- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.401
Guzel cnm afiyet ossunmenüm
sabah
1.5 kiymali yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin
1 çay kasigi bal
yarım dilim ekmek
domates maydanoz
ara
yarım armut
öğlen
5yk kiymali lahana yemegi
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
4yk lahana
şu 2 ye tamamlarim
spor 45 dakika leslie
ohh yarasin bebise afiyet olsun canımMenum
sabah iliksu 2 gunkurusu
1.5 tb krep 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Ara
1 koca elma
Ogle
Disariya gittik manticiya ne zamandir aklimdaydi 1 koca porsiyon manti
Ara
3 ceviz
Aksam
Avuc ici kadar ekmek 1 kase sutlu corba 1 porsiyon sarma 1 kase cacik az tereyag (ekmemle yedim)
2 lt ye yakin su
Sag ol canimmmm.ohh yarasin bebise afiyet olsun canım
Canim hastane numarasini veriyor sen ariyorsun sana banka numarasi veriyorlar gidip yatiriyorsun eger hastanede ilkkezbende forum doldurdum takibi nasıl yapacam bilmiyorum ... sen nasıl kayıt oldun çidere ... bende 1 temmuzdan sonra düşünüyorumancak kilo veririm kalite içinde yicekleri ayarlarım sene de dolmamış olur
iyiyiz kuzum çok şükür yavrusum da büyüyor yeni şeyler öğreniyor yarım yamalak konuşuyor öyle pek tatlı yeni kaka çiç demeye basladiSag ol canimmmm.
Nasilsin gorusemiyoss prenses nasimiiisss bakimm
Anlayamadım sürekli sabit olanlar mı riskte yaniBen eksideyim sabit olanlar var diğerleri hakkında bilgim yok
Valla bilmiyordum ben forum doldurdum temmuz sonrasinda tedavi olir ancak ...birde benim orya gitmemde aracı olan var randevu almamda yardımcı olacak neyse temmuza allah büyük... acı bademde ilk defa olacam tedaviCanim hastane numarasini veriyor sen ariyorsun sana banka numarasi veriyorlar gidip yatiriyorsun eger hastanede ilkkez
Yaptiracaksan faydasi olur yoksa ikinci defa ayni hastane zaten indirim oluyor yaptirma derim..uye olcaksan tupe baslamadan iki gun icinde yaptir
Hac iste umre ucuz :))) yine cok konusmusunuz yaa 267 nedir yaabn nikahta hac yada umre isticem
Parayi yatirmadinsa bekle temmuzda yatirr faydasi olur hemde seneye temmuza bir yil olurValla bilmiyordum ben forum doldurdum temmuz sonrasinda tedavi olir ancak ...birde benim orya gitmemde aracı olan var randevu almamda yardımcı olacak neyse temmuza allah büyük... acı bademde ilk defa olacam tedavi
Yani temmuZda artık para yaptırmanız gerektiğini söylemediParayi yatirmadinsa bekle temmuzda yatirr faydasi olur hemde seneye temmuza bir yil olur
Offf sorma biktimmmm moral bozmucamm diyorumm sabirr sabirrr
Sen bilirsin al o kadar kalori zayifla sonra ömür öyle geçmez biraz fazla ye vücut depolasin hooop gelsin kilolarKızlar ben haftanın 5 günü 600 700 kalori alacam lütfen az demeyin 2 günde 1000 kalori alırım... sinirlerim iyi bozuldu bu kilo konusunda sanki keyfi yiyerek almışım gibi hic vermeye çalışmıyorum gibi konuşmalardan yoruldum
oyy yerim ben onu en sevdigim donemler tadini cikarriyiyiz kuzum çok şükür yavrusum da büyüyor yeni şeyler öğreniyor yarım yamalak konuşuyor öyle pek tatlı yeni kaka çiç demeye basladiyaza bezden kurtuluruz herhalde
Sakin sakin sakin oyle bir hata yapma cnm. Sonra misliyle alirsin vucudunu mahfedersin.Kızlar ben haftanın 5 günü 600 700 kalori alacam lütfen az demeyin 2 günde 1000 kalori alırım... sinirlerim iyi bozuldu bu kilo konusunda sanki keyfi yiyerek almışım gibi hic vermeye çalışmıyorum gibi konuşmalardan yoruldum
Ayyy inanamimmmm nasil yedin o kadar yimirtayiiii Allah immm cok fenaa5 tanecik sabah öğlen akşam
Ya hepsi küçük tü ama small ve sabah öğlen yedim bide genelde arkadaş yapmıştı akşamda eklendiAyyy inanamimmmm nasil yedin o kadar yimirtayiiii Allah immm cok fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?