- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.501
Haftaya 500 gr versek superbu haftayıda atlattık ya cok şükür artık daha da artı cıkmayız
Ama yakin bence bi iki gune olursun bebegim GunaydinGunaydin kizlaaar...
Karnim agriyooooo gogslerm.agriyooooo kotu birgunnnnn ama hala yookk
bebeğim takmaa.. bnm kv de de her gittiğimde kilo konusunu acar ama hiç üstüme alınmam kendi yarası var ki kaşınıyo derim. annen nasıl zayıf mıben kaldıramıyorum sürekli aynı laflar her gittiğimde aynı konu değişmez valla anam babam olmazsa gitmicem o kadar bunaltıyorlar biraz sormayın yorum yapmayın ..
Gunaydin kizlaaar...
Karnim agriyooooo gogslerm.agriyooooo kotu birgunnnnn ama hala yookk
Haftaya 500 gr versek super
Cumartesi pazar doluyum yaaaaa ozamanmi olcam pffff yarin arkadsm gelcek pazarr kahvalti kuzenlerleAma yakin bence bi iki gune olursun bebegim Gunaydin
Aylnaylm1 canimm normalde 3haftada listeye giriyorsun. Ama boyle menulere devam edersen seni listeye alamayiz. Menuler tamamen duzelmeli gercekten kotuuuuuuuuu
neden nolduuuu ?Günaydın kızlar çok canım sıkkın
zayıf canım hep zayıftı o ... inan 50 kilo olsam kilolusun derler bu hep öyleydi ... kv de aynı cevabını verdim bir daha konuşmadı vlla insanın morali bozukken çekilmiyorlarbebeğim takmaa.. bnm kv de de her gittiğimde kilo konusunu acar ama hiç üstüme alınmam kendi yarası var ki kaşınıyo derim. annen nasıl zayıf mı
Temem anlastikben 1 vereyim sen 500 ver bnm kilom daha cok
neden nolduuuu ?
sakın artı cıktım ona üzülüyorum deme bütün hafta dışardan yedin böyle olcaa belliydi
Ama çabalıyosun canim sana destek olmalari lazim niye moralini bozuyolarzayıf canım hep zayıftı o ... inan 50 kilo olsam kilolusun derler bu hep öyleydi ... kv de aynı cevabını verdim bir daha konuşmadı vlla insanın morali bozukken çekilmiyorlar
hayırdır evle ilgili sorun mu çıktıGünaydın kızlar çok canım sıkkın
Tuhh kiz aksilik ya tam gezecen gune denk gelmez insallah en azindan iki gün falan evde gecse azaliyo sonraCumartesi pazar doluyum yaaaaa ozamanmi olcam pffff yarin arkadsm gelcek pazarr kahvalti kuzenlerlebide sehir disinda guzel yere gezicez hersey kotu olcak insallah pazartesi.olrmmm
hayırdır evle ilgili sorun mu çıktı
bence hiç takma herkes şanslı dogmuyo ayrıca sen ilaclar tedavi yüzünden aldın o kiloları bildikleri halde böyle davranmaları cok tuhafzayıf canım hep zayıftı o ... inan 50 kilo olsam kilolusun derler bu hep öyleydi ... kv de aynı cevabını verdim bir daha konuşmadı vlla insanın morali bozukken çekilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?