- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.301
Tasinma islerinden dolayi mi spora ara verdin kuzum ossun baslarsin gerigördüm izne ayrildigini biliyim de spora devam ediyon sandimdi
Iyiiiiii gece eve dondkkk bugun evimdeyim simdiSen napidun bacıkalfa
Bizde dün akşam geldik eveIyiiiiii gece eve dondkkk bugun evimdeyim simdi
Aksama ne yesem diye dusunuyorum
Kiz sennkv yaptigin hamburgeri paylastin mi ben o ara ne resim beklediydim bilin miiiiiiBizde dün akşam geldik eveben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom
valla buralarda cok soguk yaa sabah her tarafım dondu servis beklerken bide erken cıkmışımYoh giz uyur mu o gözünü bi açıncaburda havalar bek kötü hep yagmurlu soguk bu aralar yaz geliyo derken mart kapidan baktırır kazma kürek yaktırır diye bosuna dimemisler
afiyet olsun kuzucukkk ne yidin de bakiimmNapisijoz kizlarryimemi yidim geldim bakim ne yapisinizz
Kuzum paylasirim da hani diyet şeysi ya cani ceker birinin kacamak neyim yaparKiz sennkv yaptigin hamburgeri paylastin mi ben o ara ne resim beklediydim bilin miiiiii
Pattis yimeeeeeafiyet olsun kuzucukkk ne yidin de bakiimm
At at ozelden ativer baaa ben ev yapimi hamburger hic gormedim yimedimmKuzum paylasirim da hani diyet şeysi ya cani ceker birinin kacamak neyim yaparsana ozelden atiyim
bana da at özelden bende istiyomKuzum paylasirim da hani diyet şeysi ya cani ceker birinin kacamak neyim yaparsana ozelden atiyim
he 2.5 dilim yidimdiPattis yimeeeee
Sende bol ekmekle baslamissin guneee biliyommm
At at ozelden ativer baaa ben ev yapimi hamburger hic gormedim yimedimmgormemismiyim neyim ben
Aha da attim ikinize debana da at özelden bende istiyom
ona atma bence
Aksam yemegi niyetine mi ama o zaman da hep aksam yemeklerinde ekmek yemis olacan hic sebze yemegi falan olmucakona atma bencekuzu ben artık iş yerine sandvic getirip çıkışa yakıp onu yiyip evde yemesem diyorum olar mı öle acaba
Ohhhhhhhhhhhh kuru kiz yap tabiBizde dün akşam geldik eveben hamburger yapicam kendi ekmegimi küçücük yapicam tabi ama koftesi büyük olcak ozellikle aksamlari cok az yemeye çalışıyom
Napisijoz kizlarryimemi yidim geldim bakim ne yapisinizz
ay bende bilemedim evde yemek istemiyorum yaa cok yiyprum bide geç oluyo 7 yi buluyo yemek ayyyAksam yemegi niyetine mi ama o zaman da hep aksam yemeklerinde ekmek yemis olacan hic sebze yemegi falan olmucakbilemedim valla
Aslinda sütlü chia yiyebilirsin isten cikmadanay bende bilemedim evde yemek istemiyorum yaa cok yiyprum bide geç oluyo 7 yi buluyo yemek ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?