Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiiiiii gece eve dondkkk bugun evimdeyim simdi
Aksama ne yesem diye dusunuyorum
Bizde dün akşam geldik eve ben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom

Bizde dün akşam geldik eve ben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom
Kiz sennkv yaptigin hamburgeri paylastin mi ben o ara ne resim beklediydim bilin miiiiii

Yoh giz uyur mu o gözünü bi açınca burda havalar bek kötü hep yagmurlu soguk bu aralaryaz geliyo derkenmart kapidan baktırır kazma kürek yaktırır diye bosuna dimemisler
valla buralarda cok soguk yaa sabah her tarafım dondu servis beklerken bide erken cıkmışım

ona atma bence kuzu ben artık iş yerine sandvic getirip çıkışa yakıp onu yiyip evde yemesem diyorum olar mı öle acaba
Aksam yemegi niyetine mi ama o zaman da hep aksam yemeklerinde ekmek yemis olacan hic sebze yemegi falan olmucak bilemedim valla

Ohhhhhhhhhhhh kuru kiz yap tabi
Napisijoz kizlarr yimemi yidim geldim bakim ne yapisinizz
afiyet olsun bebekim
Aha da attim ikinize de benden gunah gitti sana atiyim @ParteMoralll atim mi atimm mii

ay bende bilemedim evde yemek istemiyorum yaa cok yiyprum bide geç oluyo 7 yi buluyo yemek ayyy
Aslinda sütlü chia yiyebilirsin isten cikmadan hem o cok vitaminli icine de ceviz ve kuru meyve ekle azcik al sana hafif aksam öğünü Oglen zaten yemek yiyosun sebze falan ordan karsilarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…