- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.381
Afiyet olsun cnmm iki ogun gayet guzel olmis dolma severimm :))))Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, üç zeytin, dört ceviz, yeşillik..
Ara: form çayı, iki kayısı..
Akşam: bir kase yoğurt çorbası, iki küçük biber dolma, salata..
Ben de çok seviyorum ama iki tane ancak yedim bir lokmalık küçücüktü..Afiyet olsun cnmm iki ogun gayet guzel olmis dolma severimm :))))
Zayiflasak ve hic kilo alma sikintimiz olmasa bol bol yesek herseyii demiii kalorisini yagini dusunmedennnBen de çok seviyorum ama iki tane ancak yedim bir lokmalık küçücüktü..
Ahhh keşke canım..üç gün yiyorum iki kilo alıyorumZayiflasak ve hic kilo alma sikintimiz olmasa bol bol yesek herseyii demiii kalorisini yagini dusunmedennn
Evet lise zamanın da tabi birde o zaman 1gr fazla kilom yoktu neyse susalım artıkAyy deme ben şok
Aynen az hamurisi yesem sevdigim biseyden yesem abur cubur yesem sonra hopppp sisler yaglar tartida ibre yukariyaaAhhh keşke canım..üç gün yiyorum iki kilo alıyorum
Kilon yokmuyduEvet lise zamanın da tabi birde o zaman 1gr fazla kilom yoktu neyse susalım artık
SelammmmSelam 14. Tskim
Hayır hiç yoktu ne göbek ne birşey ünv sınavlarından sonra kilo almaya başladımKilon yokmuyduben ekmeksiz yerdimde dombiliktimmm yinee
YaaaHayır hiç yoktu ne göbek ne birşey ünv sınavlarından sonra kilo almaya başladım
Sabah ogle gibi olmus bana yetersiz geldi cnmÇok uğrayamıyorum kızlar kusura bakmayın sınav haftası sinsice yaklaşıyor ders çalışmam gerekiyor fazlası ile ama diyetimi aksatmıyorum
Sabah: (biraz geç bi saatte oldu 11 gibi ) kayısılı yoğurt mercimek çorbası sütlü kahve
Ara: bir tane büyük muz
Akşam: bir kaç parça et , bir kutu ton balığı biraz yeşillik
Aminn Sagol canim benimmgözünüz aydın selcanim allah anali babalı büyütsün
Bende makarna pilav delisiydim ama hic bir zaman ekmekle yememisimdir hayretle bakardim ekmekle pilav makarna yiyenlere
bulgur yazın yeniyo çünkü içine domates biber atılıyo ve bizim eve kışın yeşillik girmiyoo yüzden ben sürekli bakliyat ağırlıklı besleniyorum farkettyseniz
Canim A101de calisanlara sor sordur daha bir ay once cok gordumki oraya cok geliy hangi A101de varmis ogrenChia yı hiçbir yerde bulamadım nasıl bulacam ben onu ya baharatcidan da alamam kokuyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?