- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.521
yani inşallah diyeyim sizde bana anlayış gösterin ama 2 çocuk ev işi falan derken daha bebekte çok küçük fırsat buldukça emzirirken. Bakmaya çalışırım :)
Ne hallere hem bulantıları an sonrada nefis terbiyesi ile :)
elimden geldiğince paylaşırım bu arada inşallah 3. Gelmeznapicam ya ertesi gün de kullanamıyorum site geçiyor (
Ve kahvaltıda ne yesem :))) emziren anne olarak 1 tatlı kaşığı pekmez hakkımda var demi :)))
zor olur tabikiii işi biten odaları akşamları gidip temizlesen en azından daha az işiniz kalır hemen geçersiniz eve bitincebabam iştede dün amcamı gönderdim 1 saatlik isi aksama kadar yapıyolar dıyo suan dolapları kalebodurları kapıları beklıyolarmıs mısss cumaya kadar bıtsede barı temızlık yapıp gecsek valla ıyıce ıcıme dert oldu evde perısan olduk resmen
Kuzum ben sizi tasindi zannediyordum anlatmana evde baya is var nenolacak oyle napcaksiniz havalar da soguyorr
zor olur tabikiii işi biten odaları akşamları gidip temizlesen en azından daha az işiniz kalır hemen geçersiniz eve bitince
hoş geldin canım aramıza sende verirsin inşallah istedigin kiloya gelirsinyani inşallah diyeyim sizde bana anlayış gösterin ama 2 çocuk ev işi falan derken daha bebekte çok küçük fırsat buldukça emzirirken. Bakmaya çalışırım :)
Ne hallere hem bulantıları an sonrada nefis terbiyesi ile :)
elimden geldiğince paylaşırım bu arada inşallah 3. Gelmeznapicam ya ertesi gün de kullanamıyorum site geçiyor (
Ve kahvaltıda ne yesem :))) emziren anne olarak 1 tatlı kaşığı pekmez hakkımda var demi :)))
allah kolaylık versin canım tasindinizmi düzenine gecersin artı olmama ya bak elinden geldiğinceaslında evet oyle dusundum bende ama kapılar takılmadı kı ben temızlesemde o pıslık odalardan gırer yıne kapılar takılsa aksamları gıdıp temızlerız zaten 4 kısı gıtcez temızlıge bos ev 2 saatte bıter
yok nisan sonu bitiyomuş araştırdım benhmmmmindirim martta mi bitiyooo
hala kusmukluu vee daha fazla kusmukluuu
gunaydin canimmmm agfiyet ossunnn
ozenirmiydin
allah kolaylık versin canım tasindinizmi düzenine gecersin artı olmama ya bak elinden geldiğince
ne kadar guzellll tebrik ederim kuzumGunaydin kizlarkeyif kahvesi iciyorummm tekrar 53 e indim darisi 52 ye
sen şuan +1 demisin .. acaba mevsim geçisi diye mi herkeste bir şişkinlik varbencede hafif olmuş ama her zaman öyle olmaz tabi
camlar silinir banyo wc temizlenir büyük dolaplar yerine takılııırrr bunlar hep işaslında evet oyle dusundum bende ama kapılar takılmadı kı ben temızlesemde o pıslık odalardan gırer yıne kapılar takılsa aksamları gıdıp temızlerız zaten 4 kısı gıtcez temızlıge bos ev 2 saatte bıter
evet +1 imsen şuan +1 demisin .. acaba mevsim geçisi diye mi herkeste bir şişkinlik var
işte suan mutfak banyo wc yok hep soktuler begendıklerımızın gelmesını beklıyolarmıscamlar silinir banyo wc temizlenir büyük dolaplar yerine takılııırrr bunlar hep işay ne zor yaa kendi eviniz bu dimi kuzum
Hos geldin canim burda hep beraber bu kg lardan kurtulacagiz simdi acil isim var aksama görüşürüzuzun uzun yazmayayım eski yazdığımı yapıştıralım :))
166 boyunda 73 kiloyum ki daha önce 84 tüm
İlk bebeğine hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 79 ile doğum yaptım ve 66 e düştüm sonra daha bebeğim aylıkken bazı sorunlar yasadim bebeğim de huysuz du sadece ben bakıyordum ve hasimato olduğumu öğrendim tüm bunların etkisiyle yedim de yedim 1 ayda 5 kg aldım sonra bı ayda bir daha 5 kg aldım ve ardı böyle geldi artık bir süre sonra istesem de engelleyemez duruma geldim
Tatlı krizlerine girdim doktora gittim 84 kilo olunca ve diyetisyen o şok eden cümleyi kurdu şeker var ilaç kullanicaksin sinirdaymis ama bu yüzden veremeZmisim
Sonra üzerine bulantıları mı var diye gittim bir şok daha hamileyim artık dedim 100 kg olurum herhalde sağolsun hamileligjmi takip eden doktorum ilk 3 ay hiç almayacaksin sonra 1 kg yu gecmeyeceksin dedi hatta sekizinci ayda 2 kg aldım diye kızdı neyseki ilk üç ay vermiştin ve 85 ile doğdu 2. Bebeğim doğumdan hemen sonra 76 ya düştüm ve şu an 73 deyim ve motivasyonum kırıldı
Veremeyecekmisim geri alacakmisim gibi hissediyorum bana bir yarışma lazım oda sizden lazım :).
