Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftayada 53 olursun artık sonra gelsin 52ler
Aynen kizz acele etmicem her hafta yarim kilo gitse yeter sende kabizliktan artidasin bence kiz bagirsaklarin çalışması diyette cok onemli yer elmasini sabah ac karnina yeyince felaket çalıştırıyoyi ondan

Aynen kizz acele etmicem her hafta yarim kilo gitse yeter sende kabizliktan artidasin bence kiz bagirsaklarin çalışması diyette cok onemli yer elmasini sabah ac karnina yeyince felaket çalıştırıyoyi ondan
dün hallettim ben o sorunu ondan indi kilom zati yokta +1 kg olcaktı valla batırcaktım takımı herseyi deniyorum kuzum bende en etkili acı oldu

dün hallettim ben o sorunu ondan indi kilom zati yokta +1 kg olcaktı valla batırcaktım takımı herseyi deniyorum kuzum bende en etkili acı oldu
Arti 1 mi Allah korusun keskem -100 olabilseydi deaamiossun haftaya reglide olmus olursun daha cok gideraci cok iyi oluyo evet

***aday listesi***
munter (72.9///%)HAMİŞ+susamımız
sarraf (82///%)
Aylnaylm1 (73///%) başlangıç 14mart kilo 73 hedef 65
@
zuzuzuzu1234 (70/69.1/0.9/%1.29) başlangıç 16mart kilo 70 hedef 60
SekerPancarii (54.7/53.6/1.1/%2.01)
kızlar hesaplama şekli:(geçen cumaki kilo/bugün ki kilo/aradaki fark/yüzdesi%)
yüzde hesaplama:aradaki fark 100 le çarpılıp geçen haftaki kiloya bölünüyo

**14. TAKİM 509. ETAP***
elaalemi( 58.9/sabit/sabit/%)
hedef52( 55.6/55.7/-0.1/%-0.18) isim değişikliği: hedef52 adını keptin olarak değiştirdi
selcanmehmetcan(77.5///%)
htc71(63.9///%)
06derya(72.6///%)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(66.1/65.5/0.6/%0.91)
nuffiun(73.6///%)

Ayni benim annemde oyleydi simdi gayretimi goruyorda susuyor ve ben anneme yeme die baski yapiyorum
ben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…