda bir anca yaparim biz genelde saglikli besleniriz ama kurabiye kek yaparim haftada bir falan ev keki pastasi kurabiyesi cok sever kizim
yaz geliyo harca onları bence artık kuzumNofrosa buzluga attiydim bahcemizden daha cok var dun iki paket bisirdim bayagi bereketli :)))
bencede canım ailede ne goruyorsa çocuk ona alışıyor ben önceden düşün makarnayla ekmek yerdimBizim evde o kadar nadir pişer ki makarna pilav kizim da alişti hiç aramaz olsa yer ama anne pilav demez o alışkanlığı olmadi sofrada çünkü ekmek de öyle aksam onune ekmek koy yemez bizim evde ekmek yenmez aksamlari sofraya koymam bile bize gelen bilir ekmegini alip geliraile beslenmesi cok onemli cocuk icin bence kızartma hele 2 ayda bir anca yaparim biz genelde saglikli besleniriz ama kurabiye kek yaparim haftada bir falan ev keki pastasi kurabiyesi cok sever kizim
gözünüz aydın selcanim allah anali babalı büyütsünNofrosa buzluga attiydim bahcemizden daha cok var dun iki paket bisirdim bayagi bereketli :)))
sulu köftede corbalarda dolma sarmada pırasa lahana yemeklerinde sütlaçta ispanakta kapamada kullanılıyo pirinc daha aklıma gelmediBende abartmayim senede 4 defa piser benim bebeler pek sevmiy nebilim cevremdekiler pilavv diye olur bizde pirinc cicek dolmalara cok kullaniiyor ama bende zaten iki kasik yersem yerim bide yogurt corbasinda kullanirim
ETLİ İÇ PİLAV OLCAK AY ZATEN DOYMAK BİLMİYORUM İKİ GÜNDÜRsulu köftede corbalarda dolma sarmada pırasa lahana yemeklerinde sütlaçta ispanakta kapamada kullanılıyo pirinc daha aklıma gelmedicogu yemeğin içinde oluyo zaten yeterince kullanıyoruz ama işte illa pilav olcak tereyaglı et suyula falan
kız yok özen diye yazmadımdı vallaETLİ İÇ PİLAV OLCAK AY ZATEN DOYMAK BİLMİYORUM İKİ GÜNDÜRPİLAVLAR MAKARNALAR
NORMALDE DE SEVMEM FAZLA BİZDE DE HERGÜN YAPILIRDI BEN EVİMDE ARTIK PEK YAPMIYORUMkız yok özen diye yazmadımdı valla
babam kışa girerken yarım cuval pirinc aldıNORMALDE DE SEVMEM FAZLA BİZDE DE HERGÜN YAPILIRDI BEN EVİMDE ARTIK PEK YAPMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?