Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..
bebeğim takmaa.. bnm kv de de her gittiğimde kilo konusunu acar ama hiç üstüme alınmam kendi yarası var ki kaşınıyo derim. annen nasıl zayıf mı

**14. TAKİM 509. ETAP***
elaalemi( 58.9/sabit/sabit/%)
hedef52( 55.6/55.7/-0.1/%-0.18) isim değişikliği: hedef52 adını keptin olarak değiştirdi
selcanmehmetcan(77.5///%)
htc71(63.9///%)
06derya(72.6///%)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(66.1/65.5/0.6/%0.91)
nuffiun(73.6/sabit/sabit/%)

bebeğim takmaa.. bnm kv de de her gittiğimde kilo konusunu acar ama hiç üstüme alınmam kendi yarası var ki kaşınıyo derim. annen nasıl zayıf mı
zayıf canım hep zayıftı o ... inan 50 kilo olsam kilolusun derler bu hep öyleydi ... kv de aynı cevabını verdim bir daha konuşmadı vlla insanın morali bozukken çekilmiyorlar

neden nolduuuu ?
sakın artı cıktım ona üzülüyorum deme bütün hafta dışardan yedin böyle olcaa belliydi

Bu sabah hıc tartılmak aklıma bile gelmedi ama tahmınen ızıne ayrıldıgım kılomdan +700 fazlayımdır şuan
Pazartesi izine geliyodu hafta sonlarını denk getirmişti toplam izni 16 gündü bugün izinleri kapanmıs yazı gelmıs bende diyodum nasıl böyle denk geldı

zayıf canım hep zayıftı o ... inan 50 kilo olsam kilolusun derler bu hep öyleydi ... kv de aynı cevabını verdim bir daha konuşmadı vlla insanın morali bozukken çekilmiyorlar
Ama çabalıyosun canim sana destek olmalari lazim niye moralini bozuyolar

Cumartesi pazar doluyum yaaaaa ozamanmi olcam pffff yarin arkadsm gelcek pazarr kahvalti kuzenlerle bide sehir disinda guzel yere gezicez hersey kotu olcak insallah pazartesi.olrmmm
Tuhh kiz aksilik ya tam gezecen gune denk gelmez insallah en azindan iki gün falan evde gecse azaliyo sonra

bence hiç takma herkes şanslı dogmuyo ayrıca sen ilaclar tedavi yüzünden aldın o kiloları bildikleri halde böyle davranmaları cok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…