- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.441
Allah yardimciniz olsunnnnnnnnnnnnnn rabbim kolayca nasip etsin bekleyen arkadaslarimmaIlaçlarla 7-8bini bulur canimm cunku dolar firlayinca ilac fiyatlsrda firliyy
Bazen kizimi anlatirken kaptiriyorummmm sonra aklima geliyo acabaa uzuluyomusunuz diyeeIlaçlarla 7-8bini bulur canimm cunku dolar firlayinca ilac fiyatlsrda firliyy
sag olun canlar ya iyiki varsinizdinlen kuzum bişey yoktur muhtemelen olsa zaten allah korusun kanama falan olur oda olsa bile öyle kanamalı hamilelik geciren lerde oluyor hemen aklina kotu bisey getirme arkadaşım kanamalı geçirdi hep acile giderdi bişey oldu diye ama maşallah kızı şimdi 2 yaşında doktora sor istersen için rahatlar
iyi midir ben bakamadim bile yprumuna .. cesaret edemedim. Sag ol kuzummRuyada kan gormek iyi kortugun sey bosa cikscaktir..kendini yok yere strese sokma daha msj okunadim gelimm
Sag ol cnm. Iyiki varsiniz rahim genislemesi doguma kada devam ediyo muOyle valla
kanaman olmazsa korkma rahim genisliyorr cok asiri olursa doktora git ne olur ne olmaz diye. Bolbol dinlen gun icinde yoruluyorsunn
Allah yardimciniz olsunnnnnnnnnnnnnn rabbim kolayca nasip etsin bekleyen arkadaslarimma
Ben de ayni partenin dediklerine katiliyorun her zaman dua ediyorum kizlar sizler icin tum bebis isteyen ciftler icin. Ins tez zamanda kabul olur ins insBazen kizimi anlatirken kaptiriyorummmm sonra aklima geliyo acabaa uzuluyomusunuz diyeeallaah mubarek gunde duysunnnnnn insallaaaahhhhhh size bir bebek nasip etsinnnnnnnnn
SchonerDuft Miyav_su dua ederken sizi unutmuyorum
Evettt bebek usteee kadae cikiyo kocaman oluyo unuttm ama 30dan sonra midenin ordan ayak cikariyo yani oraya cikiyo ters donuyo 30dan sonra donerse tabi. Ozaman anlarsin kocaman genisliyoo sonra toparliyosag olun canlar ya iyiki varsiniz
ben bi pimpirikli oldum bebis dunyamiza gireli endiselerim artti kafaya takmim desemde bir yerlerde kafama takilmisnoluyor. Ins her sey guzel geceler kanama olmadan skintisiz atlatiriz
benim ark oyle kanamaliydi devamli acillerde falan simdi oglusu var 2.5 yasindaa
iyi midir ben bakamadim bile yprumuna .. cesaret edemedim. Sag ol kuzumm
Sag ol cnm. Iyiki varsiniz rahim genislemesi doguma kada devam ediyo mu
Senin duan tutar bolbol ettBen de ayni partenin dediklerine katiliyorun her zaman dua ediyorum kizlar sizler icin tum bebis isteyen ciftler icin. Ins tez zamanda kabul olur ins ins
Tatlim hic kafana takma istikrarini bozmadan yaza kadar 10 kg verirsin yeterki istikrarli ol ugrasma su 500 60p luk kalorilerle saglikli beslen ve hareket et gidecek o kilolar hemde gelmemek uzere . Moralini sakin bpzma moral bozuklugu bile kilo vermeyi engelliyor.
üzülme sinirlenme canım birden hop diye gidivermiyor ki sağlıklısı da bu zaten bak bi yazı okumuştum ondan kopyaladı m oku sende
Genellikle ve özellikle bayanlarda görülen bir tablo olarak; bazal metabolizma hızının çok çok altında bir beslenme şekli yaygınlaşmaktadır. Bu beslenme şekli özellikle hormonal alt yapısına çok dikkat etmesi gereken kadın grubunda yapılan büyük hatalardandır. Çünkü hormonların yeterli ve düzenli çalışabilmesi için en başta yeterli ve dengeli yağa ihtiyaç vardır.
Kişiler çok çok az beslenme şeklini yani çok düşük kalorili beslenme şeklini; hızlı kilo vermek, hedeflenen kiloya ne pahasına olursa ulaşma isteği, az kalorili beslenmenin ileride daha zor bir yaşantıya sebep olacağını bilmeme ve bunları bilmediğinden kaynaklı rahatça az kalorili diyet uygulamayı seçmektedirler.
