Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben şu an -500 gibiyim bakalım sabaha ne olacak geçen haftaki kadar veremedim ama buna da şükür

tamamdır canım hedef kilonu 60 olarak yazdım menüleini paylaşmayı unutmuyosun yarın tartı günü sabah ac karnına wc den sonra tartilıp buraya bildiriceksin yarın ayrıntlı konusuruz bn cıktım öpüldünüz

Hosgeldin canim spor yapiyorsun yediklerine de dikkat edersen bizimle birlikte sende zayiflarsin irade ve istikrar gerekiyo ama bunlarda burda aktif olmakdan geciyo hedefine ulasirsin insallah yasin kac diger kurallari kaptinn imiz anlatir sana canim

Kizlar ya aksama nohutmu yesem yoksa yine kabak brokoli mi haslayip yogurtlasam hangisi yarin eksi cikmama yardimci olur

Kizlar ya aksama nohutmu yesem yoksa yine kabak brokoli mi haslayip yogurtlasam hangisi yarin eksi cikmama yardimci olur
yoğurt brokoli hafif ama az olur sanki emziriyosun ya dunde sade hafif yedin bence yoğurt brokoli ye 4 yk falan da nohut ye ben olsam öyle yapardım

Tavsiye ederim canım bağırsakları süper yapıyor hoşbulduk nerede bu kızlar @ParteMoralll ,@SekerPancarii ve sarraf
Geldimmmmmmm hosgeldinn cnmm
parte yemek yapıyodun sekerpancarı kocası varkene gelmiyo buraya artık sarrafta temizlik yapcam diyodu kesin deniciimmm bende wc sorunu var çinkilimm. sen ne zaman dönüyosun canım kızlardan önce bn sorayım
yook yemegim hazirdi zati sarjim bitti bende kapilari sildm balkon yikafm fln takildm

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(200)ParteMoralll:20+105+75
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(79)SekerPancari71:44+ 35

PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:564

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik, ceviz.
Akşam: bir kase yoğurt çorbası, bir tabak kıyma mıhlama(yumurtalı), domates salatası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…