- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.441
Bizde evde oyleydik kiz herseyi ekmekle yerdik annem ekmekle yeyin karniniz doysun derdine güzel kız o öylebizim evde ekmek cok yenir babam önceden köy ekmeği alırdı ama has köy ekmeği yani kerpiç fırınlrda pişen ondan iyice cok yiyoduk kızartıp falan bide kocaman oluyo onların dilimleri şimdi normal ekmek yeniyo benm ekmeğim ayrı. akşam sofrada ekmek olmasın kimse yemek yemez
Ayy en guzeli canim bosver yimesinler pilav sulu yemek yesinler bol bol daha guzelBende abartmayim senede 4 defa piser benim bebeler pek sevmiy nebilim cevremdekiler pilavv diye olur bizde pirinc cicek dolmalara cok kullaniiyor ama bende zaten iki kasik yersem yerim bide yogurt corbasinda kullanirim
yok daha almadım benm onu almam uzun sürerNossun kuzu islerle ugras durr susamm iyidir ins mide bulantilarim oluyor iyi oldugunu dusunuyprum
sen nasilsinnn ne yapiyosunn aldin mi beyaz esyaa
Bizde oyle kiz zaten 6 kardesdik maddi durum da cok iyi degildi anam naapsin herseyi ekmekle yedirirdi doyak diyebencede canım ailede ne goruyorsa çocuk ona alışıyor ben önceden düşün makarnayla ekmek yerdimşimdi yemem makarnayı bile nadir ama kardeslerim hep ekmekle yer evlendim degistirdim alıştığım şeyleri yemekleri falan az yagla yaparım pilav makarna arada pisiririm ekmek de çok yemem
Bende hep ozenirim makarnayla pilavla ekmek yiyene
Bende makarna pilav delisiydim ama hic bir zaman ekmekle yememisimdir hayretle bakardim ekmekle pilav makarna yiyenlere
BEN LİSE DE EKMEĞİ AÇIP İÇİNE KÖFTE PİLAV MAYONEZ KETÇP KOYAR YERDİM YANINA DA X İÇECEKTEN
beni bııraksalar var yaaaBizde evde oyleydik kiz herseyi ekmekle yerdik annem ekmekle yeyin karniniz doysun derdiben cocukken bir ekmek yerdim kahvaltida ama evlendikten sonra tombalak gibi gezmek istemedigimden çıkarttım ekmegi bi tek kahvaltida yiyom
günaydın kuzuuummgunaydin kızlar yeni uyandık kizimlaşimdi kahvaltı hazırlayacağım
Bendeee valla yesem haftada 4 kilo kesin alirimAhhh keşke canım..üç gün yiyorum iki kilo alıyorum
Kilo peşimizi bi biraksa ben de edecemii biliyom dabeni bııraksalar var yaaaD
Aktara sordun mu canimmChia yı hiçbir yerde bulamadım nasıl bulacam ben onu ya baharatcidan da alamam kokuyor gibi geliyor
günaydın beybi sende hergün ya annendesin ya kv de de nası dayanıyosun bilmemGünaydın kızlar kayınvalideye geldim bugün..ara ara bakarım size..yoğun geçicek bugün benim için :)
ben bu hafta artıyım biliyonKilo peşimizi bi biraksa ben de edecemii biliyom da
İkisi de hasta mecbur koşturuyorum canim..ama sonunda ben hasta olursam bakalım ne olur :)günaydın beybi sende hergün ya annendesin ya kv de de nası dayanıyosun bilmem
Allah korusun deme öyleİkisi de hasta mecbur koşturuyorum canim..ama sonunda ben hasta olursam bakalım ne olur :)
Bir şişeye su doldur içine çubuk tarçın at iştahı cok guzel aliyo canim o sudan iç hep gün boyu bana iyi geliyoduTamam canim deniycem bu krizide atlatırsam.gerisi gelcek zaten
Reglden kuzum bak ben regl oldum 2 gunde bir kilo indi az yimeeye devam et regl olunca inecekkben bu hafta artıyım biliyono yüzden hiç kaçamak yapmadım hafta sonu dolma yedim başkada bişey yemedim ama vermem gerekirken alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?