Az kalorili diyetlerin vücudu ve yaşantıyı etkileyen en büyük yönü, ileri yaşlarda alınacak kalorinin düşmesine neden olmaktır. Çünkü bilinçsizce ya da uzman kontrolü olmadan yapılan kalori kısıtlamaları metabolizma hızında düşüşlere neden olabilmektedir.
Metabolizmayı olması gereken kaloriden çok daha az kaloriye alıştırmak ve gereksiz kalori kısıtlamaları, kişiyi ileri yaşlarda daha az kalorili beslenmeye itmektedir.
sen ne kadar az yersen vucut ona alisicak ve biraz fazla yediğinde hemen depolayacak artı yeterli beskenmedigin için bünyede zayıf düşecek kas kaybı olacak bak benim kollarimda lif sikismasi var zamanında bekarken 3 ayda 14 kilo vermiştim kolunmda ki kaslar zayıf kaldı lif sikismasi oldu hala duruyorlar cam silerken falan hemen yorulur koltuk hali silerken zorlanirim kendine bunu yapma illede yapicam dersen sen bilirsin canım
Çok doğru diyorsunuz ana bıktım usandım zaten cok zor bir süreçten geçiyorum kilo cok mu önemli ben istemezmiydim her seyin olması gerektiği gubi gitmesini içtiğim ilaçları gördüler ayrica üzüntü ve stres bana kiko aldırıyor şişiyorum resmen az yesemde aynı .. üstelik yemedin mi de laf var ben yapayımZaten diyet yapmak demek etrafla da uğraşmak demek..diyete başladım dersin hemen on kilo birden vermeni beklerler.sanki iki günde aldik o kiloları..en guzel cevabın istikrarlı olup kalıcı kilo vermen canım..sana hangi diyet iyi geliyosa onu yap..
Anlat kuzum anlat ben mutlu oluyorum böyle şirin şeyler duydukça dualarınız için allah razı olsun yer gök duaBazen kizimi anlatirken kaptiriyorummmm sonra aklima geliyo acabaa uzuluyomusunuz diyeeallaah mubarek gunde duysunnnnnn insallaaaahhhhhh size bir bebek nasip etsinnnnnnnnn
Amin allah razı olsun tatlım sende sag salim kucağına al susamı canım benimBen de ayni partenin dediklerine katiliyorun her zaman dua ediyorum kizlar sizler icin tum bebis isteyen ciftler icin. Ins tez zamanda kabul olur ins ins
Anlat kuzum anlat ben mutlu oluyorum böyle şirin şeyler duydukça dualarınız için allah razı olsun yer gök dua
Tamam @keptinn patronBana nohut demeyin
Ya ayarlayamadim galiba gectigimiz hafta ne guzeldi ucacaktim nerdeyse 1 kilo daha gitse hahaha igrenc bi espri olduAyarlayamadinsa demek
Biraz brokoli kabak.hasladim yogurtla yedim 3 yk da su senin duymak istemedigin seyden yuvarlak sari 5 harfliTabiikide brokoli daha iyi oluuurr
Amannn bacim saglikli brslrnelim hrle bizim durum cok farkli yumoslar icin bilisin bende iki tupte 7kg sldim ve kryfimden asla almadim sende oyle sabirli ol cok şükür temmuza kadar vaktin var hem kurler kullan hem o zamana kadar gr gr da olsa verirsinki saglikli olsun amaKızlar ben haftanın 5 günü 600 700 kalori alacam lütfen az demeyin 2 günde 1000 kalori alırım... sinirlerim iyi bozuldu bu kilo konusunda sanki keyfi yiyerek almışım gibi hic vermeye çalışmıyorum gibi konuşmalardan yoruldum
Ayni benim annemde oyleydi simdi gayretimi goruyorda susuyor ve ben anneme yeme die baski yapiyorumSağolsunlar annemle babam yetiyor başkasına gerek kalmıyor ki zaten
