- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.361
tamamdır canım hedef kilonu 60 olarak yazdım menüleini paylaşmayı unutmuyosun yarın tartı günü sabah ac karnına wc den sonra tartilıp buraya bildiriceksin yarın ayrıntlı konusuruz bn cıktım öpüldünüzYok yok daha önce katılmadım ben bu haftadır spor yapıyorum bi saat yürüyorum üç gündür platese başladım ama bu hafta hiç kilo gitmedi boyum 1.56 kilom 69 70 arası ya belki yardımcı olursunuz çok ihtiyacım var günde yaktığı m 300 kalori yuruyuste
bende tam sana yazcaktm yarın tartıyı unutma diyeBen şu an -500 gibiyim bakalım sabaha ne olacak geçen haftaki kadar veremedim ama buna da şükür
Tamam teşekkür ederimtamamdır canım hedef kilonu 60 olarak yazdım menüleini paylaşmayı unutmuyosun yarın tartı günü sabah ac karnına wc den sonra tartilıp buraya bildiriceksin yarın ayrıntlı konusuruz bn cıktım öpüldünüz
Unutur muyum keptinn takımıma zor uğrasam da hep aklımda burasıbende tam sana yazcaktm yarın tartıyı unutma diye
bu hafta durumumuz içler acısı kesin uyarı alcaz
Gecen hafta bekledigimden fazla gitti ondan mi oldu acaba bilmiyorum 1.6 gitmisti bu hafta gidicek.olanda gecen hafta gitti galibabende sabitgeçen haftada 800 gitti şaşırdım bayağı bende
ama bu hafta bişey yok
Hosgeldin canim spor yapiyorsun yediklerine de dikkat edersen bizimle birlikte sende zayiflarsin irade ve istikrar gerekiyo ama bunlarda burda aktif olmakdan geciyo hedefine ulasirsin insallah yasin kac diger kurallariYok yok daha önce katılmadım ben bu haftadır spor yapıyorum bi saat yürüyorum üç gündür platese başladım ama bu hafta hiç kilo gitmedi boyum 1.56 kilom 69 70 arası ya belki yardımcı olursunuz çok ihtiyacım var günde yaktığı m 300 kalori yuruyuste
yoğurt brokoli hafif ama az olur sanki emziriyosun ya dunde sade hafif yedin bence yoğurt brokoli ye 4 yk falan da nohut ye ben olsam öyle yapardımKizlar ya aksama nohutmu yesem yoksa yine kabak brokoli mi haslayip yogurtlasam hangisi yarin eksi cikmama yardimci olur
Geldimmmmmmm hosgeldinn cnmmTavsiye ederim canım bağırsakları süper yapıyor hoşbulduk nerede bu kızlar @ParteMoralll ,@SekerPancarii vesarraf
yook yemegim hazirdi zati sarjim bitti bende kapilari sildm balkon yikafm fln takildmparte yemek yapıyodun sekerpancarı kocası varkene gelmiyo buraya artık sarrafta temizlik yapcam diyodukesin deniciimmm bende wc sorunu var çinkilimm. sen ne zaman dönüyosun canım kızlardan önce bn sorayım
ooff ee agzimizin tadini biliyoruz miyavcimBugünde canım bir cacık çekiyor dereotlu üstüne zeytinyağı of ki of
Iyiym sagol cnm sen nasilsinnnnnnn ne var ne yokkkk
sende bisey bilmiyon he yettincacık a zentinyağıhoşgeldn canım
Tamam canim oyle yapayim nohutuda canim istiyordu zatenyoğurt brokoli hafif ama az olur sanki emziriyosun ya dunde sade hafif yedin bence yoğurt brokoli ye 4 yk falan da nohut ye ben olsam öyle yapardım
Unutur muyum keptinn takımıma zor uğrasam da hep aklımda burası
Ben eksideyim sabit olanlar var diğerleri hakkında bilgim yokneden ? geçen hafta 6.cıydık
Yes beybiTakima yeni arkadasmi geldi gecmisi okumadigimdan anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?