- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.421
Spor listesi ne :)SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Htc71:
(30)Nuffiun:30
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
()Hedef52:30
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
()Selcanmehmetcan:
()SekerPancari71:
PEMBE TAKİM:345
MOR TAKIM:255
Hosgeldinnnnn@ParteMoralll hayran kaldim 22 kilo ne zamandan beri
Takim icinde spor yarismasi yapiyoruz gazlanmak acisindan :) herkes zamani oldukca yapiyor.Spor listesi ne :)
Kuru kaysimi yesrn 4-5 findik nan yada uzumle fındık veya ceviz belkim istahini keser senin zannedersem tatli pasta turumu canin çekiyor ondan mi istah acik sen gun kurusuyla yada iki uc kaşık yogurt ye yada icine elma falan dogra ye karnin bunla dolu olursa yeme istegi gider su ic ustune14 mart 2017 menum
Sabah
Domatesli mantarli 1 yumurta
1 yk tulum.peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Oglen
3 kasik kereviz
2 kasik domatesli sos
Aksam
Sulu kofte patatesini yemedim
Salata
Cayin yanina 2 kuru kayisi yerim
Su 2 yi gecti ama kendini zor tutuyorum birseyler yememek icin help mee aklim surekli buzdabinda
Kereviz zeytinyagli portakalli yemegi canimKerevizin yoğurtlu salatasını mı yaptın, nasıl yedin merak ettim canım:)
Gayet güzel menün afiyet olsun. Geleceği giyeceğin güzel elbiselere, vücudunun şekline odaklanmaya çalış. Videolar izlemeye çalış beni en çok kilo vermeyi başarmış kişilerin videoları motive ediyor:)
Sınavlarında şimdiden başarılar canım:) ton balığı ve et değişik bir kombinasyon olmuş:) kalori olarak ii gibi geldi. Afiyet olsun:)
Gayet güzel, sulara bayıldım. Afiyet olsun canım:)
Tamam canim deniycem bu krizide atlatırsam.gerisi gelcek zatenKuru kaysimi yesrn 4-5 findik nan yada uzumle fındık veya ceviz belkim istahini keser senin zannedersem tatli pasta turumu canin çekiyor ondan mi istah acik sen gun kurusuyla yada iki uc kaşık yogurt ye yada icine elma falan dogra ye karnin bunla dolu olursa yeme istegi gider su ic ustune
haklısın kuzumKafam yogun bu ara babysi ondanbende insanm
kızz yerim ama ben seni yaaaAksam caynan kaysi yedim ve kuru uzum kayisiyi bilisiniz vc sorun icin uzumden ondan once midemin aclik krizleriydi imdaaat diye bagriydi ondan yedim sonra bi soda ictim sonra 1lt alkali su yaptım ictim suan midem kivraniy su ictim ama uyku tatli ev sogukk yatak sicakkk :)))
uzun uzun yazmayayım eski yazdığımı yapıştıralım :))Hosgeldinnnnnyeni gördumm seni.
Ben gecen sene vermistim ocak ayindan mayisa kadar 88 -69vermistim zaten
yazin korudum yapamadim yorulmustumm zaten o ara oturdu kilom.
toparlamak zor oldu simdi 66 yim zor gidiyo kilo dusunce ama vucudum da incelmeler oluyor surekli
Sen kac kilosunn bakalim kendini tanit
canımm tekrar hosgeldin tekrarlıyorum devamlılık sorun olmıcaksa senin için ve menülerini düzeltip kaçamak yapmıcaksan başlayabilirsin bizimle. takım içi kurallara uymak şart.. kurallarıda paylaşayım seninleuzun uzun yazmayayım eski yazdığımı yapıştıralım :))
166 boyunda 73 kiloyum ki daha önce 84 tüm
İlk bebeğine hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 79 ile doğum yaptım ve 66 e düştüm sonra daha bebeğim aylıkken bazı sorunlar yasadim bebeğim de huysuz du sadece ben bakıyordum ve hasimato olduğumu öğrendim tüm bunların etkisiyle yedim de yedim 1 ayda 5 kg aldım sonra bı ayda bir daha 5 kg aldım ve ardı böyle geldi artık bir süre sonra istesem de engelleyemez duruma geldim
Tatlı krizlerine girdim doktora gittim 84 kilo olunca ve diyetisyen o şok eden cümleyi kurdu şeker var ilaç kullanicaksin sinirdaymis ama bu yüzden veremeZmisim
Sonra üzerine bulantıları mı var diye gittim bir şok daha hamileyim artık dedim 100 kg olurum herhalde sağolsun hamileligjmi takip eden doktorum ilk 3 ay hiç almayacaksin sonra 1 kg yu gecmeyeceksin dedi hatta sekizinci ayda 2 kg aldım diye kızdı neyseki ilk üç ay vermiştin ve 85 ile doğdu 2. Bebeğim doğumdan hemen sonra 76 ya düştüm ve şu an 73 deyim ve motivasyonum kırıldı
Veremeyecekmisim geri alacakmisim gibi hissediyorum bana bir yarışma lazım oda sizden lazım :).
Bu arada bebeğim 3 aylık 2016 Aralık annesiydim :))
Hamilelikten önce kilolusun diye yaşadıklarımı bilsen ne kadar kararlı olduğunu bilirsin belki bebek var diye hergun giremem amaa cumalarj yazarım mutlaka :) Kayinvalidem in asla 55 olamazsın sözünü hatırlatıp utandırmak istiyorum :)canımm tekrar hosgeldin tekrarlıyorum devamlılık sorun olmıcaksa senin için ve menülerini düzeltip kaçamak yapmıcaksan başlayabilirsin bizimle. takım içi kurallara uymak şart.. kurallarıda paylaşayım seninle
ayrıca bebeğinde hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüttt
hergün takıma ugramalısın ama :) günlük 5 mesaj yazma zorunllugu var sonra hergün menülerimizi eksiksiz paylaşıyoruz.Hamilelikten önce kilolusun diye yaşadıklarımı bilsen ne kadar kararlı olduğunu bilirsin belki bebek var diye hergun giremem amaa cumalarj yazarım mutlaka :) Kayinvalidem in asla 55 olamazsın sözünü hatırlatıp utandırmak istiyorum :)
günaydın kuzuuummm
napıyosun nasılsın susamımız napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?