Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tam bir sey yaziyorum kamu spotu gibi su spor listesi bir yerden geliyor yazdiklarimin onunu kapatiii

Small da olsa 5 yimirta kiz protein patlmasi yasamissin

Benis buyuyoya ondan mi yani kiz rahim buyumesini okudum sanki ben su imzamda dun

Benis buyuyoya ondan mi yani kiz rahim buyumesini okudum sanki ben su imzamda dun
Evet aynen öyle ama yinede kanama falan eşlik ederse yada başka belirti doktora git bu arada kilomuzu ne zaman yazicaz??

Evet aynen öyle ama yinede kanama falan eşlik ederse yada başka belirti doktora git bu arada kilomuzu ne zaman yazicaz??
Ayy ins kanama olmam wc ye korka korka gidiyom
Kilomuzu yarin yazacagoz cnm mumkunse sabah erken listeyi @keptinn paylasacak cnm oraya yazarsin.

Sağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zaten
Tatlim hic kafana takma istikrarini bozmadan yaza kadar 10 kg verirsin yeterki istikrarli ol ugrasma su 500 60p luk kalorilerle saglikli beslen ve hareket et gidecek o kilolar hemde gelmemek uzere . Moralini sakin bpzma moral bozuklugu bile kilo vermeyi engelliyor.

Sağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zaten
üzülme sinirlenme canım birden hop diye gidivermiyor ki sağlıklısı da bu zaten bak bi yazı okumuştum ondan kopyaladı m oku sende

Genellikle ve özellikle bayanlarda görülen bir tablo olarak; bazal metabolizma hızının çok çok altında bir beslenme şekli yaygınlaşmaktadır. Bu beslenme şekli özellikle hormonal alt yapısına çok dikkat etmesi gereken kadın grubunda yapılan büyük hatalardandır. Çünkü hormonların yeterli ve düzenli çalışabilmesi için en başta yeterli ve dengeli yağa ihtiyaç vardır.
Kişiler çok çok az beslenme şeklini yani çok düşük kalorili beslenme şeklini; hızlı kilo vermek, hedeflenen kiloya ne pahasına olursa ulaşma isteği, az kalorili beslenmenin ileride daha zor bir yaşantıya sebep olacağını bilmeme ve bunları bilmediğinden kaynaklı rahatça az kalorili diyet uygulamayı seçmektedirler.
Az kalorili diyetlerin vücudu ve yaşantıyı etkileyen en büyük yönü, ileri yaşlarda alınacak kalorinin düşmesine neden olmaktır. Çünkü bilinçsizce ya da uzman kontrolü olmadan yapılan kalori kısıtlamaları metabolizma hızında düşüşlere neden olabilmektedir.
Metabolizmayı olması gereken kaloriden çok daha az kaloriye alıştırmak ve gereksiz kalori kısıtlamaları, kişiyi ileri yaşlarda daha az kalorili beslenmeye itmektedir.

Sinirlerimi bozdular
sen ne kadar az yersen vucut ona alisicak ve biraz fazla yediğinde hemen depolayacak artı yeterli beskenmedigin için bünyede zayıf düşecek kas kaybı olacak bak benim kollarimda lif sikismasi var zamanında bekarken 3 ayda 14 kilo vermiştim kolunmda ki kaslar zayıf kaldı lif sikismasi oldu hala duruyorlar cam silerken falan hemen yorulur koltuk hali silerken zorlanirim kendine bunu yapma illede yapicam dersen sen bilirsin canım

Canım kanama olmadıktan sonra korkma..rahim genişliyo bebiş büyüyo kolay mı..ayaklarını uzat dinlen bişeycik olmaz..
Ayy canim sag ol icimi ferahlattiniz iyiki varsinizzz ins kanamam olmaz gece ruyalarima bile girdi nasil beynime islemissem

dinlen kuzum bişey yoktur muhtemelen olsa zaten allah korusun kanama falan olur oda olsa bile öyle kanamalı hamilelik geciren lerde oluyor hemen aklina kotu bisey getirme arkadaşım kanamalı geçirdi hep acile giderdi bişey oldu diye ama maşallah kızı şimdi 2 yaşında doktora sor istersen için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…