Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım aramıza

zor olur tabikiii işi biten odaları akşamları gidip temizlesen en azından daha az işiniz kalır hemen geçersiniz eve bitince

zor olur tabikiii işi biten odaları akşamları gidip temizlesen en azından daha az işiniz kalır hemen geçersiniz eve bitince

aslında evet oyle dusundum bende ama kapılar takılmadı kı ben temızlesemde o pıslık odalardan gırer yıne kapılar takılsa aksamları gıdıp temızlerız zaten 4 kısı gıtcez temızlıge bos ev 2 saatte bıter

hoş geldin canım aramıza sende verirsin inşallah istedigin kiloya gelirsin bence ye bende bazen yiyorum emziriyorum reçel değil de bal onu da tanidigimiz birinin arilari var hazır almiyoruz yada tahin yiyorum arada

allah kolaylık versin canım tasindinizmi düzenine gecersin artı olmama ya bak elinden geldiğince

camlar silinir banyo wc temizlenir büyük dolaplar yerine takılııırrr bunlar hep iş ay ne zor yaa kendi eviniz bu dimi kuzum

Hos geldin canim burda hep beraber bu kg lardan kurtulacagiz simdi acil isim var aksama görüşürüz

. Eskiden kahvaltıda 1 qekmege yaklasiyordum 84 olduğum zamanlar şimdi en fazla 4 sadece 1 defa 5 dilim oldu bu dayanadigim şerbetli tatlılar di oda diş ağrısı yapınca ilaç almamak için artık tuketmiyorum geçen hafta 2 defa yedim helva ile yaş pasta kilom o hafta sabit kaldı pişman oldum çayı şekersiz içiyorum bide fatscreet diye bir uygulama kullanıp herşeyden yiyorum ama daha az 1900 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum ama 2500 olduğu da oldu artık daha dikkat ederim ha bide pirinç bizim evde çok tuketilirdi bide makarna şimdi ben pirinç yemiyorum yesemde 2 kasik bulgur 4 5 kaşık oluyor oda süt yapsın diye bol bol rezene çayı süt yapsın diye ha bide ara öğün vazgeçilmezim 1 bardak süt ve 1 ay kurabiyesi oda mecburen yoksa saat 4 gibi basım dönüyor 1 kahvaltı 1 öğlen yemeği 4 gibi ara öğün sonra eşim ne zaman gelirse akşam yemeği bu arada daha kahvaltı yapamadım bugün öğlen yemeğini eş gecicem herhalde sadece ara öğün yapicam kahvaltıyı geç yaptığım zamanlarda böyle yapıyorum tabi 84 kiloyken bunların tam tersini yapıyordum sürekli içim eziliuordu birşeyler yiyordum haftada 3 4 tatlı istiyordum eşim çok kızıyorsun ama dayanamıyordum her gün 1 tabak pirinç pilavı vardı sabah 1 ekmeğe yakın yiyordum ama 2 saat yürüyüş de vardı şimdi yürüyüş yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…