- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.341
yok .. artık yaniiii bn 6 dolma zorlasan yiyemem6 değil miydi
siteden siteye de değişiyor canım 62 64 63 falan yasa göre hesaplamalarda bana 59 çıkıyorBenim de 63 cikti daha 9 kilo var inmeme sen idealdesin zaten kuzum masallah tü tü tü tüh
59 cok dusuk olur yaa bencede 63 iyi iyisiteden siteye de değişiyor canım 62 64 63 falan yasa göre hesaplamalarda bana 59 çıkıyor59 olsam iskelet olurum birazda nasıl göründüğü önemli nasıl begeniyorsak öyle olalım hepimiz inşallah
yok .. artık yaniiii bn 6 dolma zorlasan yiyemem
ay cinnet5 cunhuriet yazdi dayim mehir olarak imam kendisi halbuki esimle 100 gram altina anlasmistik konusup dayi kazigi oldu anliycagin
seninde bişey kalmamış tatlımBenim de 63 cikti daha 9 kilo var inmeme sen idealdesin zaten kuzum masallah tü tü tü tüh
parte yemek yapıyodun sekerpancarı kocası varkene gelmiyo buraya artık sarrafta temizlik yapcam diyodukesin deniciimmm bende wc sorunu var çinkilimm. sen ne zaman dönüyosun canım kızlardan önce bn sorayım [/QUOTE herkes yoğun desene birde kuru inciri ye sabahları zeytinyağının içinde beklet bir gecede sabah ye bak neler oluyor ben dönmeyi düşünmüyorum canım ara sıra uğrarım sadece
Anladım canımİYİYİM CANIM SEN NASILSIN SORUN DEĞİL CANIM BENDE PEK YAZMIYORUM ORAYA GÜNDE 2 3 MESAJ EN FAZLA BURASI OLUNCA PEK BAKMIYORUM ORAYA
ben çok yavaş verdim canım çok kismadan 6 ay oldu buraya katilali 1 ayda izinliydim sabit kaldım 5 ay yaniAMİNN NE KADAR SÜREDE VERDİN
62 iyidir iyiii59 cok dusuk olur yaa bencede 63 iyi iyi
öncesinde sende takımdaydınAnladım canım
5 ay da iyi vermişsin ya şevk geldi bana şimdiben çok yavaş verdim canım çok kismadan 6 ay oldu buraya katilali 1 ayda izinliydim sabit kaldım 5 ay yani
Sormadi bile kiz standart oyle yaziyormusay cinnetdayıya bak yeğen düşmanı
Yok kiz bak bu hafta bugun oldu hala sabitim durdu galaibaseninde bişey kalmamış tatlımben 62 olana kadar sen yakalarsin beni gram gram veriyorum zaten kaplumbağa gibi
Yok kiz bak bu hafta bugun oldu hala sabitim durdu galaiba
bu hafta durumumuz içler acısı kesin uyarı alcazbende sabitgeçen haftada 800 gitti şaşırdım bayağı bende
ama bu hafta bişey yok
Yok yok daha önce katılmadım ben bu haftadır spor yapıyorum bi saat yürüyorum üç gündür platese başladım ama bu hafta hiç kilo gitmedi boyum 1.56 kilom 69 70 arası ya belki yardımcı olursunuz çok ihtiyacım var günde yaktığı m 300 kalori yuruyustezuzuzuzu1234 canım ben sana yazmayı unuttum ya
hosgeldin aramıza anlat bakalım kendinden bahset biraz daha önce hiç yarıştın mı b takımlardan birinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?