- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.461
oy minicik elleriyle ne güzel iz bırakıyodur o ablamdan biliyorumkiz normal her zamanki islersen ne saniyodun butun gun yattigimimi koca evin isi bitermi helede kizimlaaa halilari yikatiyorum batiriyo bende arkasindan siliyorum. Kapilari silsem ayni elleriyle sagolsun batiriyo mama sandalyesi ayrica masasida sandlyeside var ama illa oda bizim sandlyelere oturcak hooppp her aksam elinde bez onlari sil koltuk yuzlerim allahtan cikiyo makinaya atiyorum daha sayimmi benim ev 3+1 hic isi bitmiyo sagolsun ama laklaktan gezmeden de geri kalmiyorum
hahahaha haksizlik etme cnm iyiyiz
Iyi napsin masa , sandlye, unite tepelerinde
tam perşembeye uygun bi menüüüümenüm
sabah
1.5 kiymali yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin
1 çay kasigi bal
yarım dilim ekmek
domates maydanoz
ara
yarım armut
öğlen
5yk kiymali lahana yemegi
4 yk yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
4yk lahana
şu 2 ye tamamlarim
spor 45 dakika leslie
lavas yemişin börek yemişinnnYediklerini.mesajlari sonra okuycam misafirlikteyim ama bugün yumurtanın dibine vurdum :)))
tabikideee o mutfaga gidip gelip yediklerimiz asıl kaloriHa bide şunu öğrendim ayakta rastgele ağzımıza attıkları kız 300 kalori olabiliyoruz
menüye bak güne gitmiş gibiMenum
sabah iliksu 2 gunkurusu
1.5 tb krep 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Ara
1 koca elma
Ogle
Disariya gittik manticiya ne zamandir aklimdaydi 1 koca porsiyon manti
Ara
3 ceviz
Aksam
Avuc ici kadar ekmek 1 kase sutlu corba 1 porsiyon sarma 1 kase cacik az tereyag (ekmemle yedim)
2 lt ye yakin su
gel anneme söylede yapmasın mademSabah ve ogle yetersiz
aksam nohut yimekten vazgec
ay ben artıdayım olcaktı oAnlayamadım sürekli sabit olanlar mı riskte yani
ooyy kııızz bi hacca biraz zor gideriz o zaman :Hac iste umre ucuz :))) yine cok konusmusunuz yaa 267 nedir yaa
Umre kisi basi 3-3,5tl ,hac kisi basi 20bini buluyor
kim ne dedi sanaKızlar ben haftanın 5 günü 600 700 kalori alacam lütfen az demeyin 2 günde 1000 kalori alırım... sinirlerim iyi bozuldu bu kilo konusunda sanki keyfi yiyerek almışım gibi hic vermeye çalışmıyorum gibi konuşmalardan yoruldum
ucman için biraz daha kilon vermen gerk sanki heYa ayarlayamadim galiba gectigimiz hafta ne guzeldi ucacaktim nerdeyse 1 kilo daha gitse hahaha igrenc bi espri oldu
Biraz brokoli kabak.hasladim yogurtla yedim 3 yk da su senin duymak istemedigin seyden yuvarlak sari 5 harfli
Miyavimm gelmisTavsiye ederim canım bağırsakları süper yapıyor hoşbulduk nerede bu kızlar @ParteMoralll ,SekerPancarii ve sarraf
günaydın kuzuuu bak ben naptımGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
Benim adim da mi vag listedegünaydın kuzuuu bak ben naptım
siz asil üyelersinizBenim adim da mi vag listedeo zaman gecen hafta kilomla simdiki kilomu giriyorum
masallah diyorum ne iyi kilo vermişsin öyleCağniiimmmm
Saol bebikommmasallah diyorum ne iyi kilo vermişsin öylebende anca +100
haftayada 53 olursun artıkSaol bebikommay regliden şişmişim o indi zaar evet az yiyom ama 3 gündür 200 gr anca gitti yavas veriyom aslinda ödemim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?