Hayirr olurmu oyle sey hic aklina bile gelmesin tabiki anlatacaksiniz bizede moral ve tecrube oluy misal munter anlattıkları bize bilgi ve tecrube mutlu oluyiruz ne yasiyorsaniz bizde yasamis gibimm oluyoruz.ve uzulmeyin dua edin yeter bize bu dunyada cocuk yoksa ahirette rabbim verecek tipki hz.Aise annemiz ve hz. Hacer annemizinde yok rabbim buyuk nasibimuzde varsa yasariz yoksa elhamdulillah dicegiz degilmi @nuffıun ha elimizde geleni yapacagiz sansimizi deniyecegiz mesala ben bu evimi almadan once iki tup bebek parasi bitiktirdim demekki nasip degildi eve harcandi ve o sira gayet güzel kg veriyordum ,şimdi kg veriyim bir an once tedavi icin gr kg zor gidiyor engel cikiyor rabbim nasip edecek oldumu butun yollari aciyor hayirlisi olsunn hakkimizda rabbim kalbimi biliyki kg verirsem hemen tup bebege gidecegimi ams gr kg gitmiyor ve ulasamiyorum hedefe...Bazen kizimi anlatirken kaptiriyorummmm sonra aklima geliyo acabaa uzuluyomusunuz diyeeallaah mubarek gunde duysunnnnnn insallaaaahhhhhh size bir bebek nasip etsinnnnnnnnn
oyyss yirim o minnak ayakiiEvettt bebek usteee kadae cikiyo kocaman oluyo unuttm ama 30dan sonra midenin ordan ayak cikariyo yani oraya cikiyo ters donuyo 30dan sonra donerse tabi. Ozaman anlarsin kocaman genisliyoo sonra toparliyo
her zaman ediyorum etmeye devam edecegim cnmmmSenin duan tutar bolbol ett
Aminn
canim lutfen bozma moralini bak soyle dusun bu kilolari bir gunde almadik zamanla aldik ve simdi 1 gunde 2 haftada gitmesini bekleyemeyiz ben en bunaldigim anlarda hep boyle dusunup motive oldum tavsiye ederim. Etrafini duyma kulak asma moralini bozma hep guzel seyler dusun kg verdiginde yapacagin ne varsa bunlari dusun . Bak gor hizla gidecek kilolar. Stres her seyin dusmani stres yapma hem kilo icin hem bebek icinÇok doğru diyorsunuz ana bıktım usandım zaten cok zor bir süreçten geçiyorum kilo cok mu önemli ben istemezmiydim her seyin olması gerektiği gubi gitmesini içtiğim ilaçları gördüler ayrica üzüntü ve stres bana kiko aldırıyor şişiyorum resmen az yesemde aynı .. üstelik yemedin mi de laf var ben yapayım
Amin cnm Allah senden de razi olsunAmin allah razı olsun tatlım sende sag salim kucağına al susamı canım benim
canimsinnnn guzel kalpli arkadasimHayirr olurmu oyle sey hic aklina bile gelmesin tabiki anlatacaksiniz bizede moral ve tecrube oluy misal munter anlattıkları bize bilgi ve tecrube mutlu oluyiruz ne yasiyorsaniz bizde yasamis gibimm oluyoruz.ve uzulmeyin dua edin yeter bize bu dunyada cocuk yoksa ahirette rabbim verecek tipki hz.Aise annemiz ve hz. Hacer annemizinde yok rabbim buyuk nasibimuzde varsa yasariz yoksa elhamdulillah dicegiz degilmi @nuffıun ha elimizde geleni yapacagiz sansimizi deniyecegiz mesala ben bu evimi almadan once iki tup bebek parasi bitiktirdim demekki nasip degildi eve harcandi ve o sira gayet güzel kg veriyordum ,şimdi kg veriyim bir an once tedavi icin gr kg zor gidiyor engel cikiyor rabbim nasip edecek oldumu butun yollari aciyor hayirlisi olsunn hakkimizda rabbim kalbimi biliyki kg verirsem hemen tup bebege gidecegimi ams gr kg gitmiyor ve ulasamiyorum hedefe...
Mesaja baksana foto attmoyyss yirim o minnak ayakiiaman sonra toparlasin da bilgilendirme icin sag ol partisimmm
her zaman ediyorum etmeye devam edecegim cnmmm
canim lutfen bozma moralini bak soyle dusun bu kilolari bir gunde almadik zamanla aldik ve simdi 1 gunde 2 haftada gitmesini bekleyemeyiz ben en bunaldigim anlarda hep boyle dusunup motive oldum tavsiye ederim. Etrafini duyma kulak asma moralini bozma hep guzel seyler dusun kg verdiginde yapacagin ne varsa bunlari dusun . Bak gor hizla gidecek kilolar. Stres her seyin dusmani stres yapma hem kilo icin hem bebek icin
Amin cnm Allah senden de razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?