- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.481
Aynen kizz acele etmicem her hafta yarim kilo gitse yeterhaftayada 53 olursun artıksonra gelsin 52ler
dün hallettim ben o sorunu ondan indi kilom zati yokta +1 kg olcaktı valla batırcaktım takımıAynen kizz acele etmicem her hafta yarim kilo gitse yetersende kabizliktan artidasin bence kiz bagirsaklarin çalışması diyette cok onemli yer elmasini sabah ac karnina yeyince felaket çalıştırıyo yi ondan
Arti 1 mi Allah korusundün hallettim ben o sorunu ondan indi kilom zati yokta +1 kg olcaktı valla batırcaktım takımıherseyi deniyorum kuzum bende en etkili acı oldu
Arti 1 mi Allah korusunkeskem -100 olabilseydi deaami ossun haftaya reglide olmus olursun daha cok gider aci cok iyi oluyo evet
günaydın canımm kilomuzu listeye işliyoruz ben seninkini ilk haftan diye işledimGünaydınlar sabah tartildim 69.100 çıktım
ister aksam hepsini bir yaz ister ertesi gün sabahtan paylaş ama genelde akşam 7 gibi menüler paylaşılıyoAkşam mı yeidklaerimizi yazacagiz
Tamam akşam yedi gibi bende yazarımister aksam hepsini bir yaz ister ertesi gün sabahtan paylaş ama genelde akşam 7 gibi menüler paylaşılıyo
cnm bu hafta ayırıyorum sni izine o zamn. kötü bişey yoktur inşallah bayadır da yoksuncanlarkaptinn ben yarından itibaren bir süre izne ayrılmak istiyorum.
Himmm teşekkürler nasıl işleniyor peki buraya yazmak yeterli demi ben yeniyim bı aylık bı uyeyim de
anlaştıkk dünkü menünü bugün paylaş istersen hm nasıl beslendigini de görmüş oluruzTamam akşam yedi gibi bende yazarım
Tamam teşekkürler şu an çıkıyorum ben gene yazarım görüşürüz çok sağolunben sana haftaya uygulamalı anlatcam kuzum bu hafta böyle geçsin sen kızlarn paylaştıgı listeleri incele bugünlükte :)
Ben deliriyom arti oluncaallah korusun evlerden uzakhiç sevmiim artı cıkmayı sende sevmiin dimi
bu haftayıda atlattık ya cok şükür artık daha da artı cıkmayızBen deliriyom arti oluncapsikolojim bozuluyi coh sinirli oluyom evlerden ırak
Amannn bacim saglikli brslrnelim hrle bizim durum cok farkli yumoslar icin bilisin bende iki tupte 7kg sldim ve kryfimden asla almadim sende oyle sabirli ol cok şükür temmuza kadar vaktin var hem kurler kullan hem o zamana kadar gr gr da olsa verirsinki saglikli olsun ama
ben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..Ayni benim annemde oyleydi simdi gayretimi goruyorda susuyor ve ben anneme yeme die baski yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?