Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel cnm afiyet ossun

ohh yarasin bebise afiyet olsun canım

bende forum doldurdum takibi nasıl yapacam bilmiyorum ... sen nasıl kayıt oldun çidere ... bende 1 temmuzdan sonra düşünüyorumancak kilo veririm kalite içinde yicekleri ayarlarım sene de dolmamış olur
Canim hastane numarasini veriyor sen ariyorsun sana banka numarasi veriyorlar gidip yatiriyorsun eger hastanede ilkkez
Yaptiracaksan faydasi olur yoksa ikinci defa ayni hastane zaten indirim oluyor yaptirma derim..uye olcaksan tupe baslamadan iki gun icinde yaptir

Valla bilmiyordum ben forum doldurdum temmuz sonrasinda tedavi olir ancak ...birde benim orya gitmemde aracı olan var randevu almamda yardımcı olacak neyse temmuza allah büyük... acı bademde ilk defa olacam tedavi

Valla bilmiyordum ben forum doldurdum temmuz sonrasinda tedavi olir ancak ...birde benim orya gitmemde aracı olan var randevu almamda yardımcı olacak neyse temmuza allah büyük... acı bademde ilk defa olacam tedavi
Parayi yatirmadinsa bekle temmuzda yatirr faydasi olur hemde seneye temmuza bir yil olur

Kızlar ben haftanın 5 günü 600 700 kalori alacam lütfen az demeyin 2 günde 1000 kalori alırım... sinirlerim iyi bozuldu bu kilo konusunda sanki keyfi yiyerek almışım gibi hic vermeye çalışmıyorum gibi konuşmalardan yoruldum

Sen bilirsin al o kadar kalori zayifla sonra ömür öyle geçmez biraz fazla ye vücut depolasin hooop gelsin kilolar

iyiyiz kuzum çok şükür yavrusum da büyüyor yeni şeyler öğreniyor yarım yamalak konuşuyor öyle pek tatlı yeni kaka çiç demeye basladi yaza bezden kurtuluruz herhalde
oyy yerim ben onu en sevdigim donemler tadini cikarr

Sakin sakin sakin oyle bir hata yapma cnm. Sonra misliyle alirsin vucudunu mahfedersin.

Sabah kasik agrisi ile uyandim hala devam ediyor kizlar nedendir aranizda niden jinekolog yok

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(240)ParteMoralll:20+105+75+40
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(79)SekerPancari71:44+ 35

PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:604

Ayyy inanamimmmm nasil yedin o kadar yimirtayiiii Allah immm cok fenaa
Ya hepsi küçük tü ama small ve sabah öğlen yedim bide genelde arkadaş yapmıştı akşamda eklendi

Kaşık ağrısına bişey demek istemem ama rahim büyümesinden kaynaklanio diolar genelde doktorlar yinede şiddetine bağlı ben ikinci bebeğinde çok çektim bı enfeksiyon dediler bı kum dediler Co gibi u zaman sağ tarafta batma da oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…