Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Reglden kuzum bak ben regl oldum 2 gunde bir kilo indi az yimeeye devam et regl olunca inecekk
ay bana moral verdi inşallah öyledir bebekim valla moralllerim düştü yerlere ama ısrsarla bırakmıyorum. akşam spor niyeine 30dk dans ettim deli gibi cok eglenceliydi her akşam yapcam galiba

sabah
1 kase nesfit
ara
türk kahvesi 6 kuru kayısı
öğlen
yeşil fasulye 1 lokmaa ekmek
ara
yok
akşam
peynir domates kırmızı peynir maydonoz 1 dilim ekmek chia tohumlu kendisini bulamadım ama ekmeğni aldım
yarım portakal yarım elma

çok yürüdüm dün 70 80 dk bulmuştur

ay bana moral verdi inşallah öyledir bebekim valla moralllerim düştü yerlere ama ısrsarla bırakmıyorum. akşam spor niyeine 30dk dans ettim deli gibi cok eglenceliydi her akşam yapcam galiba
Ayy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparim

çalışan insan olunca akşam ymek aranmıyo dimi ne olsa yerim deniyo hafif olmuş sanki bugün ve yarında hafif besleniyoruuzz bana kimse az yiyosund emesin şu 2 gün bn +1kg dayım birz hafiflemem lazım :

Ayy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparim
valla yapın bencede bazen biz kardeşiimle halay cekiyoruz salak salak cok güzel oluyo (o 18 ben 23 yasındayım) cok enerji harcatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…