- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.401
Kerevizin yoğurtlu salatasını mı yaptın, nasıl yedin merak ettim canım:)14 mart 2017 menum
Sabah
Domatesli mantarli 1 yumurta
1 yk tulum.peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Oglen
3 kasik kereviz
2 kasik domatesli sos
Aksam
Sulu kofte patatesini yemedim
Salata
Cayin yanina 2 kuru kayisi yerim
Su 2 yi gecti ama kendini zor tutuyorum birseyler yememek icin help mee aklim surekli buzdabinda
Sınavlarında şimdiden başarılar canım:) ton balığı ve et değişik bir kombinasyon olmuş:) kalori olarak ii gibi geldi. Afiyet olsun:)Çok uğrayamıyorum kızlar kusura bakmayın sınav haftası sinsice yaklaşıyor ders çalışmam gerekiyor fazlası ile ama diyetimi aksatmıyorum
Sabah: (biraz geç bi saatte oldu 11 gibi ) kayısılı yoğurt mercimek çorbası sütlü kahve
Ara: bir tane büyük muz
Akşam: bir kaç parça et , bir kutu ton balığı biraz yeşillik
Gayet güzel, sulara bayıldım. Afiyet olsun canım:)Menum ogle;patates kavurmasi, izcik peynir cay
Ara bitki cay suu suu suu :))
Aksam ;yarim porsiyon bulgur pilav,bir porsiyon yesil fasulye,roka,4yk yogurda 1tk chia ve 1yk yulaf ezmesi cilek recelin cileginden iki tane kattim yedim
Birazdan cay icerim sekersizz, suya devam
45dk yuruyus
Kac şubeye sordum bime sordum şok markete migrosa yarın kipaya bakarımAminn Sagol canim benimm
Benim esimde aileside oyle yer bende baka kalirim aksamlari bizde tek esim yer bebelerim yimezz
Heee farkketim kiz bulgur pilava bol pul biber biber salcali patatesli bulgur pilavi olur kisin patates olmazsa yesil mercimek mercimek olmazsa haslanmis nohut cesiti cokmus bu pilavin bereketli mubarekk :)))
Canim A101de calisanlara sor sordur daha bir ay once cok gordumki oraya cok geliy hangi A101de varmis ogren
Hoşgeldin caniimSelam 14. Tskim
Selam canımKızlar yanlışlıklar mesaj attım kusura bakmayın. Selamlar bu arada:))
Yok kuzum pazartesiden itibaren yeni listeye
Dogru yaYok kuzum pazartesiden itibaren yeni listeye
İnsan kendi takımının sporunu yer mi yaDogru yaonceki saliydi ya unuttummmmmm
Kafam yogun bu ara babysi ondanİnsan kendi takımının sporunu yer mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?