- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.381
Ayarlayamadinsa demekGecen hafta bekledigimden fazla gitti ondan mi oldu acaba bilmiyorum 1.6 gitmisti bu hafta gidicek.olanda gecen hafta gitti galiba
Tabiikide brokoli daha iyi oluuurrKizlar ya aksama nohutmu yesem yoksa yine kabak brokoli mi haslayip yogurtlasam hangisi yarin eksi cikmama yardimci olur
Neyin temizliği bu böyleGeldimmmmmmm hosgeldinn cnmm
yook yemegim hazirdi zati sarjim bitti bende kapilari sildm balkon yikafm fln takildm
Oh mis gibi kokusu geldi canım ellerine sağlık evet Karataya devamAyy bittimmm..temizlik yemek derken ancak oturdum..
Miyav_su canım bugün takıma uğramışsın sen nasılsın napiyosun devam mı karataya :)
İlk defa duydum ben bunuooff ee agzimizin tadini biliyoruz miyavcim
Iyiym sagol cnm sen nasilsinnnnnnn ne var ne yokkkk
sende bisey bilmiyon he yettinevlencen azcik ogren
Bana nohut demeyinTamam canim oyle yapayim nohutuda canim istiyordu zaten
İşte bildiğimiz için löp löp kiloluyuz hayatımooff ee agzimizin tadini biliyoruz miyavcim
Iyiym sagol cnm sen nasilsinnnnnnn ne var ne yokkkk
sende bisey bilmiyon he yettinevlencen azcik ogren
O Kıymalı muhlama nasıl oluyoiooMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik, ceviz.
Akşam: bir kase yoğurt çorbası, bir tabak kıyma mıhlama(yumurtalı), domates salatası..
Yaşım 27 canım inşallah veririm çok isyiyorumHosgeldin canim spor yapiyorsun yediklerine de dikkat edersen bizimle birlikte sende zayiflarsin irade ve istikrar gerekiyo ama bunlarda burda aktif olmakdan geciyo hedefine ulasirsin insallah yasin kac diger kurallarikaptinn imiz anlatir sana canim
afiyet olsun canım güzelMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik, ceviz.
Akşam: bir kase yoğurt çorbası, bir tabak kıyma mıhlama(yumurtalı), domates salatası..
kiz normal her zamanki islerNeyin temizliği bu böyle
İlk defa duydum ben bunu
hahahaha haksizlik etme cnm iyiyizİşte bildiğimiz için löp löp kiloluyuz hayatımcimcimem nasıl
güzel keptın afiyet olsunSabah:1 dilim ekmek içine az beynir
Ogle: yarım kase çorba 1 orta boy köfte salata 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase çorba yarım tabak nohut
1 litre su içtim spor yapcam şimdi
Cimcimeye bak senkiz normal her zamanki islersen ne saniyodun butun gun yattigimimi koca evin isi bitermi helede kizimlaaa halilari yikatiyorum batiriyo bende arkasindan siliyorum. Kapilari silsem ayni elleriyle sagolsun batiriyo mama sandalyesi ayrica masasida sandlyeside var ama illa oda bizim sandlyelere oturcak hooppp her aksam elinde bez onlari sil koltuk yuzlerim allahtan cikiyo makinaya atiyorum daha sayimmi benim ev 3+1 hic isi bitmiyo sagolsun ama laklaktan gezmeden de geri kalmiyorum
hahahaha haksizlik etme cnm iyiyiz
Iyi napsin masa , sandlye, unite tepelerinde
Kiz kac yumurta yedinn bugunnYediklerini.mesajlari sonra okuycam misafirlikteyim ama bugün yumurtanın dibine vurdum :)))
Sabah ve ogle yetersizSabah:1 dilim ekmek içine az beynir
Ogle: yarım kase çorba 1 orta boy köfte salata 1 dilim ekmek
Aksam: 1 kase çorba yarım tabak nohut
1 litre su içtim spor yapcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?