- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.481
ben 48 olsam iskelete dönerim bak diyimEvet evet 51 maksimum 52 ye izin vericem kendime o da yani kacamakli gunlerde falan bana 51 super oluyosonrasii spoggg spoggggg sende 48 olacun pağdon 50 52 miydi giz 50 iyi 50
ben kaç olmalıyıııımben 48 olsam iskelete dönerim bak diyimbiz ikimizde 52 olalım öyle kalalım yad bn kısayım senden hadi 50olim ama sen 51 ol taş gibinnn
tilelylelylelyleyleyyyyyy lilililililiAhahahahahahlorkee lorkeee teyyy teyyyy
51 de buluşak ikimizde o zamanben 48 olsam iskelete dönerim bak diyimbiz ikimizde 52 olalım öyle kalalım yad bn kısayım senden hadi 50olim ama sen 51 ol taş gibinnn
o nasıl iş diğer ev bitmeden niye hemen toplandınız ki siz bu soguklarda ne aceleniz vardıdaaa benim bildiğim bigün toplanır eertesi gün tasır sonraki gün yerleştirirsin 3 günde biteraksamları hep dısardan sabahta kahvaltıda tosttt sureklı baska bısey yok cunku dogalgazımızı kestılerdiğer eve bağlıcaklar çok üşüyoz
Senin boyun kacti kizben kaç olmalıyıııım
Bulursun @nuffiun acele etme aklinda olsun ben de burda takip ederim A101 ne gelirse soylerim
Gunaydin kaptin ve kizlarzlarr gecen cumartesnden beri 0 kacamak yapmiyorum inan eger kg verirsem teprik et eger veremezsem inan elimden geleni yapimm dun misal 0 ekmek yemedim sadece ve ne n turune gore bir iki dilim sabah yerim okeymii kg almam ondan eminim ogun aksam alarim 5-6saat leptin hormnu calissin die biraz karataydan sir caldimm :))) eger ki kg alirsam hepiniz kizlar nizi helal edin((( puff be ne kadan zormus veda mektubu gibimm :)) niyse baaak kaptin kacamagim yokk ins kg kaybiimm m olurr bilim yoksa beni atcan yaaa
sende 55 olsan yetcek gibi sana sakimben kaç olmalıyıııım
sanslisin ki dogumdan hemen sonra gitmis kilolar.uzun uzun yazmayayım eski yazdığımı yapıştıralım :))
166 boyunda 73 kiloyum ki daha önce 84 tüm
İlk bebeğine hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 79 ile doğum yaptım ve 66 e düştüm sonra daha bebeğim aylıkken bazı sorunlar yasadim bebeğim de huysuz du sadece ben bakıyordum ve hasimato olduğumu öğrendim tüm bunların etkisiyle yedim de yedim 1 ayda 5 kg aldım sonra bı ayda bir daha 5 kg aldım ve ardı böyle geldi artık bir süre sonra istesem de engelleyemez duruma geldim
Tatlı krizlerine girdim doktora gittim 84 kilo olunca ve diyetisyen o şok eden cümleyi kurdu şeker var ilaç kullanicaksin sinirdaymis ama bu yüzden veremeZmisim
Sonra üzerine bulantıları mı var diye gittim bir şok daha hamileyim artık dedim 100 kg olurum herhalde sağolsun hamileligjmi takip eden doktorum ilk 3 ay hiç almayacaksin sonra 1 kg yu gecmeyeceksin dedi hatta sekizinci ayda 2 kg aldım diye kızdı neyseki ilk üç ay vermiştin ve 85 ile doğdu 2. Bebeğim doğumdan hemen sonra 76 ya düştüm ve şu an 73 deyim ve motivasyonum kırıldı
Veremeyecekmisim geri alacakmisim gibi hissediyorum bana bir yarışma lazım oda sizden lazım :).
Bu arada bebeğim 3 aylık 2016 Aralık annesiydim :))
boşluk doldurmacaTapletten yazdim bazi yazilar silinmis, ogun aramm 5-6 , hakkinizi, vs, gibi kelimeler siz koyun istee :))
51 de buluşak ikimizde o zamansonra spor yaparik daş oluruk 52 de sınır kilomuz olsun 52 yi görünce geri kemerleri sıkarık 53 ü görünce zor iniyo insan sonra
biz geçen pazar taşıncaktık yaa o yuzden evde topladık herseyı bıde annem babam ben hepımız calısıyoruz aksamları 2 3 kolı topladık yavas yavas ama suan evde 3 bardak 3 tabak var baska bısye yok geçen hafta tasıncagımız ıcıno nasıl iş diğer ev bitmeden niye hemen toplandınız ki siz bu soguklarda ne aceleniz vardıdaaa benim bildiğim bigün toplanır eertesi gün tasır sonraki gün yerleştirirsin 3 günde biter
163 sanıyorumSenin boyun kacti kiz
bebekim olunca benlede böyle ilgilencen dimisanslisin ki dogumdan hemen sonra gitmis kilolar.
Benim gibi emzirirken sismemissin.
Bebisin de hayirli olsunnnn gule gule buyutt. Ikinci de olduguna gore gitsin kilolar :)
Bence acayip yuksek bir kilon yok. Cok rahat verebilirsin.
Ama lutfen saglikli sekilde emziriyosun bebegin cok yeni.
Buraya katil tabi ama hergun menu paylasimi ve menulere yorum yapman grupta aktif olman gerekiyor. Oyle olursa tabiyazaaa giderrr o kilolar merk etme
işte bende onu diyorum kuzum hala calışması olan eve nasıl tasıncaktınız baştan niye konusmadınızbiz geçen pazar taşıncaktık yaa o yuzden evde topladık herseyı bıde annem babam ben hepımız calısıyoruz aksamları 2 3 kolı topladık yavas yavas ama suan evde 3 bardak 3 tabak var baska bısye yok geçen hafta tasıncagımız ıcındogalgazla ınternetıde ona gore ayarlamıstık pazarteis oraya baglandı ama ınsaat bıtmedıgı ıcın gıdemedık
sen spor yptıgın için 55 olar bence sana tam olur incecik taş gibi olarsın163 sanıyorum
Ben bu hafta tam 53.0 olma hedefindeyimben regl olim hemen yaklaşcam sanaama su an uzaklasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?