Bu arada bebeğim 3 aylık 2016 Aralık annesiydim :))
Tatilmadim cok moralim bozuluyor vc yuzunden fazla eksi çıkıyorum tartılmiyorum korkumdannveremesende sabit kalmaya çalış kuzum şu an kaç kg sın artı eksi nasılsın ??? artı cıkma noluurrr
ay evde oturmuş zahide izliyo gelde kıskanma@SekerPancari71 hemen show tv bak orda bi kadin var beline bsk acilll zahide Yetiş de
. Eskiden kahvaltıda 1 qekmege yaklasiyordum 84 olduğum zamanlar şimdi en fazla 4 sadece 1 defa 5 dilim oldu bu dayanadigim şerbetli tatlılar di oda diş ağrısı yapınca ilaç almamak için artık tuketmiyorum geçen hafta 2 defa yedim helva ile yaş pasta kilom o hafta sabit kaldı pişman oldum çayı şekersiz içiyorum bide fatscreet diye bir uygulama kullanıp herşeyden yiyorum ama daha az 1900 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum ama 2500 olduğu da oldu artık daha dikkat ederim ha bide pirinç bizim evde çok tuketilirdi bide makarna şimdi ben pirinç yemiyorum yesemde 2 kasik bulgur 4 5 kaşık oluyor oda süt yapsın diye bol bol rezene çayı süt yapsın diye ha bide ara öğün vazgeçilmezim 1 bardak süt ve 1 ay kurabiyesi oda mecburen yoksa saat 4 gibi basım dönüyor 1 kahvaltı 1 öğlen yemeği 4 gibi ara öğün sonra eşim ne zaman gelirse akşam yemeği bu arada daha kahvaltı yapamadım bugün öğlen yemeğini eş gecicem herhalde sadece ara öğün yapicam kahvaltıyı geç yaptığım zamanlarda böyle yapıyorum tabi 84 kiloyken bunların tam tersini yapıyordum sürekli içim eziliuordu birşeyler yiyordum haftada 3 4 tatlı istiyordum eşim çok kızıyorsun ama dayanamıyordum her gün 1 tabak pirinç pilavı vardı sabah 1 ekmeğe yakın yiyordum ama 2 saat yürüyüş de vardı şimdi yürüyüş yapamiyorumanlayış olursa kaçamak riski artar inan bana buraya sık ugraman senin için daha iyi olcak :) doğal pekmez her sabah kullanıyorum ben kilo aldırdıgını sanmıyorum az tükettiğin sürece.
sen şimdi biraz anlat bakalım nasıl ekmek tüketiyosun günde kaç dilim yiyosun en sevdiğin dayanamadıgın seyler ne yeme alışkanlıgın nasılll?
kuzum geçen bi tarif vermiştim bu akkşam denesene onu havucla turp rendele yogurtla karıstır akşam yemeği olarak onu ye cok iyi geliyomş kabızlıgaTatilmadim cok moralim bozuluyor vc yuzunden fazla eksi çıkıyorum tartılmiyorum korkumdann
Hee halamin kızı demisti netten okumus bi soruyumda sismeyim icee.bugun iyim cok sukur vckuzum geçen bi tarif vermiştim bu akkşam denesene onu havucla turp rendele yogurtla karıstır akşam yemeği olarak onu ye cok iyi geliyomş kabızlıga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?