- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.461
aktardan böyle şeyleri aldım mı baharat tadı geliyor ağzıma o yüzden en son çare olarak baharatçıya bakacamAktara sordun mu canimm
Anladim kuzum o zaman ara ara bim ve a101 e bak oralarda oluyoraktardan böyle şeyleri aldım mı baharat tadı geliyor ağzıma o yüzden en son çare olarak baharatçıya bakacam
Aktardakilerde kapali paket oluyor o yuzden kokmaz belki sana canimaktardan böyle şeyleri aldım mı baharat tadı geliyor ağzıma o yüzden en son çare olarak baharatçıya bakacam
ay bana moral verdiReglden kuzum bak ben regl oldum 2 gunde bir kilo indi az yimeeye devam et regl olunca inecekk
hatta 51 diyelim onaGunaydin kizlarkeyif kahvesi iciyorummm tekrar 53 e indim darisi 52 ye
günaydın kuzuşşşş tartıldın mı kaç kg sınGünaydın kızlarrrrr
bakayım o zaman bugün açık satılıyorur diye tenezzül edip bakmadım bileAktardakilerde kapali paket oluyor o yuzden kokmaz belki sana canim
günaydın kuzuşşşş tartıldın mı kaç kg sın
Ayy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparimay bana moral verdiinşallah öyledir bebekim valla moralllerim düştü yerlere ama ısrsarla bırakmıyorum. akşam spor niyeine 30dk dans ettim deli gibi cok eglenceliydi her akşam yapcam galiba
çalışan insan olunca akşam ymek aranmıyo dimi ne olsa yerim deniyosabah
1 kase nesfit
ara
türk kahvesi 6 kuru kayısı
öğlen
yeşil fasulye 1 lokmaa ekmek
ara
yok
akşam
peynir domates kırmızı peynir maydonoz 1 dilim ekmek chia tohumlu kendisini bulamadım ama ekmeğni aldım
yarım portakal yarım elma
çok yürüdüm dün 70 80 dk bulmuştur
Evet evet 51 maksimum 52 ye izin vericem kendime o da yani kacamakli gunlerde falan bana 51 super oluyohatta 51 diyelim onamaşallah sana
ne yiyosun o kadar61.2ama iznim bitene kadar 60 olcam en kötü
Gunaydin poncikimGünaydın kızlarrrrr
valla yapın bencedeAyy dün benimde aklimda kizimla zumba yapmak vardi ama agrim çoktu yapmadim bugun ben programdaki hareketlerimi kesin yapicam agrim yok belki zumba da yaparim
Bi sor bakalim kuzum kapali paket vardi hep açıkda yoktubakayım o zaman bugün açık satılıyorur diye tenezzül edip bakmadım bile
Ahahahahahahvalla yapın bencedebazen biz kardeşiimle halay cekiyoruz salak salak cok güzel oluyo (o 18 ben 23 yasındayım) cok enerji harcatıyo
ne yiyosun o kadarbiraz hafif seyler yemeye çalışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?