- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.421
SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(240)ParteMoralll:20+105+75+40
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(79)SekerPancari71:44+ 35
PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:604
Small da olsa 5 yimirta kiz protein patlmasi yasamissinYa hepsi küçük tü ama small ve sabah öğlen yedim bide genelde arkadaş yapmıştı akşamda eklendi
Kaşık ağrısına bişey demek istemem ama rahim büyümesinden kaynaklanio diolar genelde doktorlar yinede şiddetine bağlı ben ikinci bebeğinde çok çektim bı enfeksiyon dediler bı kum dediler Co gibi u zaman sağ tarafta batma da oluyordu
Sinirlerimi bozdularoyy yerim ben onu en sevdigim donemler tadini cikarr
Sakin sakin sakin oyle bir hata yapma cnm. Sonra misliyle alirsin vucudunu mahfedersin.
Evet aynen öyle ama yinede kanama falan eşlik ederse yada başka belirti doktora git bu arada kilomuzu ne zaman yazicaz??Small da olsa 5 yimirta kiz protein patlmasi yasamissin
Benis buyuyoya ondan mi yani kiz rahim buyumesini okudum sanki ben su imzamda dun
Neden kim ne dedi hem kilolu değilsin ki anlamadım neden :/Sinirlerimi bozdular
KimlerSinirlerimi bozdular
Ayy ins kanama olmam wc ye korka korka gidiyomEvet aynen öyle ama yinede kanama falan eşlik ederse yada başka belirti doktora git bu arada kilomuzu ne zaman yazicaz??
Neden kim ne dedi hem kilolu değilsin ki anlamadım neden :/
Sağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zatenKimler
Tatlim hic kafana takma istikrarini bozmadan yaza kadar 10 kg verirsin yeterki istikrarli ol ugrasma su 500 60p luk kalorilerle saglikli beslen ve hareket et gidecek o kilolar hemde gelmemek uzere . Moralini sakin bpzma moral bozuklugu bile kilo vermeyi engelliyor.Sağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zaten
üzülme sinirlenme canım birden hop diye gidivermiyor ki sağlıklısı da bu zaten bak bi yazı okumuştum ondan kopyaladı m oku sendeSağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zaten
Canım kanama olmadıktan sonra korkma..rahim genişliyo bebiş büyüyo kolay mı..ayaklarını uzat dinlen bişeycik olmaz..Sabah kasik agrisi ile uyandim hala devam ediyorkizlar nedendir aranizda niden jinekolog yok
sen ne kadar az yersen vucut ona alisicak ve biraz fazla yediğinde hemen depolayacak artı yeterli beskenmedigin için bünyede zayıf düşecek kas kaybı olacak bak benim kollarimda lif sikismasi var zamanında bekarken 3 ayda 14 kilo vermiştim kolunmda ki kaslar zayıf kaldı lif sikismasi oldu hala duruyorlar cam silerken falan hemen yorulur koltuk hali silerken zorlanirim kendine bunu yapma illede yapicam dersen sen bilirsin canımSinirlerimi bozdular
Zaten diyet yapmak demek etrafla da uğraşmak demek..diyete başladım dersin hemen on kilo birden vermeni beklerler.sanki iki günde aldik o kiloları..en guzel cevabın istikrarlı olup kalıcı kilo vermen canım..sana hangi diyet iyi geliyosa onu yap..Sinirlerimi bozdular
Ayy canim sag ol icimi ferahlattiniz iyiki varsinizzzCanım kanama olmadıktan sonra korkma..rahim genişliyo bebiş büyüyo kolay mı..ayaklarını uzat dinlen bişeycik olmaz..
dinlen kuzum bişey yoktur muhtemelen olsa zaten allah korusun kanama falan olur oda olsa bile öyle kanamalı hamilelik geciren lerde oluyor hemen aklina kotu bisey getirme arkadaşım kanamalı geçirdi hep acile giderdi bişey oldu diye ama maşallah kızı şimdi 2 yaşında doktora sor istersen için rahatlarSmall da olsa 5 yimirta kiz protein patlmasi yasamissin
Benis buyuyoya ondan mi yani kiz rahim buyumesini okudum sanki ben su imzamda dun
Aynen bizimde gayinbabamgil yapiyor bide yapiyoruz ve esimin koyunde kaysilar meşhur cesit cesitt kayısı Festivali miz olur..gönderem tatlım kaynanam kendi yapıyor
Ruyada kan gormek iyi kortugun sey bosa cikscaktir..kendini yok yere strese sokma daha msj okunadim gelimmAyy canim sag ol icimi ferahlattiniz iyiki varsinizzzins kanamam olmaz gece ruyalarima bile girdi nasil beynime islemissem
Oyle vallaCimcimeye bak sen
kanaman olmazsa korkma rahim genisliyorr cok asiri olursa doktora git ne olur ne olmaz diye. Bolbol dinlen gun icinde yoruluyorsunnTam bir sey yaziyorum kamu spotu gibi su spor listesi bir yerden geliyor yazdiklarimin onunu kapatiii
Aynen bizimde gayinbabamgil yapiyor bide yapiyoruz ve esimin koyunde kaysilar meşhur cesit cesitt kayısı Festivali miz olur..
Ve geçmişi cok guzel süper ozetledinnn
Ilaçlarla 7-8bini bulur canimm cunku dolar firlayinca ilac fiyatlsrda firliyykuzuuumm hadi hayırlısııırabbim güldürsün yüzünüzü normalde kac tl oluyodu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?